programmer Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλημερα παιδιά ο Κολλητος μου εχει προβλημα με το dekstop του ανοίγει κανονικα ακουγεται μεσα απο το κουτι οτι δουλευουν ολα κανονικα αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη (μου εχει πως εχει καει το ενα ανεμιστηρακι απο την καρτα γραφικων,εχει αλλα τρια) τι μπορει να φταιει?.,,
selianx Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Βρωμάει για την κάρτα... δεν έχει Onboard γραφικά να checkarei;*Τι GPU είναι αυτή με 4 ανεμιστήρια πάνω, αεροθούμενο;
programmer Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 λες να ειναι καρτα γραφικων? και εγω αυτο πιστευω.. οποτε αλλαγη καρτας γραφικων?
selianx Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Πρώτα πρώτα αν μπορείς να γράψεις από τι αποτελείται το σύστημα.Αν και προς τα εκεί δείχνει, δεν έχει να δανειστεί από κάπου μια κάρτα να δει αν δουλεύει; Ή και ένα τροφοδοτικό;
programmer Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δυστυχως δεν εχω την δυνατητα αυτη την στιγμη να σου πω το συστημα του.. να δανειστει αλλη καρτα γραφικων και τροφοδοτικο το βλεπω λιγο δυσκολο...
selianx Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δύσκολο να σου πω να πάρει γραφικά και να είναι 100% σίγουρος ότι θα παίζει, όσο και αν "τι κάνει νιάου στα κεραμίδια είναι η κατάσταση.Ξαναρωτάω, δεν έχει onboard; Η μητρική του βγάζει από πίσω θύρες εξόδου εικόνας (DVI,HDMI,D-SUB) ;
programmer Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ναι η μητρικη του βγαζει απο πισω αυτες τις θυρες
selianx Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 πες του να δοκιμάσει να δώσει στην οθόνη από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα