maverik13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 καποτε ειχα ρωτησει για κινεζικο κινητο να εχει android gps dual sim και μου ειχατε προτινει το zte v967s. υπαρχει κατι ποιο καινουργιο στα ιδια λεφτα ιδοιο η καλητερο?
stklinis Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Και καλύτερο και στα ιδια χρήματα και επώνυμο; Όχι θα έλεγα Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
adi32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Kοιτα και το lenovo s650 Κατα τη γνωμη μου πολυ πιο ομορφο λεπτο και ελαφρυ Καλη καμερα SAR ..... και το κυριοτερο δε θελει κανενα πειραγμα το ανοιγεις και παιζουν ολα
stklinis Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Το σκεφτόμουν το lenovo Πήρα το zte λόγω μπαταρίας και γιατι το έχουν αρκετοί Έλληνες χωρις να αναφέρουν καποιο πρόβλημα Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
doctorkostis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εχω δουλεψει για λιγο το 967 και το Xiaomi Hongmi. Μια χαρα και τα δυο, πιο ποιοτικο και γρηγορο το Hongmi. Στα λεφτα που ζηταει 165-169$, αναλογα το μαγαζι, ειναι ευκαιρια. Και επωνυμη εταιρεια. Το 967 επισης καλο και απροβληματιστο, το εχει αγορασει πολυς κοσμος στην Ελλαδα, υπαρχει υποστηριξη στα φορουμ. Μεγαλο του πλεονεκτημα η μπαταρια, ανετα δυο μερες με νορμαλ χρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα