Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Έχω ένα iphone 5 το οποίο θέλω να χρησιμοποιώ και στο εξωτερικό αλλάζοντας τη κάρτα sim και βάζοντας μία του παρόχου στο εξωτερικό. Ο υπάλληλος του καταστήματος μου είπε ότι αν βάλω καρτα sim άλλου παρόχου από αυτού που χρησιμοποιώ μπορεί η συσκευή να κλειδωθεί. Ισχύει κάτι τέτοιο;; Επειδή δεν έχω ξανακούσει κάτι παρομοιο κόλλησα λίγο και είπα να το ψάξω. Εσεις τι λέτε μπορει να συμβει κάτι τέτοιο;;

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όταν λέει θα κλειδωθεί,θέλει να πει πως δεν θα αναγνωρίζει την κάρτα σιμ του εξωτερικού που θα βάλεις.ΤΟ ίδιο συμβαίνει όταν πάρεις iphone από έξω και το φέρεις Ελλάδα.Το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις ειναι να ξεκλειδωσεις. το iphone σου.

Δημοσ.

Τα ελληνικά iPhone είναι ξεκλείδωτα απόσο ξέρω, αν ισχύει αυτό θα παίζει κανονικά με την κάρτα του ξένου παρόχου. Αλλά ας πει και κάποιος που γνωρίζει σίγουρα

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Έχω ένα iphone 5 το οποίο θέλω να χρησιμοποιώ και στο εξωτερικό αλλάζοντας τη κάρτα sim και βάζοντας μία του παρόχου στο εξωτερικό. Ο υπάλληλος του καταστήματος μου είπε ότι αν βάλω καρτα sim άλλου παρόχου από αυτού που χρησιμοποιώ μπορεί η συσκευή να κλειδωθεί. Ισχύει κάτι τέτοιο;; Επειδή δεν έχω ξανακούσει κάτι παρομοιο κόλλησα λίγο και είπα να το ψάξω. Εσεις τι λέτε μπορει να συμβει κάτι τέτοιο;;

Ευχαριστώ

Απο που το αγορασες το iphone?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Ευχαριστώ

Αν έχεις συμβόλαιο και το κινητό ειναι κλειδωμένο στον συγκεκριμένο πάροχο, τοτε οποιαδήποτε αλλη sim δεν θα λειτουργεί (από αλλο παροχο). Αυτό ισχύει ειτε είσαι Ελλάδα η εξωτερικό. Εδώ που είσαι βάλε δοκιμαστικά μια sim απο αλλο πάροχο. Αν δουλέψει απροβληματιστα τοτε οτιδήποτε sim να βάλεις απο οποιαδήποτε χώρα θα παιζει καμπάνα.

Μήπως ο υπάλληλος σου μιλούσε για το κλείδωμα find my phone και τα μπέρδεψες λίγο; Με το apple id μπορείς να το κλειδώσεις ώστε αν μπει αλλη sim (το λεω πολύ απλά) να μην λειτουργεί. 

Δημοσ.

Αν έχεις συμβόλαιο και το κινητό ειναι κλειδωμένο στον συγκεκριμένο πάροχο, τοτε οποιαδήποτε αλλη sim δεν θα λειτουργεί (από αλλο παροχο). Αυτό ισχύει ειτε είσαι Ελλάδα η εξωτερικό. Εδώ που είσαι βάλε δοκιμαστικά μια sim απο αλλο πάροχο. Αν δουλέψει απροβληματιστα τοτε οτιδήποτε sim να βάλεις απο οποιαδήποτε χώρα θα παιζει καμπάνα.

Μήπως ο υπάλληλος σου μιλούσε για το κλείδωμα find my phone και τα μπέρδεψες λίγο; Με το apple id μπορείς να το κλειδώσεις ώστε αν μπει αλλη sim (το λεω πολύ απλά) να μην λειτουργεί. 

arc τα ελληνικά νομίζω δεν είναι κλειδωμένα ούτε αν τα έχεις με συμβόλαιο

Δημοσ.

Δηλαδή το κλείδωμα σημαίνει ότι η συσκευή είναι "κλειδωμένη" να λειτουργεί με τη sim του παρόχου με τον οποίο έχεις συμβόλαιο. Κι αν λήξει το συμβόλαιο και θέλεις να αλλάξεις εταιρία δε θα μπορείς να χρησιμοποιείς το iphone με άλλο πάροχο; Καλή με ένα από το εξωτερικό;

Δημοσ.

Τα ελληνικά iPhone είναι ξεκλείδωτα απόσο ξέρω, αν ισχύει αυτό θα παίζει κανονικά με την κάρτα του ξένου παρόχου.

Αυτό. End of story :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...