Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; (Βαριέμαι να βάζω/βγάζω συνέχεια το καλώδιο...)

Δηλ. από μία έξοδο (HDMI) σε δύο... Υπάρχει κάποιο hubάκι ή κάτι παραπλήσιο; Και με τον ήχο τι γίνεται; Θα έχω ταυτόχρονα και στις δύο εξόδους;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μάλλον, ζητάω πολλά... Κι εγω που πίστευα ότι κάποια λύση θα υπάρχει... :-(

Δημοσ.

εκτος απο το HDMI Splitter που προτεινε ο dobro, για πες..,  απο που θες να δωσεις εικονα σε μονιτορ και τηλεοραση?

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, σας ευχαριστώ θερμά, παίδες!

Θέλω να δώσω εικόνα από τον υπολογιστή... Και ρωτάω επειδή έχει μόνο μία HDMI έξοδο.  Ε, κι όσο νά'ναι, άλλο πράμα να παίζεις τα παιχνίδια στην τηλεόραση - το μέγεθος μετράει! Χα χα χα!

Για τον ήχο ρωτάω επειδή όταν συνδέω απ' ευθείας το PC με την TV πρέπει να ξεσυνδέσω τα ηχεία, αν θέλω ν' ακούω από την τηλεόραση...

(Πάντως, το splitterάκι, δείχνει καλή λύση...)

Δημοσ.

παλι δεν απαντησες..! 

ποια καρτα γραφικων εχεις?   τι εξοδους εχει?  

γιατι, Π.Χ. δεν μπορεις να εχεις το μονιτορ με DVI και την τηλεοραση με HDMI...?

Δημοσ.

προσπαθω να καταλαβω ποιο ειναι το "προβλημα", αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σου..! 

κατ' αρχας το θεμα, δεν ειναι το τι προτιμας εσυ, αλλα τι εξοδους και εισοδους διαθετουν οι συσκευες σου, ωστε να βολευτεις οπως θες..!! 

το DVI και το HDMI δινουν το ιδιο ψηφιακο σημα, οπου και αν τα συνδεσεις. η μονη διαφορα τους ειναι, οτι το δευτερο μεταφερει και ηχο. 

συνηθως στα πισι εχουμε ηχεια...!!   αρα τον ηχο τον παιρνεις απευθειας απο την καρτα ηχου και δεν χρειαζεσαι συνδεση HDMI στο μονιτορ. ΕΚΤΟΣ και αν το μονιτορ σου εχει ενσωματωμενα ηχεια, και χρησιμοποιεις αυτα..! 

στην τηλεοραση που θελεις να δινεις ΚΑΙ ηχο, ειναι πιο απαραιτητη η συνδεση HDMI.  

αρα, υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινω...? η κανω καπου λαθος? βοηθησε με..!

Δημοσ.

το DVI και το HDMI δινουν το ιδιο ψηφιακο σημα, οπου και αν τα συνδεσεις. η μονη διαφορα τους ειναι, οτι το δευτερο μεταφερει και ηχο. 

Αυτό, να σου πω την αλήθεια, δεν το ήξερα... ότι η ποιότητα εικόνας είναι ίδια, δηλαδή. (Η αλήθεια είναι πως δεν σκαμπάζω και πολλά πράγματα)

Οπότε, νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα... Συνδέω το monitor DVI και την TV με HDMI...

Με έσωσες!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

(Και φυσικά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που έθεσαν τη γνώμη τους)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...