Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας τα χριστουγεννα αγορασα το samsung galaxy tab 3 8.0 16 gb ολα καλα το tablet αξιζει τα λεφτα του!!Τις τελευταιες βδομαδες εχει αρχισει να παρουσιαζει ενα προβλημα , η οθονη κλειδωνει απο μονη τς ή κ οταν το κλειδωνω εγω μετα δεν ξεκλειδωνει.Μετα απο προσπαθειες κ μετα απο καμια επανεκκινηση θα ξεκλειδωσει κ 8α κλειδωσει μετα απο 10 δευτερολεπτα απο μονο του ,εχει κανεις παρομοιο προβλημα??Τι φταει??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περίμενε μεχρι να βγεί η kit kat να του κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση με το νέο λογισμό. αναμένεται σύντομα πάντως. 

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

Γεοα σου!!να σε ρωτησω ,σκεφτομαι να το παρω κ εγω αυτο το ταμπλετακι,και ηθελα να μαθω αν σε βολευει η οθονη του για διαβασμα και σερφαρισμα...

Δημοσ.

Γεοα σου!!να σε ρωτησω ,σκεφτομαι να το παρω κ εγω αυτο το ταμπλετακι,και ηθελα να μαθω αν σε βολευει η οθονη του για διαβασμα και σερφαρισμα...

Ναι ειναι πολυ καλο στο προτεινω!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι καμια φορα δεν εχει κολλησει , μονο το θεμα με τν οθονη που κλειδωνει που κ που δεν ξερω αν ετυχε μονο στο δικο μου !

Δεν στο καλύπτει η εγγύηση?

Επεξ/σία από GeorgeGK
Δημοσ.

ΛΟγικα το καλυπτει απλα ειπα ν ρωτησω κ εδω αμα μπορω να κανω κατι απο μονος μου γιατι δεν ηθελα να το δωσω,αφου δεν γινεται κατι θα παρω τηλ αυριο !!

Δημοσ.

δοκίμασε να κάνεις hard reset στο ταβλετ σου, το έχω ξανά συναντήσει άπλα θα χάσεις τα δεδομένα σου  

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα με το  hard reset  εννοεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...