Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού από MiniDeal.net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχε υποψην σου οτι πολλα καταστηματα ΕΛΤΑ πλεον ειναι ανοιχτα και απογευματα και Σαββατα, για οσους δουλευουν ειναι επιτελους μια καλη εξελιξη.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχε υποψην σου οτι πολλα καταστηματα ΕΛΤΑ πλεον ειναι ανοιχτα και απογευματα και Σαββατα, για οσους δουλευουν ειναι επιτελους μια καλη εξελιξη.

καλο αυτο απλα εγω το κοιταζω ακομα απο site τους για να δω ποτε θα παει   και θα τους ξαναπαρω τηλ για να το  σιγουρεψω

Δημοσ.

παιδια το πηρα το κινητο μου !!! ολα μεσα ηταν δουλευει μια χαρα για την ωρα, λιγο αθλιος ο φορτιστης του , εχει ελληνικη γλωσα και τωρα το ψαχνω γενικοτερα!!

αα και η καμερα ειναι τουμπανο

• 3 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα, παιδια για αγορα κινητου απο minidiel γινετε μονο με pay pal ?

με απλη προπληρωμενη ,καρτα (master cart) δεν γινετε?

ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Έχουμε πει εκατό φορές για αγορά από Κίνα και γενικά από εξωτερικό μόνο paypal για να παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω σε περίπτωση που κάτσει στραβή. Τώρα αν εσύ θέλεις να πληρώσεις με άλλο τρόπο παίρνεις και το ρίσκο.

Δημοσ.

καλημερα, παιδια για αγορα κινητου απο minidiel γινετε μονο με pay pal ?

με απλη προπληρωμενη ,καρτα (master cart) δεν γινετε?

ευχαριστω πολυ..

Θα συνδέσεις τον Paypal λογαριασμό σου με την προπληρωμένη κάρτα σου. Εγώ έτσι έχω κάνει όλες τις αγορές από Κίνα. Έχω μία προπληρωμένη κάρτα στην Πειραιώς, που την έχω συνδέσει με τον Paypal λογαριασμό μου και όταν θέλω ν' αγοράσω κάτι, βάζω μέσα λεφτά και μετά το Paypal μου τα τραβάει.

Δημοσ.

Καλησπερα παρηγκειλα απο minideal 2 κινητα,χθες εφτασαν στην ελλαδα αλλα στο tracking number τις ελτα λει αντικειμενα σε συσκευασια αντικειμενα σε συσκευασια αντικειμενα σε συσκευασια 

υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα?

Ευχαριστω!!!

post-304762-0-99830800-1424350041_thumb.png

Δημοσ.

τα παριγκειλα και τα 2 μαζει και μια θηκη ι οποια ηταν δωρο το πρωτο κινητο μου ειπαν οτι ηταν out of stock και να περιμενω και φοβαμε μην ερθει μονο το ενα :(

υπαρχει τετοια πειπτωση???

Δημοσ.

τα παριγκειλα και τα 2 μαζει και μια θηκη ι οποια ηταν δωρο το πρωτο κινητο μου ειπαν οτι ηταν out of stock και να περιμενω και φοβαμε μην ερθει μονο το ενα :(

υπαρχει τετοια πειπτωση???

Τι ακριβώς έχεις πληρώσει, 1 ή 2 κινητά? Αν έχεις πληρώσει 2 και σου έχουν στείλει 1, τότε ζήτα τα λεφτά σου πίσω πριν περάσουν οι 45 ημέρες εκτός εάν είναι η αγορά μετά τις 29/01 οπότε είναι 180 ημέρες. Έπρεπε να είχες μιλήσει με το μαγαζί να ξέρεις ακριβώς τι σου στέλνουν. Εάν προσπαθήσεις τώρα να τους μιλήσεις, δεν ξέρω εάν θα σου απαντήσουν, γιατί είναι κλειστά μέχρι τις 23/2 λόγω κινέζικης πρωτοχρονιάς.

Δημοσ.

Τα πληρωσα στις 7/1 και ανοιξα dispute πριν μερικες μερες επειδη ηταν στο despatched 1 μηνα και εχθες εφτασε ελλαδα το dispute δεν το εκλεισα ακομα!!

2 κινητα πληρωσα!

Δημοσ.

Τα πληρωσα στις 7/1 και ανοιξα dispute πριν μερικες μερες επειδη ηταν στο despatched 1 μηνα και εχθες εφτασε ελλαδα το dispute δεν το εκλεισα ακομα!!

2 κινητα πληρωσα!

Ρώτα τους, αν δεν ξέρεις, τι ακριβώς σου στείλανε, 1 ή 2 κινητά και εάν έχει δώρα, τι δώρα, να σου απαντήσουν όταν ανοίξουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα,

οι αγορες απο minideal ενδεχεται να περασουν απο τελωνειο? ενδιαφερομαι να αγορασω ενα ταμπλετ απο εκει αλλα αν προκειται να δωσω κανα 100ρικο εξτρα καλυτερα να μην ασχοληθω καθολου. Επισης με ανησυχει η λεξη "original" μπροστα απο ορισμενα προιοντα... τιθεται θεμα απομιμησεων απο το συγεκριμενο shop ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...