zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 καλησπερα, οι αγορες απο minideal ενδεχεται να περασουν απο τελωνειο? ενδιαφερομαι να αγορασω ενα ταμπλετ απο εκει αλλα αν προκειται να δωσω κανα 100ρικο εξτρα καλυτερα να μην ασχοληθω καθολου. Επισης με ανησυχει η λεξη "original" μπροστα απο ορισμενα προιοντα... τιθεται θεμα απομιμησεων απο το συγεκριμενο shop ? Θα επιλέξεις απλό ταχυδρομείο (singapore post ή nl post, οι περισσότεροι νομίζω προτιμούν το singapore post) κι έτσι ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να περάσει τελωνείο. Έρχεται μέσω ΕΛΤΑ σε 20-30 μέρες. Το original το γράφουν γιατί στα δημοφιλή κινέζικα παίζουν και μαϊμούδες, όχι από το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά γενικά. Το κατάστημα θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα κινέζικα μαζί με το vickmall και 3-4 άλλα 1
MAFIA Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Προσοχη με το Minideal. Δινει ψευτικα tracking number ενω δεν στελνει την αποστολη, λεει οτι εχει stock ενω δεν εχει Προσωπικα δεν αγοραζω απο εκει ξανα
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Προσοχη με το Minideal. Δινει ψευτικα tracking number ενω δεν στελνει την αποστολη, λεει οτι εχει stock ενω δεν εχει Προσωπικα δεν αγοραζω απο εκει ξανα Είχες κάποιο θέμα; Θεωρείται αξιόπιστο μαγαζί γενικά. Εγώ τελευταία φορά ψώνισα από vickmall πάντως (πρέπει να είναι συγγενικό του minideal)
MAFIA Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Είχες κάποιο θέμα; Θεωρείται αξιόπιστο μαγαζί γενικά. Εγώ τελευταία φορά ψώνισα από vickmall πάντως (πρέπει να είναι συγγενικό του minideal) 2 φορες εχω αγορασει απο εκει ,τη 1 μου εστειλε κανονικα και τη 2η μου εδωσε ψευτικο αριθμο αποστολης και μετα απο καιρο πηρα πισω τα χρηματα μεσω πειπαλ απο vickmall εχω καλη εμπειρια 1
pc_admin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 2 φορες εχω αγορασει απο εκει ,τη 1 μου εστειλε κανονικα και τη 2η μου εδωσε ψευτικο αριθμο αποστολης και μετα απο καιρο πηρα πισω τα χρηματα μεσω πειπαλ απο vickmall εχω καλη εμπειρια ψευτικο αριθμο ,δηλαδη βαζοντας στο elta.gr δεν εβγαζε τιποτα? Επισης απο κινα το min που εχω παραλαβει ειναι 20 μερες και αυτο με swiss post Εχω και εμπειρια στειλανε το δεμα απο κινα 20 Νοεμβριου , και παρελαβα 15 φεβρουαριου Μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι πηγε διαδρομη Κινα- πλουτωνα - Δια - Αφροδιτη -Αρη -Γη -Ελλαδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα