yannis27gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μια και δε θα μεταδοθει από ελευθερο καναλι ο τελικός, υπάρχει δυνατότητα να το δω μεσω οτετιβι χωρις να ειμαι συνδρομητης; Π.χ. να πληρωσω καπου καποιο ποσο για προσβαση στο καναλι για τις 2 ωρες που κραταει το ματς;
paylidis Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Πας σε μια καφετέρια, δίνεις 3€ για τον καφε και είσαι άρχοντας... 3
Muchacho Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Οχι,η καφετερια ειναι μονοδρομος. Το μονο που καταφεραν ειναι να προβληθει απο το ΣΚΑΙ σε αναμεταδοση στις 10 και εχω τις αμφιβολιες μου για αν αυτο που θα δειξει το ΣΚΑΙ θα βλεπετε...
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Κοντά στην ώρα του αγώνα μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια και μέσω Internet σε διάφορες σελίδες που δείχνουν αγώνες, αλλά αν το δείχνει δε θα μπορείς να πληρώσεις!
Adon1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Αυτο. Αν εχεις καλη συνδεση υπαρχουν απειρα links γενικοτερα που δειχνουν αγωνες , ποσο μαλλον τον τελικο. Keyword : "αθλητικό λεμόνι" κλπ
yannis27gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ναι τα ξερω αυτα τα σαιτ αλλα στους αγωνες του νοβα καναν συχνες διακοπες, ηταν πολυ σπαστικο. Οχι τπτ αλλα κανονισαμε με φιλους να το δουμε σπιτι, αλλιως χεστηκα, βρωμοσκουληκο ειμαι αλλωστε Δεν εχει δηλαδις pay per view; Κριμα.
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ναι τα ξερω αυτα τα σαιτ αλλα στους αγωνες του νοβα καναν συχνες διακοπες, ηταν πολυ σπαστικο. Οχι τπτ αλλα κανονισαμε με φιλους να το δουμε σπιτι, αλλιως χεστηκα, βρωμοσκουληκο ειμαι αλλωστε Δεν εχει δηλαδις pay per view; Κριμα. Αυτό όντως δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν (το pay per view εννοώ), θα βόλευε και τον κόσμο και τις εταιρείες. Νομίζω γίνεται όταν είσαι στο εξωτερικό χωρίς να είμαι σίγουρος
Adon1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εισης νομιζω αν παιζεις στοιχημα σε καποια σαιτ του εξωτεριξου εχουν επιλογη για προβολη αγωνων , καπως ετσι γινεται για αγωνες ΝΒΑ νομιζω 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εισης νομιζω αν παιζεις στοιχημα σε καποια σαιτ του εξωτεριξου εχουν επιλογη για προβολη αγωνων , καπως ετσι γινεται για αγωνες ΝΒΑ νομιζω Σωστός, δείχνουν και ελληνικούς αγώνες πολλές φορές. Λογικά θα δείχνουν και τον τελικό
HERTHAN Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Παλικαρια οποιος εχει την καλοσυνη ας δωσει και μερικα link που τουλαχιστον θα δουλευουν ικανοποιητικα λιγο πριν ξεκινησει ο αγωνας.
moumias Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 κολαει ρε παιδια σε σας που και που απο τον οτε???
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ναι και σε μενα στην αρχη κολλουσε.τωρα εφτιαξε.δορυφορικο οτε tv εχω
kage Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) σε καλη ποιοτητα αγωνες μονο μεσω bet site.. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2014 από kage 2
Danbo Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Σωστός, δείχνουν και ελληνικούς αγώνες πολλές φορές. Λογικά θα δείχνουν και τον τελικό Νομιζω οτι παιχνιδια που τα παιρνουν αποκλειστικα συνδρομιτικα καναλια,δεν τα δειχνουν στις εταιριες στοιχηματισμου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα