programmer Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 καλημερα παιδια σχετικα με αυτην την γλωσσα προγραμματισμου θελω να μου πειτε οτι ξερεται εχει ζητησει εξω και γενικα αν εχει εξελιξη..
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω τι ξέρεται. Επίσης, μπορεί να έχει ζητήσει μπορεί και να μην έχει ζητήσει. Αλλά δεν ξέρω τι να έχει ζητήσει.
gon1332 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω τι ξέρεται. Επίσης, μπορεί να έχει ζητήσει μπορεί και να μην έχει ζητήσει. Αλλά δεν ξέρω τι να έχει ζητήσει. Λάθος τονισμός Timon.. έχει ζήτησει
nilosgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δες εδώ: http://python.org.gr/index.php/kunenaforum
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Γενικά οι γλώσσες προγραμματισμού που έχουν ζήτηση είναι αυτές. Μέσα εκεί θα βρεις και την python. Σε αυτό το σάιτ που σου έδωσα θα μάθεις να προγραμματίζεις σωστά, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το σπόρ.
Moderators Kercyn Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Γενικά οι γλώσσες προγραμματισμού που έχουν ζήτηση είναι αυτές. Μέσα εκεί θα βρεις και την python. Σε αυτό το σάιτ που σου έδωσα θα μάθεις να προγραμματίζεις σωστά, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το σπόρ. Αυτά είναι για web μόνο. Για software ζητάνε πολύ τη διαολεμένη τη Java, αλλά και C, C++ και C#.
Lanike71 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αυτά είναι για web μόνο. Για software ζητάνε πολύ τη διαολεμένη τη Java, αλλά και C, C++ και C#. Πρόλαβες την ερώτησή μου για τη java.
geomagas Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αυτά είναι για web μόνο. Για software ζητάνε πολύ τη διαολεμένη τη Java, αλλά και C, C++ και C#. Γιατί διαολεμένη;
Moderators Kercyn Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Γιατί διαολεμένη; Γιατί μ' εκνευρίζει 1
geomagas Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Γιατί μ' εκνευρίζει Α, ε τοτε συμφωνουμε. Καποια μερα θα φτιαξουμε συλλογο, να σε εχω υποψιν μου; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα