Petre_Gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 εχω εναν intel core 2 duo e6750 εκδοση g0 και ψυχτρα coolermaster hyper 212 mb p5k ram ddr2 667 psu ενα premier 550 watt τον εχω παει 3.2 σταθεροτατος to prime95 ετρεχε ολο το βραδυ και δεν εβγαλε error (max temp 57c), και σκεφτομαι αν αξιζει να τον ανεβασω και αλλο ή θα εχω θεμα με τις μνημες μετα? vcore 1.315 εχω δωσεο στις ram 1.9 nb 1.55 ακουω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δοκιμασε,δεν εχεις να χασεις κατι.μαλλον ομως θα εχεις προβλημα με το τροφοδοτικο οποτε,ισως εχεις να χασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petre_Gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ολοι αυτο λενε , οταν πηρα μια hd 7770 λεγανε δεν θα τραβιξει , τραβιξε οταν ειπα για oc δεν θα τραβιξει ακομα δουλευει παντως απλα επειδη ειμαι ασχετος δεν ξερω να τα πειραζω ολα και δεν ξερω τι τιμες πρεπει να βαλω πχ στις μνημες τις εχω σε 5-5-5-15 δεν ξερω ποσο να τις βαλω οπως και ολα τα υπολοιπα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petre_Gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 απο το πρωι προσπαθω να τον ανεβασω και αλλο, απο το 3.2 στο 3.3 οσο και να ανεβασω το vcore πεταει μπλε οθονη ... παιζει εκει στο 3.2 να ειναι το limit των ram ? θυμιζω εχω 667.... ή φταιει κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Στα 3.2GHz -με ratio μνημων 1:1!- οι μνημες σου θα τρεχουν απο 667 -> 800 Οποτε, για να ανεβεις παραπανω, θες: ειτε ταχυτερες μνημες, ειτε να δωσειςαλλο memory divider: κοντα ~667 [δεν θυμαμαι ποιες επιλογες εχει στο bios] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petre_Gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 λοιπον εδωσα vcore 1.475 και στις ραμ απο 1.8 σε 2.1 και εποιασα τα 3.5 φαινετε να ειναι σταθερος , καλα ειναι αυτα ή ειναι υπερβολικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Οι ram, αν δεν τρεχουν κοντα στα εργοστασιακα* τους, θα βγαλουν αργα ή γρηγορα προβληματα,αυτο θεωρησε το σχεδον δεδομενο, σε βαθος χρονου -εκτος και δεν σε ενδιαφερει η τυχη τους Κατα τα αλλα, ο επεξεργαστης μπορει να φτασει μεχρι 3.8GHz (ή 4GHz, μα με παρα πολυ ρευμα)*Αν ειναι 667 @ 1.8v, προσπαθησε να τις εχεις <= 800 και κυριως <= 2v, για να μην τη ακουσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petre_Gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αυτο, ας που δεν το χα σκεφτει οτι θα τα πεξουν οι ραμ , οποτε για να πιασω κατι παραπανω κοιταω για αλλες ραμ , σε γενικες γραμμες περα απο τις ραμ (αμα παρω αλλες) αμα το παω 3.6 - 3.8 λογω το οτι ειναι πολλες ωρες ανοικτο συστημα θα δημιουργηθει προβλημα? και κατι αλλο ακυρο αμα παω σε αναβαθμιση καλα ειναι να κοιταξω εναν q6600 ή εναν q9550 ή να παω σε κατι ποιο προσφατο? αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι θα ειμαι με ddr2 και δεν ξερω ποση μεγαλη διαφορα εχουν με τις ddr3.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Κοιτας τι διαιρετες για ram υπαρχουν στο bios, για να σε βοηθησουν (ειμαι σιγουρος οτι εχει, απλως δεν θυμαμαι απο μνημης ποιες τωρα....)Με δεδομενες τις 667 μνημες, μια καλη επιλογη cpu ειναι ο Ε6500Κhttp://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Pentium-Dual-Core-E6500K-2-93GHz-Socket-775-SLGYP-Unlocked-Multiplier-/151243434425?pt=CPUs&hash=item2336cfa9b9(Αν η μητρικη σου τον υποστηριζει) μπορεις ανετα να του ανεβαζειςτο multiplier, και να μην σπαζοκεφαλιαζεις με τα υπολοιπα -> ram [Συν, για ~ ιδια χρηματα θα μπορουσες να δωσεις μετα, τον Ε6750] και κατι αλλο ακυρο αμα παω σε αναβαθμιση καλα ειναι να κοιταξω εναν q6600 ή εναν q9550 ή να παω σε κατι ποιο προσφατο? Και αλλες μνημες και επεξεργαστης, θα σου κοστισει ο 4πυρηνισμος σε 775,εαν τον ξεκινησεις απο την αρχη, διχως ετοιμα ενα απο τα 2 -> ram ή cpu Καλυτερα 1x45αρη δiπυρηνο overclocked @ 4GHz, στη θεση του Ε6750 Διχως καθολου ετερα / εξτρα εξοδα = σκαντζαροντας τον εναν για τον αλλοΔεν ειναι ο Ε6500Κ ο μονος υποψηφιος, αλλα (μου) φαινεται ο καλυτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα