agiohorion Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 καλημερα ηθελα να κανω μια ερωτηση για το apple id! εχω ενα λογαριασμο apple ID και εχω συνδεθει σε 5 συσκευες (υπολογιστες ,tablet , τηλεφωνο) και μου λεει οτι μεχρι 5 συσκευες μπορω να συνδεθω με το ιδιο apple ID, θελω να ρωτησω αν παρω macbook δεν θα μπορω να συνδεθω με το ιδιο apple id ? η μπορω να κανω διαγραφη σε μια απο τις υπαρχουσες συνδεσεις ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μπορείς να κάνεις deauthorize όλες τις συσκευές σου και να προσθέσεις εκ νέου όποιες θέλεις. Πάντως το όριο ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Το όριο αφορά σε desktop υπολογιστές, όχι iOS συσκευές. Κάνε deauthorize όπως είπε κι ο zarzonis. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiohorion Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 απο που θα κανω deauthorize ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 http://support.apple.com/kb/ht1420 Στην τρίτη παράγραφο: "Deauthorize all computers" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα