Προς το περιεχόμενο

αγορά φτηνού Tablet

thanasis26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να αγοράσω ένα Tablet θα ήθελα να είναι φτηνό και κάλο εγώ δει δυο και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και εσείς η να μου προτείνετε  κάποια άλλα στην μέχρι την τιμή τον 60 ευρώ 

το ένα είναι αυτό 
http://www.skroutz.gr/s/4781962/Vivaco-V-Tab-779i-7-8GB.html

και το δεύτερο είναι 

http://www.skroutz.gr/s/4781951/Vivaco-V-Tab-776i-7-8GB.html

η μονή διαφορά που εντόπισα εγώ είναι οτι το δεύτερο έχει OTG 

ενώ το πρώτο δεν το έχει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά που προτείνεις είναι OEM tablets, απλα το μαγαζί που τα πουλάει εχει βάλει απο πάνω το δικό του όνομα(παίζει μόνο στο site,και οχι πάνω στο tablet), αμα θές κοίτα προς Κίνα μεριά.

πχ Cube U25GT

Αυτο το μοντέλο βγήκε αυτόν τον μήνα.

Επεξ/σία από jek20
  • Like 1

τι εννοείς ότι είναι ΟΕΜ tablet δεν είναι καλά,έχουν κάποιο ελάττωμα?  Όταν λες (παίζει μόνο στο site,και όχι πάνω στο tablet) τι εννοείς γιατί δεν κατάλαβα. Κοιτά θα ήθελα κάτι από εδώ ελληνικό σε περίπτωση που χαλαση η πάθη κάτι να το στείλω να το φτιαξουν

Θανάση αυτά που κοιτάς δεν θα προλάβουν να χαλάσουν, γιατί θα τα χεις σπάσει εσύ από τα νεύρα σου.

Φοράνε αρχαίο επεξεργαστή και πολύ αμφιβάλλω αν η μπαταρία είναι πραγματικά 3800.

Το τάμπλετ έχει το όνομα του Site μόνο στην φώτο. Είναι ανώνυμο κινέζικο που με αυτό τον επεξεργαστή αυτή τη στιγμή ούτε οι ίδιοι οι Κινέζοι δεν έχουν πια.

Θα σέρνεται σε ότι προσπαθείς να κάνεις και σύντομα θα μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή που το πήρες.

• Like 1

Σε  ευχαριστώ πολύ Μαγδαληνή για της διευκρινίσεις! άλλα μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο σε αυτή την τιμή? γιατί δεν έχω ιδέα από ταμπλετ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι είναι αυτό που σε κάνει να διαλέξεις από το e-shop γιατί το πρώτο δεν σου αρέσει ποια είναι τα αρνητικά που βλέπεις 

Επεξ/σία από thanasis26

To πρώτο έχει πολύ αργό και παλιό επεξεργαστή και μνήμη ( ram ) μόνο 512mb.

Του eshop και μόνο που έχει διπλάσια ram 1gb, ανάλυση οθόνης 1024 x 600 pixels ( το vivaco δεν αναφέρει πουθενα την ανάλυση της οθόνης, που την κόβω στα 800Χ480), νεότερο επεξεργαστή ( του 2013) αλλά και φυσικό κατάστημα σε κάθε γωνιά για να εξυπηρετηθείς, υπερέχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...