panoss80 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 καλησπερα σε ολους εχω ενα προβλημα με το laptop μου πηγα να εκτυπωσω κατι απο το ιντερνετ και ξαφνικα μου εβγαλε μαυρη οθονη με το ποντικι απλα ενεργο. του εκανα restart αλλα παλι τα ιδια εβγαλα και την μπαταρια το εβγαλα και απο το ιντερνετ και απλα ξεκιναει να κανει boot το p/c αλλα πριν μπει στο λειτουργικο win7 μου λεει οτι δν ξεκινησε κανονικα μπλα μπλα και μου εχει 2 επιλογες κανονικη εκκινηση και εκκινηση με επιδιορθωση τα παταω και τα 2 αλλα τπτ παλι μαυρη οθονη με το ποντικι, ενω λεει φορτωση win και τη μπαρα να δειχνει φορτωμα επισης εβαλα και cd για επιδιορθωση αλλα ουτε με f2 - f12 μπορει να διαβασει το cd υποψιαζομαι για ιο αλλα δν το εχω ξαναπει και δν ξερω Παρακαλω οποια βοηθεια πολυτιμη
casperino Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Οταν σου δειχνει μάυρη οθονη με το ποντίκι. Πάτα ctrl+alt+delete... Αν σου βγάλει τον task manager, πάτα αρχείο>νεα εργασία(create new task), γραψε explorer.exe και ok. Για να σου δειχνει το ποντικι, φορτώνουν τα windows αλλα οχι το gui, για δοκιμασε...
panoss80 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 το δοκιμασα αλλα τιποτα δν ανταποκρινεται καθολου στο πληκτρολογιο δυστηχως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα