Arisyo13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, έχω την εξής απορία: Λοιπόν το λαπτοπ από μόνο του έχει ενσωματωμενο wifi αδαπτορα. Εγω επίσης του εχω συνδεσει και έναν εξωτερικό wifi αδάπτορα της realtek το οποιο τον έχω συνδέσει με εξωτερική κεραια για να μπορω να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ από hotspot το οποίο βρίσκεται σε καφε δίπλα από το σπιτι μου. Πως μπορω να κανω αναμεταδοση απο το λαπτοπ μου ωστε να μπορω να συνδεω και τις αλλες φορητες συσκευες που εχω στο σπιτι οπως κινητο και ταμπλετ! Γνωρίζω ότι αν είχα το λαπτοπ μου σενδεμένο με ethernet θα ειχα αυτη τη δυνατότητα. Ξερετε αν μπορω να κανω sharing με αυτον τον τρόπο;Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Υπάρχουν ανταπτορες που το υποστηρίζουν
Arisyo13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Υπάρχουν ανταπτορες που το υποστηρίζουνυπάρχει κάποια σχετική λίστα με αυτούς;
apostol1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 φιλε σε windows 7 θα κανεις τα εξης: control panel, view network status and tasks, set up a new connection or network, set up a wireless ad hoc και θα επιλεξεις την ενσωματωμενη ασυρματη καρτα δικτυου σου. δινεις ενα ονομα δικτυου και κωδικο και μετα επιλεγεις turn on internet connection sharing. οποια συσκευη συνδεθει στο δικτυο που εχεις φτιαξει θα εχει ιντερνετ
takistmr Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μπορείς να δεις το οδηγό εδώ που τα εξηγεί καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα