zanskou Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μπορεί η ανάλυσης 16ΜΡ φωτογραφική μηχανή του Samsung Galaxy S5 να είναι ένα από τα "δυνατά" χαρακτηριστικά της συσκευής, όμως πολλά παράπονα που δημοσιεύθηκαν στον διαδίκτυο πρόσφατα ανέδειξαν και ενα πολύ σημαντικό πρόβλημα σχετικά με την αξιοπιστία της σε ορισμένα μοντέλα, κυρίως αυτά που διατίθονται από τη Verizon Wireless.Πιο συγκεκριμένα, σε τυχαίες περιπτώσεις ένα μήνυμα σφάλματος "camera failure" εμφανίζεται στους κατόχους της συσκευής μόλις προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα του Galaxy S5. Αν και δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής ποια είναι η αιτία που προκαλεί το bug, το σημαντικό είναι πως από εκείνη την στιγμή και μετά η κάμερα απενεργοποιείται πλήρως και δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα επαναφοράς. Πρόσφατα η Samsung επιβεβαίωσε και επίσημα την ύπαρξη του εν λόγω προβλήματος και ανακοίνωσε πως αναζητά την αιτία του προβλήματος ώστε να φτάσει σύντομα στην επίλυσή του ενώ φυσικά οι χρήστες μπορούν να επιστρεψουν τα τηλέφωνα που εμφανίζουν το πρόβλημα αυτό και να ζητήσουν την αντικατάστασή τους. Site: The Verge
kirileman Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Θα περίμενε κανείς να πρόκειται για ένα απλό software bug, από αυτά που όλες οι νέες συσκευές συνήθως παρουσιάζουν. Αλλά αντικατάσταση συσκευής; Τόσο fail; 4
Vasilisxd Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Απορώ πως η Samsung που είναι εξπέρ στον κώδικα έχει bug. Συνήθως το software της είναι άψογο 5
aris1986 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Αμα βιάζεσαι να φτιάχνεις κινητά αυτά παθαίνεις... 2
fingolfingr Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Θα περίμενε κανείς να πρόκειται για ένα απλό software bug, από αυτά που όλες οι νέες συσκευές συνήθως παρουσιάζουν. Αλλά αντικατάσταση συσκευής; Τόσο fail; Αυτό απορώ κι εγώ. Αν ειναι θεμα software που θα βοηθησει η αντικατασταση?
hammerd Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 σιγα μην ειναι θεμα software ... συνδυασμος h/w s/w ναι ...
sugardad78 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μπορει να ειναι θεμα firmware καμερας αλλα οντως να ειναι θεμα κ hardware... Θα δειξει κ ολα θα φανουν, μου θυμιζει καταστασεις με το ΟΝΕ(Μ7) της HTC με τις μωβ φωτογραφιες που ειναι hardware θεμα...
Nix Pixel Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Αν είναι θέμα hardware, epic fail. Και εννοείται ότι πρέπει να κάνει άμεση αντικατάσταση της. Και να δώσει και κάτι έξτρα σαν αποζημίωση για την ταλαιπωρία. Αν είναι θέμα software, πρέπει να αρχίσει να παίρνει παραδείγματα από την HTC και τη Motorola και να ανεβάσει κι άλλες εφαρμογές της στο Play Store για πιο γρήγορες αναβαθμίσεις. Γιατί αν πρέπει να περιμένουν οι πελάτες αναβάθμιση μέσω OTA, χουέσε μέσα.
AntonisKo Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Και να δώσει και κάτι έξτρα σαν αποζημίωση για την ταλαιπωρία. Ναι και ένα μήνα διακοπές στην Ταϊλάνδη.. 16
chrisSerres Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Η αρχή έγινε από το s3, και κάθε φορά που βγάζουν καινούριο (the next big και καλά) βγαίνει κι ένα πρόβλημα και τρέχουν ο κοσμάκης για αντικαταστάσεις. Βιαστικούρα ρε samsung βιαστικούρα... Τουλάχιστο δώσε το kitkat στο s3 μου, κι άντε στο καλό!!! 3
Swimmer21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Αν και δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής ποια είναι η αιτία που προκαλεί το bug, το σημαντικό είναι πως από εκείνη την στιγμή και μετά η κάμερα απενεργοποιείται πλήρως και δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα επαναφοράς. Γιατί εγώ νομίζω οτι με ενα εκκαθάριση δεδομένων & προσωρινής μνήμης θα ξανανοίξει; (οπως στο camera bug CM11)
astraleme Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Χαλάνε αυτοκίνητα φορτηγά σπίτια υπολογιστές αεροπλάνα τραίνα αλλά. ........ μολις μια παρτίδα κινητών βγει σκαρτη παει ολο το μοντέλο στα τάρταρα και η εταιρεία ειναι κλεφτης κτλ κτλ κτλ. μερικοί μάλιστα λενε πως ειναι πρόβλημα hw sw ....τι λε ρε παιδί μου σοβαρα? Το λυσες το πρόβλημα. ... Αλλος θελει και δωρα για την ταλαιπωρία. .....και τον πρωτοκοκο λεω εγω......... 16
silv3stros Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Το να δίνεις τόοοοσα λεφτά και να βγαίνει ένα τέτοιο πρόβλημα??? Είναι λογικό να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων... Τι να πω ρε παιδιά... Προσωπικά χαίρομαι που αποφάσισα να γίνω μανάβης (μήλο γαρ) Sent from my iPad using Insomnia 1
exor Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 πωπωπω φαν μπόυζ και κακο ... σιγα τα αυγα τρομερο τι να σου πω..ναι παρτε αι φων να σωθητε και να στραβωνεστε σε μικροκσοπικες οθονιτσες με τερμα τη φωτεινοτητα μπας και βγαλει μεχρι το βραδυ η μπαταρια .. 4 μηλα ειχα ξερω καλα..προσφατα ειδα και κατι φιλους με αιφων και πραγματικα τους λυπηθηκα .. τα κινητα αγαπητοι δεν ειναι ομαδα ..μην ειστε φαν μπουζ //οτι ειναι καλο απλα το παιρνουμε παλια απλ , τωρα σαμ μετα κατι αλλο , (για να δουμε η νοκια με τη μαικροσοφτ τι θα κανει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα