Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To DVD υποστηρίζει 25 ή 30 fps για pal και ntsc αντίστοιχα. Το 23.976 δε χρησιμοποιείται στην τηλεόραση αλλά σε φιλμ.

Το convert θα σου μετατρέψει τα fps σε 25 που είναι και το ποιο κοντινό στα 24p της ταινίας. H διαφορά είναι μη ορατή σε αργές σκηνές. Μόνο σε γρήγορες μπορεί να αντιληφτείς κάποιο μικρό κόλλημα. Δεν μπορείς όμως να κάνεις και πολλά γι' αυτό. Αν θέλεις, μπορείς να πάρεις ένα hardware media player και να ξεχάσεις το μπελά της μετατροπής και της εγγραφής σε δισκάκια.

Δέν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει convert τα 23fps σε 25 fps ?

Αλλα να μην κολλάει η ταινία

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα προγράμματος. Τα 23fps σημαίνουν ότι σε κάθε δευτερόλεπτο προβάλλονται 23 καρέ ενώ στα 25fps προβάλλονται 25 καρέ.

Για να μετατρέψεις από 23 σε 25 θα πρέπει με κάποιον τρόπο να προστεθούν 2 καρέ σε κάθε δευτερόλεπτο και αυτό δεν μπορεί να γίνει ως δια μαγείας και από το πουθενά. Αναγκαστικά το πρόγραμμα θα πάρει 2 καρέ και θα τα διπλασιάσει ώστε να συμπληρωθεί η διαφορά, Αυτό είναι και το σπάσιμο στην κίνηση, το οποίο σε γρήγορες σκηνές γίνεται εκνευριστικό.

Εγώ έτσι ξέρω. Περίμενε όμως μήπως κάποιος άλλος (parsifal ;)) ξέρει κάτι παραπάνω (και να αλλάξει το Διμιουργεία).

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα προγράμματος. Τα 23fps σημαίνουν ότι σε κάθε δευτερόλεπτο προβάλλονται 23 καρέ ενώ στα 25fps προβάλλονται 25 καρέ.

Για να μετατρέψεις από 23 σε 25 θα πρέπει με κάποιον τρόπο να προστεθούν 2 καρέ σε κάθε δευτερόλεπτο και αυτό δεν μπορεί να γίνει ως δια μαγείας και από το πουθενά. Αναγκαστικά το πρόγραμμα θα πάρει 2 καρέ και θα τα διπλασιάσει ώστε να συμπληρωθεί η διαφορά, Αυτό είναι και το σπάσιμο στην κίνηση, το οποίο σε γρήγορες σκηνές γίνεται εκνευριστικό.

Εγώ έτσι ξέρω. Περίμενε όμως μήπως κάποιος άλλος (parsifal ;)) ξέρει κάτι παραπάνω (και να αλλάξει το Διμιουργεία).

Aφου δεν γείνεται με κανέναν τρόπο λέω να τα παρατήσω, σκέφτωμαι να αγοράσω έναν σκληρό δίσκο 500 gb για να έχω όλες τις ταινίες μου εκεί.  Σας Ευχαριστώ όλους που μου απαντήσατε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...