Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κινητο μου πιο καλες φωτογραφιες και βιντεο βγαζει :P

Οχι ενταξει σαν τιμη μια χαρα γλυτωνεις 20€.μια απλη compact για απλη χρηση μια χαρα ειναι.

• Moderators
Δημοσ.

Το κινητο μου πιο καλες φωτογραφιες και βιντεο βγαζει :P

Πες μας και ποιο είναι το κινητο σου οταν γραφεις κατι τετοιο, γιατι μπορει να εχεις δικιο μπορει να ειπες και μεγαλη πατατα όμως. :)

Δημοσ.

Εχει wifi και διπλή lcd καλούτσικο από θέμα εύρους (25-125) και φωτεινότητα (f2.5-6.5) φακό.

Παρόλα αυτά αυτές οι μηχανές είναι "μάπα" (παράγουν ελαιογραφίες) για να λέμε την αλήθεια, αλλά οκ για αυτούς που θέλουν τα βασικά είναι οκ, καλύτερες από πολλά κινητά.. όχι όμως το δικό μου κινητό

Πες μας και ποιο είναι το κινητο σου οταν γραφεις κατι τετοιο, γιατι μπορει να εχεις δικιο μπορει να ειπες και μεγαλη πατατα όμως. :)

.. το nokia 808  B)

Δημοσ.

Αν μπεις στο τρυπακι της φωτογραφιας την πατησες! Εγω εχω την NEX-5R με το 35 F1.8 και τωρα θελω να ψησω την γυναικα να πουλησω το σωμα και να δωσω αλλα τοσα για να παρω την A6000

Δημοσ.

Αν μπεις στο τρυπακι της φωτογραφιας την πατησες! Εγω εχω την NEX-5R με το 35 F1.8 και τωρα θελω να ψησω την γυναικα να πουλησω το σωμα και να δωσω αλλα τοσα για να παρω την A6000

αυτό με τις "γυναίκες" που τις ρωτάνε οι παντρεμένοι ποτέ δεν το κατάλαβα..  :P

.. γιατί δεν είμαι παντρεμένος, i know..  -_-

αλλιώς δεν θα είχα 3+1 φωτογραφικές μηχανές  canon 500d 18-200is+50mm f1.8, canon s90, sony nex-3n 16-50oss, nokia 808 και άλλες παροπλισμένες συν μια βιντεοκάμερα.

btw δεν νομίζω ότι αξίζει η μετάβαση σε α6000, λιγα mp είναι παραπάνω και evf που εντάξει δεν αξίζει τόσα χρήματα.. Του χρόνου που θα πέσει ίσως αξίζει, τώρα ειναι πανάκριβη. Εγω πήρα την nex 3n λίγο πριν αποσυρθεί δλδ στη σωστή τιμή!

• Moderators
Δημοσ.

.. γιατί δεν είμαι παντρεμένος, i know..  -_-

αλλιώς δεν θα είχα 3+1 φωτογραφικές μηχανές  canon 500d 18-200is+50mm f1.8, canon s90, sony nex-3n 16-50oss, nokia 808 και άλλες παροπλισμένες συν μια βιντεοκάμερα.

Θα τα ειχες και παντρεμένος, 6 εχω ή 7 δεν θυμαμαι, όλα εχουν τον τροπο τους. Αρκει να ειχες διαβασει καλα τα "user manuals" ή να εχεις ένα "πτυχιο" τελος παντων ρε παιδι μου.

Δημοσ.

<p>Αν μπεις στο τρυπακι της φωτογραφιας την πατησες! Εγω εχω την NEX-5R με το 35 F1.8 και τωρα θελω να ψησω την γυναικα να πουλησω το σωμα και να δωσω αλλα τοσα για να παρω την A6000</p>

Ε και εσύ, το σώμα ντε; Αν ήταν τον φακό κάτι θα γινόταν, θα σε φτιαχναμε
Δημοσ.

Έχω ένα γνωστό που έχει πάρει την Α6000 (είναι; το παίζει; ημι-επαγγελματίας, δε γνωρίζω δε γνωρίζει, πάντως το φυσάει) και η εικόνα παιδιά είναι τρελή. Δεν είχα δει ποτέ μου φωτογραφία πιο καθαρή,με σωστά χρώματα, φωτισμό - και δεν είμαι και φωτογραφό-φιλος -.

Η καμερούλα της προσφοράς είναι καλή για απλή χρήση, για καμιά εκδρομή, κανά αξιοθέατο και για σας τους facebook fans, τέλος οι φωτογραφίες στο καθρέφτη, σε καλή τιμή!

Δημοσ.

Πες μας και ποιο είναι το κινητο σου οταν γραφεις κατι τετοιο, γιατι μπορει να εχεις δικιο μπορει να ειπες και μεγαλη πατατα όμως. :)

Καλα για χαβαλε το ειπα επειδη ειναι καμερουλα compact για απλη χρηση.εχω το xperia z1 που για κινητο εχει απιστευτη καμερα ;-) και samsung ativ s σαν δευτερο.

Δημοσ.

Ε και εσύ, το σώμα ντε; Αν ήταν τον φακό κάτι θα γινόταν, θα σε φτιαχναμε

Σιγα μην δωσω τον 1.8 εκτος αν βρω σε καμια τρελη τιμη τον 24/1.8

Δημοσ.

Μια προχειρη λυση στο πρόβλημα της ποιότητας των φθηνων μηχανων ειναι να βγάζετε φωτο μικρης αναλυσης, 1920x1080 max, ήτοι 2 megapixels, αντε 3 το πολύ. Θα μου πεις μετα οτι η καμερα εχει πχ 16mp, εγω θα βγαλω μονο 2-3mp;

Οταν βγάζετε 16mp, & μετά πάτε στο pc και κάνετε ζουμ σε actual size, βλεπετε την απολυτη Βαν Γκογκ ελαιογραφία και απογοητεύεστε.

Τι να τα κανεις τα 16mp, θα εκτυπωσεις καμμια προεκλογικη αφισα για τον Τσίπρα; Για τετοιες αναλυσεις θελει ακριβά μηχανήματα, ήτοι DSLR.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...