Dead_Poet Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Για χαρά παιδιά έχω ένα imac ΩΣ 10,9,2 27" Mid 2011 Με εδιαφέρει να αλλάξω την mac Address με έχουνε banari από κάπου και μου είπανε ότι εάν την σβήσω θα ξαναμπώ λογικά το ρώυτερ δεν έχει πρόβλημα από τα λίγα που γνωρίζω ..thnxΣπύρος
parasaser Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 φίλε η mac address είναι η ταυτότητα του μηχανήματος σου, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο. ως εκ τούτου η απόφαση είναι δικιά σου, και στο ίντερνετ υπάρχουν ουκ ολίγοι τρόποι αλλαγής της mac address. 1
Dead_Poet Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 φίλε η mac address είναι η ταυτότητα του μηχανήματος σου, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο. ως εκ τούτου η απόφαση είναι δικιά σου, και στο ίντερνετ υπάρχουν ουκ ολίγοι τρόποι αλλαγής της mac address. Yπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή ανάμεσα στον ΝΟΜΟ και στο ΔΙΚΑΙΟ.Οι νόμοι αλλάζουν.. Αλλάζουν ακόμη και με τις εποχές...τους έχετε ακούσει τους τετιμπόιδες του '50... Τους άτακτους νεαρούς που τους κούρευαν με το ζόρι και τους εξέθεταν σε κοινή θέα.Τότε ήταν αποδεκτό. Τώρα όχι.!!! Και για να μην το κουράζω ακόμα και η apple το έχει σαν θέμα στο help τις και αυτό παράνομο είναι ?Λοιπόν το θέμα είναι εάν μπορεί κάποιος να μου στήλη έστω ένα link το help τις apple με μπέρδεψε που μπήκα.. https://discussions.apple.com/thread/4718574
parasaser Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 και η ΕΛ.ΑΣ έχει λινκ για το πως να αντικαταστήσεις την ταυτότητα, αν όμως εγώ τους πω ότι την έχασα με απώτερο σκοπό να έχω δυο ενεργές ταυτότητες θα έχω διαπράξει αδίκημα, που μπορεί να εξελιχθεί σε ποιος ξέρει τι. αφού έχεις βρει τι λύση, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? με τη σειρά τα λέει. 1
arc Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Με εδιαφέρει να αλλάξω την mac Address με έχουνε banari από κάπου και μου είπανε ότι εάν την σβήσω θα ξαναμπώ λογικά το ρώυτερ δεν έχει πρόβλημα από τα λίγα που γνωρίζω .. Είσαι σίγουρος οτι πρέπει να αλλάξεις την mac address ή μήπως πρέπει να αλλάξεις ip address; Σε τι σε εχουν «μπανάρει»; Σε πρόγραμμα που τρέχει στον υπολογιστή σου; Σε forum; Σε κάτι αλλο; φίλε η mac address είναι η ταυτότητα του μηχανήματος σου, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο. ως εκ τούτου η απόφαση είναι δικιά σου, και στο ίντερνετ υπάρχουν ουκ ολίγοι τρόποι αλλαγής της mac address. Δεν ισχύει αυτό. Η mac address είναι μια «σχεδόν» τυχαία συμβολοσειρά που χρησιμοποιείται να για «μιλάνε» δυο συνεχόμενες συσκευές. Π.χ. το pc σου με το router, το router με το modem του καφαο, κλπ. Η mac address του pc σου ειναι πρακτικά άχρηστη και άγνωστη στο modem του καφαο. Επισης επειδή δεν υφίσταται η μοναδικότητα ουτε κάποια κεντρική βάση δεδομένων με όλες τις mac addresses, άρα δεν ισχύει θέμα παρανομίας. Να σου πω ένα ακομα tip; Αν κάθε συσκευή modem είχε μοναδικό mac address τοτε δεν θα μας έφταναν τα νουμερα.
parasaser Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Είσαι σίγουρος οτι πρέπει να αλλάξεις την mac address ή μήπως πρέπει να αλλάξεις ip address; Σε τι σε εχουν «μπανάρει»; Σε πρόγραμμα που τρέχει στον υπολογιστή σου; Σε forum; Σε κάτι αλλο; Δεν ισχύει αυτό. Η mac address είναι μια «σχεδόν» τυχαία συμβολοσειρά που χρησιμοποιείται να για «μιλάνε» δυο συνεχόμενες συσκευές. Π.χ. το pc σου με το router, το router με το modem του καφαο, κλπ. Η mac address του pc σου ειναι πρακτικά άχρηστη και άγνωστη στο modem του καφαο. Επισης επειδή δεν υφίσταται η μοναδικότητα ουτε κάποια κεντρική βάση δεδομένων με όλες τις mac addresses, άρα δεν ισχύει θέμα παρανομίας. Να σου πω ένα ακομα tip; Αν κάθε συσκευή modem είχε μοναδικό mac address τοτε δεν θα μας έφταναν τα νουμερα. φίλε είσαι λάθος. το να αλλάξεις mac address θεωρείτε παρανομία! πάρε ένα τηλέφωνο στην δίωξη και ρώτα τους. να στο πω πιο απλά είναι σαν να αλλάζεις το imei από ένα κινητό. ο αριθμός από τελείτε και γράμματα, αλλά και από αριθμούς.
arc Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 φίλε είσαι λάθος. το να αλλάξεις mac address θεωρείτε παρανομία! πάρε ένα τηλέφωνο στην δίωξη και ρώτα τους. να στο πω πιο απλά είναι σαν να αλλάζεις το imei από ένα κινητό. ο αριθμός από τελείτε και γράμματα, αλλά και από αριθμούς. Εγώ θα σου πω κάτι αλλο και το δηλώνω δημόσια. Βρες μου εσύ το νόμο που ισχύει τώρα και δηλώνει οτι είναι παράνομο να αλλάξω τη mac address συσκευής μου και εγώ θα σου στείλω 50 ευρώ με paypal. Ψάξε με όποιο τρόπο θες και πάρε οσα τηλέφωνα θες.
parasaser Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εγώ θα σου πω κάτι αλλο και το δηλώνω δημόσια. Βρες μου εσύ το νόμο που ισχύει τώρα και δηλώνει οτι είναι παράνομο να αλλάξω τη mac address συσκευής μου και εγώ θα σου στείλω 50 ευρώ με paypal. Ψάξε με όποιο τρόπο θες και πάρε οσα τηλέφωνα θες. ΕΛΕΟΣ έχεις επίγνωση ότι μιλάμε για κάτι παγκόσμιο και όχι εγχώριο?
arc Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ΕΛΕΟΣ έχεις επίγνωση ότι μιλάμε για κάτι παγκόσμιο και όχι εγχώριο? Άρχισες πάλι το trollαρισμα; Αφου ειναι παγκόσμιο δε θα δυσκολευτείς να βρεις το νομο. Βρες τον αλλιώς σταμάτα γιατί εκτίθεσαι κι αλλο. Είπαμε 50 ευρουλάκια σε περιμένουν.
parasaser Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δώσε εσύ στοιχεία για το αντίθετο και σου δίνω και εγώ μετά.
arc Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δώσε εσύ στοιχεία για το αντίθετο και σου δίνω και εγώ μετά. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Δηλαδη να σου βρω νόμο που δεν υπάρχει; Ο,τι νάναι! Μάλλον πρέπει να βάλεις για λίγο το θαυματουργό κράνος. Ξέρεις τι λεω; Σαν συμπλήρωμα στην προηγούμενη προσφορά μου, αν βρεις νόμο που να επιτρέπει χωρίς περιορισμους να αλλάξεις την mac address συσκευής σου θα σου δώσω 30 ευρω. Μονά-ζυγά δικά σου.
parasaser Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ΧΑΧΑΧΑΧΑ Δηλαδη να σου βρω νόμο που δεν υπάρχει; Ο,τι νάναι! Μάλλον πρέπει να βάλεις για λίγο το θαυματουργό κράνος. Ξέρεις τι λεω; Σαν συμπλήρωμα στην προηγούμενη προσφορά μου, αν βρεις νόμο που να επιτρέπει χωρίς περιορισμους να αλλάξεις την mac address συσκευής σου θα σου δώσω 30 ευρω. Μονά-ζυγά δικά σου. θενξ μαν θα το προσπαθήσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις