Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και δε θα μεταδοθει από ελευθερο καναλι ο τελικός, υπάρχει δυνατότητα να το δω μεσω οτετιβι χωρις να ειμαι συνδρομητης; Π.χ. να πληρωσω καπου καποιο ποσο για προσβαση στο καναλι για τις 2 ωρες που κραταει το ματς;

Δημοσ.

Οχι,η καφετερια ειναι μονοδρομος.

Το μονο που καταφεραν ειναι να προβληθει απο το ΣΚΑΙ σε αναμεταδοση στις 10 και εχω τις αμφιβολιες μου για αν αυτο που θα δειξει το ΣΚΑΙ θα βλεπετε...

Δημοσ.

Κοντά στην ώρα του αγώνα μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια και μέσω Internet σε διάφορες σελίδες που δείχνουν αγώνες, αλλά αν το δείχνει δε θα μπορείς να πληρώσεις! :-D

Δημοσ.

Αυτο.

Αν εχεις καλη συνδεση υπαρχουν απειρα links γενικοτερα που δειχνουν αγωνες , ποσο μαλλον τον τελικο.

Keyword : "αθλητικό λεμόνι" κλπ

Δημοσ.

Ναι τα ξερω αυτα τα σαιτ αλλα στους αγωνες του νοβα καναν συχνες διακοπες, ηταν πολυ σπαστικο.

Οχι τπτ αλλα κανονισαμε με φιλους να το δουμε σπιτι, αλλιως χεστηκα, βρωμοσκουληκο ειμαι αλλωστε :)

Δεν εχει δηλαδις pay per view; Κριμα.

Δημοσ.

Ναι τα ξερω αυτα τα σαιτ αλλα στους αγωνες του νοβα καναν συχνες διακοπες, ηταν πολυ σπαστικο.

Οχι τπτ αλλα κανονισαμε με φιλους να το δουμε σπιτι, αλλιως χεστηκα, βρωμοσκουληκο ειμαι αλλωστε :)

Δεν εχει δηλαδις pay per view; Κριμα.

Αυτό όντως δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν (το pay per view εννοώ), θα βόλευε και τον κόσμο και τις εταιρείες. Νομίζω γίνεται όταν είσαι στο εξωτερικό χωρίς να είμαι σίγουρος

Δημοσ.

Εισης νομιζω αν παιζεις στοιχημα σε καποια σαιτ του εξωτεριξου εχουν επιλογη για προβολη αγωνων , καπως ετσι γινεται για αγωνες ΝΒΑ νομιζω

• Like 1
Δημοσ.

Εισης νομιζω αν παιζεις στοιχημα σε καποια σαιτ του εξωτεριξου εχουν επιλογη για προβολη αγωνων , καπως ετσι γινεται για αγωνες ΝΒΑ νομιζω

Σωστός, δείχνουν και ελληνικούς αγώνες πολλές φορές. Λογικά θα δείχνουν και τον τελικό

Δημοσ.

Παλικαρια οποιος εχει την καλοσυνη ας δωσει και μερικα link που τουλαχιστον θα δουλευουν ικανοποιητικα λιγο πριν ξεκινησει ο αγωνας.

Δημοσ.

Σωστός, δείχνουν και ελληνικούς αγώνες πολλές φορές. Λογικά θα δείχνουν και τον τελικό

Νομιζω οτι παιχνιδια που τα παιρνουν αποκλειστικα συνδρομιτικα καναλια,δεν τα δειχνουν στις εταιριες στοιχηματισμου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...