tolis1983 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 σκεφτομε να πουλησω το lumia 820 και να παρω το z10.αξιζει η μεταβαση;
tolis1983 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ειμαι στα wp απο το 2012..απλα θελω να δω τι λεει το z10 σαν λειτουργικο..
kataramenos32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Απο οσο ξερω ειναι απλο και σταθερο και απεθυνεται σε οσους θελουν να κανουν απλα τη δουλεια τους χρησιμοποιωντας τα βασικα.Πλεον απο οσο ξερω μπορει να τρεξει και εφαρμογες android πραγμα που το θεωρω αποτυχια απο τη μερια της BB που δεν εχει αξιωθει να στησει ενα Store της προκοπης τοσα χρονια
vasilisga Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Θα έλεγα στον Ts να κάνει υπομονή κανένα μήνα που θα βγουν τα windows 8.1 στο κοινο, μιλάμε για μεγάλη αναβάθμιση... δες τα πρώτα και αν δεν σου αρεσουν προχωράς σε αλλο κινητό
ddr2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Θα έλεγα στον Ts να κάνει υπομονή κανένα μήνα που θα βγουν τα windows 8.1 στο κοινο, μιλάμε για μεγάλη αναβάθμιση... δες τα πρώτα και αν δεν σου αρεσουν προχωράς σε αλλο κινητό Δεν θα στο προτεινα. Οχι πως δεν ειναι καλο το ζ10 ή το bb10 (δεν εχω βεβαια προσωπικη αποψη, δεν τα εχω δοκιμασει) αλλα πως να στο πω, το 820 το θεωρω καλυτερη συσκευη.
vasilisga Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Με 8.1 μπορεί να είσαι, αλλα δεν έχεις πάρει την επίσημη της νοκια με τα οποία καλούδια... Τέλος πάντων για αλλαγή νομίζω είναι πολύ καλό το Z10 αλλα στο τέλος θα καταλήξεις σε android 1
tolis1983 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 android ειχα αλλα το βαρεθηκα..τωρα εχω ios και wp..
kataramenos32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 android ειχα αλλα το βαρεθηκα..τωρα εχω ios και wp.. Αμα βαρεθηκες το android που ειναι το μονο λογισμικο που μπορεις να το αλλαζεις καθε μερα με 20 διαφορετικους τροπους,το BB θα το βαρεθεις μεσα στο μηνα ανετα
ddr2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αμα βαρεθηκες το android που ειναι το μονο λογισμικο που μπορεις να το αλλαζεις καθε μερα με 20 διαφορετικους τροπους,το BB θα το βαρεθεις μεσα στο μηνα ανεταΤον αραπη κι αν τον πλενεις, το σαπουνι σου χαλας που λεει και η παροιμια.Αν καποιος εχει βαρεθει τη φιλοσοφια του android, εχει βαρεθει να περιμενει για αναβαθμισεις κλπ , αλλαζοντας την εμφανιση δεν θα ξεβαρεθει.
kataramenos32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τον αραπη κι αν τον πλενεις, το σαπουνι σου χαλας που λεει και η παροιμια. Αν καποιος εχει βαρεθει τη φιλοσοφια του android, εχει βαρεθει να περιμενει για αναβαθμισεις κλπ , αλλαζοντας την εμφανιση δεν θα ξεβαρεθει. Μα δεν χρειαζεται να περιμενεις για αναβαθμισεις τη στιγμη που υπαρχουν ενας σωρος roms,mod,customizations κτλ να δοκιμασεις.Ειναι το μονο λογισμικο που μπορεις να το πειραζεις ασταματητα και να μην το βαριεσαι.Ολα τα υπολοιπα δυστυχως ειναι κλειδωμενα και το μονο που εχεις να περιμενεις ειναι 1 update καθε ποσο καιρο δεν ξερω κ εγω
ddr2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μα δεν χρειαζεται να περιμενεις για αναβαθμισεις τη στιγμη που υπαρχουν ενας σωρος roms,mod,customizations κτλ να δοκιμασεις.Ειναι το μονο λογισμικο που μπορεις να το πειραζεις ασταματητα και να μην το βαριεσαι.Ολα τα υπολοιπα δυστυχως ειναι κλειδωμενα και το μονο που εχεις να περιμενεις ειναι 1 update καθε ποσο καιρο δεν ξερω κ εγω Ρουτ και μοντες σε σαμσουγκ και μαλλον σε htc μαλλον τις ξεχναμε, αλλιως παει η εγγυηση..
kataramenos32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ρουτ και μοντες σε σαμσουγκ και μαλλον σε htc μαλλον τις ξεχναμε, αλλιως παει η εγγυηση.. Καλα αστο ξεφυγαμε παλι...Τι καθομαστε και συζηταμε τσαμπα.iPhone 5s-iPad-iPod στην υπογραφη βλεπω ακρη δεν θα βγαλουμε και σπαμμαρουμε και το θεμα του παιδιου.Λοιπον φιλε Τολη εφοσον εχεις περασει απο ολα τα υπολοιπα λειτουργικα δεν χανεις κατι να δοκιμασεις και το BB.Στην τελικη αν το βαρεθεις γρηγορα πουλα το και ξαναπαρε WP
tolis1983 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ελεγα και για νεξους το 5αρι..απλα βαρεθηκα τα φλασαρισματα με ρομ καυε ενα μηνα..θελω κατι που να λειτουργει στην εντελεια οποτε το θελω..γι αυτο εχω wp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα