ΧΡΗΣΤΟΣ94 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια εχω ενα iphone 4 το οποιο βρηκε σε ταξι ο θειος μου οταν το ανοιγω μου ζηταει το apple id τι μπορω να κανω για να το ξεκλειδωσο και να λειτουργει κανονικα το κινητο?ευχαριστω
arc Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δηλαδη δεν γινεται τιποτα απολυτος? Δεν γίνεται αν και μπορείς να δοκιμάσεις κατι αλλο. Χρησιμοποιησε το για να μπεις στο internet με wifi για να δεις αν λειτουργεί το wifi. Προσωπική γνώμη: Ωραίοι θειος και ανιψιός. Ο επαγγελματίας ουτε καν να μπει στον κόπο να επιστρέψει το χαμένο. 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια εχω ενα iphone 4 το οποιο βρηκε σε ταξι ο θειος μου οταν το ανοιγω μου ζηταει το apple id τι μπορω να κανω για να το ξεκλειδωσο και να λειτουργει κανονικα το κινητο?ευχαριστω Άλλη περίπτωση πέρα από το να το ξεκλειδώσεις και να το δουλέψεις κανονικά δεν σου πέρασε από το μυαλό ε?
ΧΡΗΣΤΟΣ94 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Οκ ευχαριστω παιδια... Προσωπικη γνωμη:arc γιατι εαν το εχανα εγω θα μου το φερνανε πισω...
nikos1965 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 αν το έχανες πολύ πιθανο όχι !!! αλλά κανε εσυ την εξαίρεση !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις