Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί η ανάλυσης 16ΜΡ φωτογραφική μηχανή του Samsung Galaxy S5 να είναι ένα από τα "δυνατά" χαρακτηριστικά της συσκευής, όμως πολλά παράπονα που δημοσιεύθηκαν στον διαδίκτυο πρόσφατα ανέδειξαν και ενα πολύ σημαντικό πρόβλημα σχετικά με την αξιοπιστία της σε ορισμένα μοντέλα, κυρίως αυτά που διατίθονται από τη Verizon Wireless.Πιο συγκεκριμένα, σε τυχαίες περιπτώσεις ένα μήνυμα σφάλματος "camera failure" εμφανίζεται στους κατόχους της συσκευής μόλις προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα του Galaxy S5. Αν και δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής ποια είναι η αιτία που προκαλεί το bug, το σημαντικό είναι πως από εκείνη την στιγμή και μετά η κάμερα απενεργοποιείται πλήρως και δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα επαναφοράς.

Πρόσφατα η Samsung επιβεβαίωσε και επίσημα την ύπαρξη του εν λόγω προβλήματος και ανακοίνωσε πως αναζητά την αιτία του προβλήματος ώστε να φτάσει σύντομα στην επίλυσή του ενώ φυσικά οι χρήστες μπορούν να επιστρεψουν τα τηλέφωνα που εμφανίζουν το πρόβλημα αυτό και να ζητήσουν την αντικατάστασή τους.

Link.png Site: The Verge

Δημοσ.

Θα περίμενε κανείς να πρόκειται για ένα απλό software bug, από αυτά που όλες οι νέες συσκευές συνήθως παρουσιάζουν. Αλλά αντικατάσταση συσκευής; Τόσο fail;

• Like 4
Δημοσ.

Θα περίμενε κανείς να πρόκειται για ένα απλό software bug, από αυτά που όλες οι νέες συσκευές συνήθως παρουσιάζουν. Αλλά αντικατάσταση συσκευής; Τόσο fail;

Αυτό απορώ κι εγώ. Αν ειναι θεμα software που θα βοηθησει η αντικατασταση?

Δημοσ.

Μπορει να ειναι θεμα firmware καμερας αλλα οντως να ειναι θεμα κ hardware...

Θα δειξει κ ολα θα φανουν,

μου θυμιζει καταστασεις με το ΟΝΕ(Μ7) της HTC με τις μωβ φωτογραφιες που ειναι hardware θεμα...

Δημοσ.

Αν είναι θέμα hardware, epic fail. Και εννοείται ότι πρέπει να κάνει άμεση αντικατάσταση της. Και να δώσει και κάτι έξτρα σαν αποζημίωση για την ταλαιπωρία.

Αν είναι θέμα software, πρέπει να αρχίσει να παίρνει παραδείγματα από την HTC και τη Motorola και να ανεβάσει κι άλλες εφαρμογές της στο Play Store για πιο γρήγορες αναβαθμίσεις. Γιατί αν πρέπει να περιμένουν οι πελάτες αναβάθμιση μέσω OTA, χουέσε μέσα.

Δημοσ.

Και να δώσει και κάτι έξτρα σαν αποζημίωση για την ταλαιπωρία.

Ναι και ένα μήνα διακοπές στην Ταϊλάνδη..

• Like 16
Δημοσ.

Η αρχή έγινε από το s3, και κάθε φορά που βγάζουν καινούριο (the next big και καλά) βγαίνει κι ένα πρόβλημα και τρέχουν ο κοσμάκης για αντικαταστάσεις. Βιαστικούρα ρε samsung βιαστικούρα... Τουλάχιστο δώσε το kitkat στο s3 μου, κι άντε στο καλό!!!

• Like 3
Δημοσ.

Αν και δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής ποια είναι η αιτία που προκαλεί το bug, το σημαντικό είναι πως από εκείνη την στιγμή και μετά η κάμερα απενεργοποιείται πλήρως και δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα επαναφοράς.

Γιατί εγώ νομίζω οτι με ενα εκκαθάριση δεδομένων & προσωρινής μνήμης θα ξανανοίξει; (οπως στο camera bug CM11)

Δημοσ.

Χαλάνε αυτοκίνητα φορτηγά σπίτια υπολογιστές αεροπλάνα τραίνα αλλά. ........

μολις μια παρτίδα κινητών βγει σκαρτη παει ολο το μοντέλο στα τάρταρα και η εταιρεία ειναι κλεφτης κτλ κτλ κτλ.

μερικοί μάλιστα λενε πως ειναι πρόβλημα hw sw ....τι λε ρε παιδί μου σοβαρα? Το λυσες το πρόβλημα. ...

Αλλος θελει και δωρα για την ταλαιπωρία. .....και τον πρωτοκοκο λεω εγω.........

• Like 16
Δημοσ.

Το να δίνεις τόοοοσα λεφτά και να βγαίνει ένα τέτοιο πρόβλημα???

Είναι λογικό να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων...

Τι να πω ρε παιδιά...

Προσωπικά χαίρομαι που αποφάσισα να γίνω μανάβης (μήλο γαρ) :)

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

πωπωπω φαν μπόυζ και κακο ... σιγα τα αυγα τρομερο τι να σου πω..ναι παρτε αι φων να σωθητε και να στραβωνεστε σε μικροκσοπικες οθονιτσες με τερμα τη φωτεινοτητα μπας και βγαλει μεχρι το βραδυ η μπαταρια .. 4 μηλα ειχα ξερω καλα..προσφατα ειδα και κατι φιλους με αιφων και πραγματικα τους λυπηθηκα .. τα κινητα αγαπητοι δεν ειναι ομαδα ..μην ειστε φαν μπουζ //οτι ειναι καλο απλα το παιρνουμε παλια απλ , τωρα σαμ μετα κατι αλλο , (για να δουμε η νοκια με τη μαικροσοφτ τι θα κανει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...