Andy Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ειχε ερθει τεχνικος στο σπιτι για τν συνδεση μου και μου πε να αλλαξω το καλωδιο επειδη περναει μεσα απο τοιχους κτλπ και ειναι ευαισθητο κ εχει πολλα λαθη η γραμμη μπας και φταιει αυτο.. μου πε να παρω ενα utp 4 pin και απο τις δυο πλευρες..μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι απο αυτη την σελιδα γιατι δεν ξερω την τυφλα μου?ψαχνω για 10-15 μετρα http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%C4%C9%CA%D4%D5%D9%D3%C7%D3&filter-2021=1&filter-7189=1
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ειχε ερθει τεχνικος στο σπιτι για τν συνδεση μου και μου πε να αλλαξω το καλωδιο επειδη περναει μεσα απο τοιχους κτλπ και ειναι ευαισθητο κ εχει πολλα λαθη η γραμμη μπας και φταιει αυτο.. μου πε να παρω ενα utp 4 pin και απο τις δυο πλευρες..μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι απο αυτη την σελιδα γιατι δεν ξερω την τυφλα μου?ψαχνω για 10-15 μετρα http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%C4%C9%CA%D4%D5%D9%D3%C7%D3&filter-2021=1&filter-7189=1 ολα τα τηλεφωνικα καλωδια ειτε ραζιμ ειτε utp περνανε μεσα απο τους τοιχους?το να υποθετει οτι ισως φταιει αυτο δεν λεει κατι. εκτος αν εχουν περασει χυμα κανα καλωδιο που δεν ειναι ουτε ραζιμ(μπλε ,κοκκινο)ουτε utp. το utp ειναι καλωδιο ethernet Κοινως.απλα μαλλον εννοει αντι να του βαλεις rj45 clips για να χρησιμοποιηθει σαν δικτυου να βαλεις rj11 σε ενα απο τα 4 ζευγαρια που εχει για να παιξει σαν τηλεφωνικο.οποτε εσυ θες 15 μετρα utp καλωδιο και καποιον να σου βαλει τηλεφωνικα rj11 κλιπς σε ενα ζευγαρι και στις 2 πλευρες.κοστος καλωδιου αντε 5-6 ευρω αναλογως τι θα παρεις.δεν χρειαζεσαι με κλιπς δικτυου οποτε το να παρεις ετοιμο δεν εχει νοημα.παρε χυμα και ζητα απο αυτον που θα στο δωσει να σου βαλει rj11 klips.εκτος αν θες να αφησεις το ρουτερ στην αρχικη πριζα και να ριξεις Utp μεχρι το Pc.απλα το ρουτερ θα ειναι σε αλλο μερος.εκει ναι θα παρεις καλωδιo utp με rj45 clip.ειτε το φτιαχνει καποιιος ειτε το παιρνεις παλι ετοιμο
Andy Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 να πω την αληθεια δεν καταλαβα σχεδον τιποτα..εγω το ρουτερ το εχω στο δωματιο μου και το καλωδιο του ιντερνετ περναει μεσα απο εναν τοιχο που ειναι στο διπλανο δωματιο.οταν λεω μεσα απο τοιχο εννοω απλα εχουμε κανει τρυπα και περναει.οχι οτι ειναι απο μεσα το καλωδιο.αυτος που ειπε επειδη ειναι σοβατισμενος κτλπ το καλωδιο οτι οταν το κουναγε εκανε πολλα λαθη..κτλπ.κ μου πε να παρω αυτο που ειπα πιο πανω..τι κανω τωρα?
madtaz Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Για να καταλάβουμε καλύτερα...καλώδιο του ιντερνετ εννοείς την τηλεφωνική γραμμή του ΟΤΕ? Το ρούτερ με το PC βρίσκονται στον ίδιο χώρο? Τι ακριβώς εννοείς ''λάθη'' Σε όλα τα σπίτια τα τηλεφωνικά καλώδια μέσα στους τοίχους περνάνε (το σοβατισμένους δεν κατάλαβα γιατί στο πε...)
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 να πω την αληθεια δεν καταλαβα σχεδον τιποτα..εγω το ρουτερ το εχω στο δωματιο μου και το καλωδιο του ιντερνετ περναει μεσα απο εναν τοιχο που ειναι στο διπλανο δωματιο.οταν λεω μεσα απο τοιχο εννοω απλα εχουμε κανει τρυπα και περναει.οχι οτι ειναι απο μεσα το καλωδιο.αυτος που ειπε επειδη ειναι σοβατισμενος κτλπ το καλωδιο οτι οταν το κουναγε εκανε πολλα λαθη..κτλπ.κ μου πε να παρω αυτο που ειπα πιο πανω..τι κανω τωρα? κρατα ενα απο αυτα τα 2 που εγραψα 2 λυσεις.η αφηνεις το ρουτερ στο διπλα δωματιο και ριχνεις καλωδιο δικτυου μεχρι το Pc σου(μπορεις και ασυρματα να παιξεις)(αγοραζεις 10-15 μετρα ετοιμο Utp) ειτε το καλωδιο το τηλεφωνικο που παει απο το διπκα δωματιο στο ρουτερ σου το αλλαζεις με αλλο. το αλλο που θα παρειςθα ειναι Utp που σε ενα απο τα 4 ζευγαρια θα ζητησεις να βαλουν τηλεφωνικο klip =rj11. δηλαδη Utp καλωδιο που απλα θα χρησιμοποιηθει σαν τηλεφωνικο Για να καταλάβουμε καλύτερα...καλώδιο του ιντερνετ εννοείς την τηλεφωνική γραμμή του ΟΤΕ? Το ρούτερ με το PC βρίσκονται στον ίδιο χώρο? Τι ακριβώς εννοείς ''λάθη'' Σε όλα τα σπίτια τα τηλεφωνικά καλώδια μέσα στους τοίχους περνάνε (το σοβατισμένους δεν κατάλαβα γιατί στο πε...) δεν εννοει το καλωδιο που ειναι μεσα απο τον τοιχο.καποιος του εχει περασει τηλεφωνικο καλωδιο απο το ενα δωματιο στο αλλο αλλα εξωτερικα και απλα το εχει σοβατισει. 1
Andy Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 κρατα ενα απο αυτα τα 2 που εγραψα 2 λυσεις.η αφηνεις το ρουτερ στο διπλα δωματιο και ριχνεις καλωδιο δικτυου μεχρι το Pc σου(μπορεις και ασυρματα να παιξεις)(αγοραζεις 10-15 μετρα ετοιμο Utp) ειτε το καλωδιο το τηλεφωνικο που παει απο το διπκα δωματιο στο ρουτερ σου το αλλαζεις με αλλο. το αλλο που θα παρειςθα ειναι Utp που σε ενα απο τα 4 ζευγαρια θα ζητησεις να βαλουν τηλεφωνικο klip =rj11. δηλαδη Utp καλωδιο που απλα θα χρησιμοποιηθει σαν τηλεφωνικο με καλυψες πουλινο!χιλια ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Για να καταλάβουμε καλύτερα...καλώδιο του ιντερνετ εννοείς την τηλεφωνική γραμμή του ΟΤΕ? ναι αυτο εννοει.αλλα αυτο μπορει να μας το πει και ο φιλος μας.αλλα εφοσον λεει οτι ειναι στο ιδιο δωματιο το Pc με το ρουτερ τοτε το αλλο καλωδιο ειναι το τηλεφωνικο με καλυψες πουλινο!χιλια ευχαριστω! τιποτα anytime.αν ειναι σοβατισμενο το καλωδιο το κοβω να ειναι και κανα της πλακας οποτε ισως να εχει θεμα.εχω δει μεχρι και καλωδιο ρευματος να το κανουν τηλεφωνικο.ή καλωδιο συναγερμου για τηλεφωνικο.οτι νανε λαθη μπορει να ειναι fec/crc/hec με αποτελεσμα να πεφτει το margin και ισως να κανει και αποσυνδεση.μπορει επισης να εχει και χαμηλοτερη ταχυτητα συγχρονισμου λογω χαλια καλωδιου
Andy Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ναι αυτο εννοει.αλλα αυτο μπορει να μας το πει και ο φιλος μας.αλλα εφοσον λεει οτι ειναι στο ιδιο δωματιο το Pc με το ρουτερ τοτε το αλλο καλωδιο ειναι το τηλεφωνικο τιποτα anytime.αν ειναι σοβατισμενο το καλωδιο το κοβω να ειναι και κανα της πλακας οποτε ισως να εχει θεμα.εχω δει μεχρι και καλωδιο ρευματος να το κανουν τηλεφωνικο.ή καλωδιο συναγερμου για τηλεφωνικο.οτι νανε λαθη μπορει να ειναι fec/crc/hec με αποτελεσμα να πεφτει το margin και ισως να κανει και αποσυνδεση.μπορει επισης να εχει και χαμηλοτερη ταχυτητα συγχρονισμου λογω χαλια καλωδιου ναι την γραμμη του οτε εννοουσα!εχω παρα πολλα fec ωρες ωρες.ειναι ας πουμε 20.000 στο περιπου σταθερα..και ξαφνικα μου γινονται κατι εκατομμυρια..και πολλα hec επισης
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ναι την γραμμη του οτε εννοουσα!εχω παρα πολλα fec ωρες ωρες.ειναι ας πουμε 20.000 στο περιπου σταθερα..και ξαφνικα μου γινονται κατι εκατομμυρια..και πολλα hec επισης αν γινονται εκατομμυρια σιγουρα παιζει προβλημα.τα 20.000 δεν ειναι θεμα αλλα αμα βλεπεις να γινονται εκατομμυρια ειτε fec ειτε crc ειτε δεν ξερω τι κατι δεν παει καλα ειτε με εσωτερικη καλωδιωση ειτε με καλωδιο οτε
Andy Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 αν γινονται εκατομμυρια σιγουρα παιζει προβλημα.τα 20.000 δεν ειναι θεμα αλλα αμα βλεπεις να γινονται εκατομμυρια ειτε fec ειτε crc ειτε δεν ξερω τι κατι δεν παει καλα ειτε με εσωτερικη καλωδιωση ειτε με καλωδιο οτε Link Information Uptime: 2 days, 8:27:16 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 896 / 5.984 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 776 / 5.803 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 2,13 / 20,55 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 20,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 25,0 / 42,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,5 / 9,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / GSPN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 8.303 / 0 FEC Errors (Up/Down): 142 / 104.491.217 CRC Errors (Up/Down): 80 / 275.218 HEC Errors (Up/Down): 89 / 363.749 τι εχεις να πεις για αυτο?
vasi Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αμα σου ειναι ευκολο να πω την αληθεια δεν καταλαβα σχεδον τιποτα..εγω το ρουτερ το εχω στο δωματιο μου και το καλωδιο του ιντερνετ περναει μεσα απο εναν τοιχο που ειναι στο διπλανο δωματιο.οταν λεω μεσα απο τοιχο εννοω απλα εχουμε κανει τρυπα και περναει.οχι οτι ειναι απο μεσα το καλωδιο.αυτος που ειπε επειδη ειναι σοβατισμενος κτλπ το καλωδιο οτι οταν το κουναγε εκανε πολλα λαθη..κτλπ.κ μου πε να παρω αυτο που ειπα πιο πανω..τι κανω τωρα? μάλλον ο τεχνικός σας είπε να αλλάξετε, το εξτρά καλώδιο που βάλατε (από την πρίζα στο δωμάτιο), επισης πρεπει να δοκιμασεις και από το κουτί της οικοδομής αν είναι εφικτό θα δεις διαφορές που προέρχονται είτε από την μεριά σου, είτε αν έχει πρόβλημα ο χαλκός.....
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Link Information Uptime: 2 days, 8:27:16 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 896 / 5.984 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 776 / 5.803 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 2,13 / 20,55 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 20,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 25,0 / 42,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,5 / 9,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / GSPN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 8.303 / 0 FEC Errors (Up/Down): 142 / 104.491.217 CRC Errors (Up/Down): 80 / 275.218 HEC Errors (Up/Down): 89 / 363.749 τι εχεις να πεις για αυτο? κλασσικα thomson. με το thomson εγω εχω αυτα μετα απο 23 μερες online FEC Errors (Up/Down): 3.066.048 / 25.075.524 CRC Errors (Up/Down): 58.926 / 183.408 HEC Errors (Up/Down): 1.697.710.080 / 2.437.712 με το thomson μην τα υπολογιζεις και πολυ τα errors .εμενα εφτασε στο 1,5 δισ ηδη. συνηθως οταν εχεις θεμα ανεβαινουν παρα πολυ γρηγορα σε μικρο χρονικο διαστημα.δηλαδη μπορει να βγαλεις 1 εκατομμυριο errors σε 1 λεπτο πχ.απλα το thomson δεν ειναι οτι καλυτερο για να μετρας errors.και δεν εχω κανενα θεμα με την γραμμη για ναπω οτι οκ εχει προβλημα και σηκωνει τοσα. εισαι και λιγο μακρυα οποτε λογικο να εχεις καποια errors παραπανω.γενικοτερα αν καποιος εχει θεμα στην γραμμη φαινεται.δεν πιανεις μεγιστη ταχυτητα.σουρνεται το ιντερνετ.συνηθως πρωτα παρατηρησεις αυτα και μετα κοιτας τα errors:P Και λες οπα τι γινεται εδω. Αμα σου ειναι ευκολο μάλλον ο τεχνικός σας είπε να αλλάξετε, το εξτρά καλώδιο που βάλατε (από την πρίζα στο δωμάτιο), επισης πρεπει να δοκιμασεις και από το κουτί της οικοδομής αν είναι εφικτό θα δεις διαφορές που προέρχονται είτε από την μεριά σου, είτε αν έχει πρόβλημα ο χαλκός..... απλα για αρχη ας αλλαξει αυτο το καλωδιο αφου λεει και ο ιδιος οτι το κουναει και κανει θεματα.θα ειναι και κανα χαλια καλωδιο σιγουρα μια και που οι μισοι ηλεκτρολογοι περνανε οτι να νε απο καλωδια.
Andy Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 πλεον με το τομσον σπανια κανει αποσυνδεσεις εως καθολου.δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μεγαλη αλλαγη!!καμια φορα μπορει να μου χασει σε ταχυτητα αλλα δεν με πειραζει
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 πλεον με το τομσον σπανια κανει αποσυνδεσεις εως καθολου.δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μεγαλη αλλαγη!!καμια φορα μπορει να μου χασει σε ταχυτητα αλλα δεν με πειραζει το thomson ειναι απο τα πιο stable ρουτερ σε χαλια γραμμες.απλα εχει και αυτο τα παραξενα του.απλα επειδη εισαι ηδη μακρια και δεν εχεις την καλυτερη ταχυτητα για αυτο να φτιαξεις οτι αφορα θεμα καλωδιωσης μεσα στο σπιτι σου τουλαχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα