Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελεγα και για νεξους το 5αρι..απλα βαρεθηκα τα φλασαρισματα με ρομ καυε ενα μηνα..θελω κατι που να λειτουργει στην εντελεια οποτε το θελω..γι αυτο εχω wp.

ε, αυτο ειναι το θεμα.

Οχι να κανεις το πειραματοζωο για να μη βαριεσαι.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια ενα λογισμικο που ειναι το ιδιο ακομα και μετα απο 3 ενημερωσεις δεν το βαριεστε δηλαδη??? Εγω δεν σας λεω να περνατε μοντες για να δουλεψει η συσκευη σας σωστα αλλα για να τη δειτε διαφορετικη απο αυτο που ξερατε

Δημοσ.

το κινητο ειναι ποιο πολυ για δουλεια..δεν θελω να βαζω ρομ για να αλλαζει η εμφανιση και να φοβαμαι μην με κρεμασει..παλια το εκανα..και στο lg 2x και στο hd2 που ειχα..τωρα ψαχνω σταθεροτητα..

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια ενα λογισμικο που ειναι το ιδιο ακομα και μετα απο 3 ενημερωσεις δεν το βαριεστε δηλαδη??? Εγω δεν σας λεω να περνατε μοντες για να δουλεψει η συσκευη σας σωστα αλλα για να τη δειτε διαφορετικη απο αυτο που ξερατε

Για να ψαχνομαστε δηλαδη που ειναι τι και να χανουμε την ωρα μας?

Υπαρχει το cyndia και το jb για αυτο.

Αλλωστε, officialy το android οπτικα ειναι σχεδον ιδιο απο το 2011 (4.0).

Δημοσ.

ελεγα και για νεξους το 5αρι..απλα βαρεθηκα τα φλασαρισματα με ρομ καυε ενα μηνα..θελω κατι που να λειτουργει στην εντελεια οποτε το θελω..γι αυτο εχω wp.

wtf απο που προκυπτει αυτο; δηλαδη εμεις που εχουμε το nexus 5 αλλαζουμε rom καθε μηνα;

και με την στοκ ρομ το τηλεφωνο λειτουργει τελεια, αντε να αλλαξεις μια φορα για να κερδισεις καποια extra features αλλα αυτο που λες ειναι εντελως εκτος πραγματικοτητας και παραπληροφορεις τον κοσμο

Δημοσ.

Για να ψαχνομαστε δηλαδη που ειναι τι και να χανουμε την ωρα μας?

Υπαρχει το cyndia και το jb για αυτο.

Αλλωστε, officialy το android οπτικα ειναι σχεδον ιδιο απο το 2011 (4.0).

Οπα ρε φιλε κατσε λιγο.Ο ts αναφερει χαρακτηριστικα οτι ΒΑΡΕΘΗΚΕ το android οχι οτι δεν του εκανε τη δουλεια του γι'αυτο και του ειπα να πειραματιστει για να ξεβαρεθει.Αν ανεφερε απο τη αρχη οτι θελει να κανει τη δουλεια του δεν θα ανεφερα κ εγω μοντες κτλ.Δεν χρειαζεται να ψαχνεις τιποτα και πουθενα γιατι οσο ολοκληρωμενη ειναι μια Windows και iOS συσκευη τοσο ειναι και μια android.Ολες δουλευουν αριστα out of the box και δεν χρειαζονται καμια μοντα

• Like 1
Δημοσ.

Οπα ρε φιλε κατσε λιγο.Ο ts αναφερει χαρακτηριστικα οτι ΒΑΡΕΘΗΚΕ το android οχι οτι δεν του εκανε τη δουλεια του γι'αυτο και του ειπα να πειραματιστει για να ξεβαρεθει.Αν ανεφερε απο τη αρχη οτι θελει να κανει τη δουλεια του δεν θα ανεφερα κ εγω μοντες κτλ.Δεν χρειαζεται να ψαχνεις τιποτα και πουθενα γιατι οσο ολοκληρωμενη ειναι μια Windows και iOS συσκευη τοσο ειναι και μια android.Ολες δουλευουν αριστα out of the box και δεν χρειαζονται καμια μοντα

Δεν διαφωνω οτι out of the box λειτουργουν ολα καλα.

Αλλα αν αλλαζει καθε λιγο και λιγακι η εμφανιση, αυτο μπερδευει το χρηστη.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω οτι out of the box λειτουργουν ολα καλα.

Αλλα αν αλλαζει καθε λιγο και λιγακι η εμφανιση, αυτο μπερδευει το χρηστη.

Ναι ωραια αλλα δεν συνεννουμαστε ομως.Εγω προτεινα αλλαγες,τις οποιες τις κανεις οταν το επιλεξεις εσυ,με βαση αυτα που ανεφερε ο TS καθαρα(οτι βαρεθηκε το android).Οταν καποιος λεει οτι βαρεθηκε κατι το βαριεται λογω της μονοτονιας του γι'αυτο και του λεω αλλαξε το στα μετρα σου.Δεν ειπα οι εταιριες πρεπει να αλλαζουν καθε λιγο και λιγακι εμφανιση,ειπα οτι σαν χρηστης εχει δυνατοτητα να το κανει αν θελει και του αρεσει

Δημοσ.

Γκομενα είναι το λειτουργικό και το βαρεθηκες; εργαλείο είναι να κάνεις τι δουλειά σου. Οποίο και να διαλέξεις από τα σύγχρονα λειτουργικά μια χαρά την κάνουν...

Δημοσ.

Ναι ωραια αλλα δεν συνεννουμαστε ομως.Εγω προτεινα αλλαγες,τις οποιες τις κανεις οταν το επιλεξεις εσυ,με βαση αυτα που ανεφερε ο TS καθαρα(οτι βαρεθηκε το android).Οταν καποιος λεει οτι βαρεθηκε κατι το βαριεται λογω της μονοτονιας του γι'αυτο και του λεω αλλαξε το στα μετρα σου.Δεν ειπα οι εταιριες πρεπει να αλλαζουν καθε λιγο και λιγακι εμφανιση,ειπα οτι σαν χρηστης εχει δυνατοτητα να το κανει αν θελει και του αρεσει

Η εμφανιση δεν ειναι το μονο που μπορει να βαρεθει καποιος.

Εγω στο android βαρεθηκα να ψαχνω καθε βδομαδα τον καλυτερο και πιο smooth launcher που ναι μεν υπαρχουν πολλοι , αλλα σε ολους υπηρχαν κουσουρια και μολις εβρισκα καποιον που μου αρεσε, επαιρνε ενα update και χαλουσε :P , βαρεθηκα τη μη ομοιομορφη εμφανιση του λειτουργικου και βαρεθηκα τα μικρολαγκς εδω και εκει (τελευταια android συσκευη νοτε2 και μετα optimus g ).

Γυρισα (ξανα ) σε iphone και εχω ησυχασει.

Δημοσ.

εε αντι να δωσεις 600Ε για iphone θα μπορουσες να δωσεις 300Ε για ενα νεξους και να εχεις οσα λες

Ε, το τι εκανα εγω ειναι το θεμα?

Δεν εψαχνα vfm. Το iphone μου εδωσε το design που ηθελα, σε πολυτελη κατασκευη, καλη καμερα και υποστηριξη περισσοτερο απο 18 μηνες.

Δημοσ.

Τέλος πάντων ο καθένας όπου θέλει τα δίνει τα λεφτά του. Για να είμαστε στο θέμα μας, πιστεύω ότι τα BlackBerry έχουν συγκεκριμένο κοινό. Στην θέση του topic starter θα προτιμούσα κάτι σε Android ή αν το έχει βαρεθεί ας δει τα καινούργια lumia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...