nikthanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 αυτό που λέει ότι η παραγωγή του Μαρτίου 2013 έβγαλε το προβληματικό μπουτόν με προβληματίζει. Το δικό μου είναι στο πρόγραμμα αντικατάστασης, αλλά το είχα πάρει Φλεβάρη του 13..... επειδή μια χαρά δουλεύει προς το παρόν, θα το αφήσω να δουλεύει όπως δουλεύει, χωρίς να μπει χέρι παραμέσα...
esykas Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 αυτό που λέει ότι η παραγωγή του Μαρτίου 2013 έβγαλε το προβληματικό μπουτόν με προβληματίζει. Το δικό μου είναι στο πρόγραμμα αντικατάστασης, αλλά το είχα πάρει Φλεβάρη του 13..... επειδή μια χαρά δουλεύει προς το παρόν, θα το αφήσω να δουλεύει όπως δουλεύει, χωρίς να μπει χέρι παραμέσα... άλλο σου δίνει δεν βάζουν χέρι εδώ
flyer Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μήπως επειδή άρχισε η κατρακύλα θέλει κάνει εντύπωση να κρατήσει κάνα πελάτη; Κατρακύλα δε θα πει τίποτα...σε λίγο θα την κρατικοποιήσουν μπας και τη σώσουν..... 5
Silverage Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Κατρακύλα δε θα πει τίποτα...σε λίγο θα την κρατικοποιήσουν μπας και τη σώσουν..... Διαβάστε και τα παρακάτω. Μετά πετάτε την εξυπνάδα. 1
NIKOS90 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Στο λινκ που εχει το αρθρο πιο πανω λεει οτι σου κανουν αντικατασταση μονο το κουμπι οχι ολη την συσκευη. Προβληματιζομαι παντος γιατι και το δικο μου ειναι για αντικατασταση αλα δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα ακομα
fingolfingr Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 και τα public ειναι. Tα public είναι Apple Authorized reseller νομίζω. 1
Windcoulio Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Infoquest Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μια ερώτηση: ''ο Apple Authorized Service Provider. '' ποιος ειναι στην Ελλάδα? διότι το δικό μου ειναι μέσα στην αντικατάσταση! η INFOQUEST
peronoforos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 γιατί να το αντικαταστήσεις αν δουλεύει? ας είναι και μέσα στο πρόγραμμα.... όταν χαλάσει (αν χαλάσει) το πας. γράφει αυτό στην apple The program covers iPhone 5 models for 2 years after the first retail sale of the unit. 1
Scottas Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 και το δικο μου εχει ανακληση!!!! που θα απευθυνθουμε παιδες; Sent from my iPhone using Insomnia
ramarg Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Yπευθυνη σταση.Αξιζει συγχαρητηρια.Αλλη εταιρια ενα μοντελο που εχει καταργηθει δεν θα το υποστηριζαν καν.
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Yπευθυνη σταση.Αξιζει συγχαρητηρια.Αλλη εταιρια ενα μοντελο που εχει καταργηθει δεν θα το υποστηριζαν καν. Ναι αλλά δεν είχε κλείσει ούτε χρόνο όταν το καταργήσανε! Δε μιλάμε για κανένα αρχαίο μοντέλο!
deceit Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 <p>Yπευθυνη σταση.Αξιζει συγχαρητηρια.Αλλη εταιρια ενα μοντελο που εχει καταργηθει δεν θα το υποστηριζαν καν.</p> Έχει σταματήσει η παραγωγή ή η επίσημη τεχνική υποστήριξη του iPhone 5 από την Apple; Δεν είναι ειρωνικό το ερώτημα. Δεν ασχολούμαι με το άθλημα iPhone καθ'ότι χρήστης Android συσκευής και μου έκανε εντύπωση η επισήμανση αυτή. Sent from my MI 2 using Insomnia
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Έχει σταματήσει η παραγωγή ή η επίσημη τεχνική υποστήριξη του iPhone 5 από την Apple; Δεν είναι ειρωνικό το ερώτημα. Δεν ασχολούμαι με το άθλημα iPhone καθ'ότι χρήστης Android συσκευής και μου έκανε εντύπωση η επισήμανση αυτή. Sent from my MI 2 using Insomnia Έχει σταματήσει η παραγωγή και έχει αντικατασταθεί από το 5c (ίδια χαρακτηριστικά με άλλη εμφάνιση). Κάνει κάτι τέτοια κουλά η apple και με το ipad έχει κάνει το ίδιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα