Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού από MiniDeal.net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία μπορεί να είσαι τυχερός ας πούμε εγώ παρήγειλα κάτι από την προηγουμένη δευτέρα και αύριο θα πάω να το παραλάβω από τα ελτα δηλαδή μου έχει έρθει ειδοποιητήριο. Λογικά να υπολογίζεις γύρω τις 15 ημέρες. Εάν έρθει νωρίτερα τότε καλώς. 

μα καλα ποσες μερες δηλαδη εσενα σου εκανε?

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι και εγώ να παραγγείλω από το mini deal. Είμαι μεταξύ αυτών των 2 κινητών
lenovo s820
http://www.minideal.net/original-l-lenovo-s820-white-smartphone-android-4-2-mtk6589-3g-4-7-inch-hd-screen-13-0mp-camera.html

lenovo s650
http://www.minideal.net/lenovo-s650-smartphone-quad-core-1-3ghz-android-4-2-rom-8gb-with-4-7inch-qhd-ips-screen.html

Ποιό από τα 2 θα μου προτείνατε;

Για όσους έχουν κάποιο από τα 2 πως του φαίνεται η κάμερα του (σε φως αλλά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αν κάποιος θα μπορούσε να ανεβάσει μια φωτογραφία θα ήμουν ευγνώμον  :-) );

Είχε κανένας άλλος πρόβλημα με την παραλαβή ή καμία περίεργη επιπλέον χρέωση;

Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη για το μεγάλο μέγεθος του κειμένου :-)

Δημοσ.

μα καλα ποσες μερες δηλαδη εσενα σου εκανε?

To sigapore post είναι από την κίνα άρα αργεί. Για αυτό είπα ότι ήμουν τυχερός που ήρθε τόσο γρήγορα. Να υπολογίζεις από 15 ημέρες μέχρι και 25 ημέρες.

Δημοσ.

Επειδη ειδα πιο πανω το to2c να αναφερεται θα ρωτησω εδω.. Λυπαμαι αν δεν ταιριαζει εδω περα το ποστ.

Προσπαθω να κανω την πρωτη μου συναλλαγη στο εν λογω site (εχω στο νου μου το JIAYU F1) χρησιμοποιωντας το PayPal. Για λογους που ακομα δεν εχω καταλαβει το Paypal δε δεχεται την prepaid που εχω καταθεσει μεσα το ποσο. Για αυτο το λογο ακριβως δεν εχω ολοκληρωσει την παραγγελια και εφυγα. Στο Dashboard παλι του λογαριασμου μου ομως στο to2c, δειχνει την παραγγελια σαν να εχει γινει και μου αναφερει "order pending"..... και δεν μπορω να βρω τροπο να την ακυρωσω καπως ωστε να μην την εμφανιζει. Τι εγινε τωρα; Το παρηγγειλα καπως και θα χρεωθω εκ των υστερων; Λιγη βοηθεια;.

Αν δεν πληρωθεί η παραγγελία δεν ισχύει. Μίλα μαζί τους μήπως μπορείς να πληρώσεις απευθείας με την κάρτα σου αν θέλεις. Τη συγκεκριμένη κάρτα την έχεις ξαναχρησιμοποιήσει μέσω paypal? Αν τη σύνδεσες τώρα πρέπει να κάνεις verify με τον κωδικό που σου δίνει η τράπεζα, το έχεις κάνει αυτό? Άλλο πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει είναι με τη διεύθυνση, να δηλώνεις στην παραγγελία άλλη διεύθυνση από αυτή που έχεις στο paypal. τσέκαρέ το

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι και εγώ να παραγγείλω από το mini deal. Είμαι μεταξύ αυτών των 2 κινητών

lenovo s820

http://www.minideal.net/original-l-lenovo-s820-white-smartphone-android-4-2-mtk6589-3g-4-7-inch-hd-screen-13-0mp-camera.html

lenovo s650

http://www.minideal.net/lenovo-s650-smartphone-quad-core-1-3ghz-android-4-2-rom-8gb-with-4-7inch-qhd-ips-screen.html

Για όσους έχουν κάποιο από τα 2 πως του φαίνεται η κάμερα του (σε φως αλλά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αν κάποιος θα μπορούσε να ανεβάσει μια φωτογραφία θα ήμουν ευγνώμον  :-) );

Επελεξα πριν λιγες ημερες το s820 λογω της μεγαλυτερης αναλυσης, η καμερα σε σκοταδι δεν βγαζει καλες φωτογραφιες, αλλα ποια φωτογραφικη βγαζει καλες φωτογραφιες με κακο φωτισμο;

Εαν περιμενεις θα βγαλω φωτογραφιες αυριο για να ανεβασω

Δημοσ.

Επελεξα πριν λιγες ημερες το s820 λογω της μεγαλυτερης αναλυσης, η καμερα σε σκοταδι δεν βγαζει καλες φωτογραφιες, αλλα ποια φωτογραφικη βγαζει καλες φωτογραφιες με κακο φωτισμο;

Εαν περιμενεις θα βγαλω φωτογραφιες αυριο για να ανεβασω

Αν μπορούσες να βγάλεις και να ανεβασεις φωτο θα ηταν το ιδανικό, και αν δεν ζητάω πολλα μια μέρα και μια με χαμηλο φωτισμό το βράδυ. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Δημοσ.

Στο τελωνείο ακόμα δεν σταματάνε τα πακέτα που έρχονται με απλό ταχυδρομείο? Δεν ξέρουν οι τελωνειακοί τι παίζει με τα gift και τις χαμηλές τιμές που δηλώνονται πάνω? Έχετε όλοι παραλάβει χωρίς έλεγχο?

Δημοσ.

lenovo s820

lenovo s650

και η καμερα του 650 ειναι πολυ καλη ομως! και εχει περισσοτερη εσωτερικη (διπλασια) και ελαφρως καλυτερο επεξεργαστη. βεβαια η αναλυση των χρωματων στο s820 ειναι καλυτερη αλλα δεν ξερω αν εχει καποια εντυπωσιακη διαφορα σημερα το παρηγγειλα. το s650 το εχει η συγκατοικος και ειναι εκπληκτικο!

Δημοσ.

και η καμερα του 650 ειναι πολυ καλη ομως! και εχει περισσοτερη εσωτερικη (διπλασια) και ελαφρως καλυτερο επεξεργαστη. βεβαια η αναλυση των χρωματων στο s820 ειναι καλυτερη αλλα δεν ξερω αν εχει καποια εντυπωσιακη διαφορα σημερα το παρηγγειλα. το s650 το εχει η συγκατοικος και ειναι εκπληκτικο!

Έχω κοιτάξει πολλά άρθα για το s650 και έλεγα αυτό να πάρω αλλά μετά είδα το s820 και με έβαλε σε δίλημα :P

Μήπως μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες από το s650 σε χαμηλό φωτισμό και μια σε μέρα να δω τι φωτοραφίες βγάζει; :-)

Δημοσ.

Έχω κοιτάξει πολλά άρθα για το s650 και έλεγα αυτό να πάρω αλλά μετά είδα το s820 και με έβαλε σε δίλημα :P

Μήπως μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες από το s650 σε χαμηλό φωτισμό και μια σε μέρα να δω τι φωτοραφίες βγάζει; :-)

αδερφε εγς παραγγειλα το s820 και εψαξα σε ενα αλλο φορουμ και ενα παιδι ειχε βαλει φωτο και ειναι τελειες τις εχω στο pc Μου

3539krn.jpgs2f6dz.jpg

Δημοσ.

Μερικες δικες μου, προσεξε την διαφορα στις δυο φωτογραφιες με το πριονι, η μια ειναι με καλο φως ημερας απογευμα και η αλλη σε σκοταδι με το φλας.
Για τα δεδομενα μου ειναι μια χαρα οι φωτογραφιες και το κινητο γενικοτερα. Εξακολουθω να το βλεπω σαν παντοφλα ακομη.

5u0pkg.jpg

2ajrij7.jpg

2rc2uwy.jpg

23r3f3k.jpg

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις φωτογραφίες. Φαίνονται πολύ καλές δεδομένων και των χρημάτων που κάνει αλλά και το ότι είναι κινητό.Μάλλον για το lenovo s820 θα πάω... Αν κάποιος έχει φωτογραφίες και από το κινητό lenovo s650,αν μπορεί ας της στείλει ή εδώ ή με pm αν χαλάει το θέμα.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Δημοσ.

S820 το έχει φίλος και είναι ενθουσιασμένος , το είχε πάρει σε κόκκινο και το έδωσε σε άλλο φίλο που το βιαζόταν , το ξαναπήρε για αυτόν σε λευκό , μπορώ να πω ότι το κόκκινο είναι πιο ωραίο , ξεχωριστό και με μια απλή (μαύρη) θήκη είναι και πάλι όμορφο.

Όσο για τις φωτογραφίες και το βίντεο είναι πολύ καλά , επειδή ασχολείται με μοντελισμό  βάζει επάνω τους πολλές φορές το κινητό σαν βιντεοκάμερα και τραβάει.

Δημοσ.

εμενα παιδια σημερα ειδα απο το ελτα οτι ηρθε ελλαδα το κινητο και ελπιζω μεχρι την παρασκευη να το εχω στα χερια μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...