terry308 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μπορείς να το παρακολουθείς και μόλις παραδοθεί στο ταχυδρομείο τους @17track.net ->Track Post Shipments
maverik13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Οι τιμες SAR δεν σας ενδιαφερουν καθολου; Εκανα αγορα πριν απο μια εβδομαδα το Lenovo s820 απο minideal. http://www.minideal.net/original-l-lenovo-s820-white-smartphone-android-4-2-mtk6589-3g-4-7-inch-hd-screen-13-0mp-camera.html και εγω σκεφτομαι σημερα αν το παραγγειλω σου ηρθε? ποσες μερες περιπου θπολογιζεις?
orck Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ακομη τιποτα, με τους Κινεζους περιμενω περιπου 20-30 ημερες, ημερολογιακες, οχι εργασιμες. Ξαναγραφω οτι ΠΟΤΕ δεν εχω χασει τιποτα. Παντα ερχονται αλλα επειδη επιλεγω παντα την πιο φτηνη λυση για μεταφορικα περιμενω αρκετα.Για την ωρα χρησιμοποιω το HTC Wildfire (το οποιο δουλευει αλλα εχει ενα προβλημα στην οθονη αφης του) οποτε με το που παραλαβω το Lenovo θα υποστω ενα πολιτισμικο σοκ.
eddie1996 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ακομη τιποτα, με τους Κινεζους περιμενω περιπου 20-30 ημερες, ημερολογιακες, οχι εργασιμες. Ξαναγραφω οτι ΠΟΤΕ δεν εχω χασει τιποτα. Παντα ερχονται αλλα επειδη επιλεγω παντα την πιο φτηνη λυση για μεταφορικα περιμενω αρκετα. Για την ωρα χρησιμοποιω το HTC Wildfire (το οποιο δουλευει αλλα εχει ενα προβλημα στην οθονη αφης του) οποτε με το που παραλαβω το Lenovo θα υποστω ενα πολιτισμικο σοκ. Σου έδωσαν κανένα tracking number? Γιατί εάν σου έδωσαν χτύπα το στο elta.gr or eltacourier.gr και θα δεις το που είναι.
orck Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Και βεβαια εδωσαν tracking, το παρακολουθω, ακομη λεει IPS, αυτο σημαινει οτι δεν εφτασε Ελλαδα. Ξερω ποτε περιπου θα φτασει και δεν το κοιταζω τοσο στενα.Εσκασε μυτη και η πιστωτικη καρτα, 131ευρω κοστισε τελικα. Δεν ειναι και ασχημα.
eddie1996 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Και βεβαια εδωσαν tracking, το παρακολουθω, ακομη λεει IPS, αυτο σημαινει οτι δεν εφτασε Ελλαδα. Ξερω ποτε περιπου θα φτασει και δεν το κοιταζω τοσο στενα. Εσκασε μυτη και η πιστωτικη καρτα, 131ευρω κοστισε τελικα. Δεν ειναι και ασχημα. άμα λες 20 ημερολογιακές σημαίνει ότι γύρω τις 15 εργάσιμες έχουν περάσει και άμα λες 30 20 εργάσιμες. αύριο άμα θες χτύπα το πάλι στα ελτα η καλύτερα την δευτέρα. Γενικώς κάνουν από 15 εγράσιμες μέχρι και 25 εργάσιμες νομίζω.
orck Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Απο χθες εμφανιστικε στο τοπικο καταστημα των ΕΛΤΑ, σημερα το πηρα (το απογευμα, πλεον πολλα καταστηματα ΕΛΤΑ ειναι και το απογευμα και Σαββατα).Ειχα το Lenovo A660 απο το οποιο εχω να πω τα καλυτερα, οταν εσπασε πηγα στο HTC Wildfire και τωρα αναψα αυτο, εντυπωσιακο, σαν παντοφλα ειναι.Εχω ενα κολλημενο πιξελ σε μονιμα κοκκινο, καλο θα ηταν να μην το ειχε αλλα θα ζησω και με αυτο. Μου κοστισε 131 ευρω στην πιστωτικη καρτα.
sofaki502 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 παρηγγειλα απο minideal ενα lenovo s650 στις 29/4 και σημερα 9/5 το εχω στα χερια μου! εμεινα απ την ταχυτητα μαλλον ημουν τυχερη! το κινητο απιστευτο. γρηγορο, ομορφο, πολυ καλη ποιοτητα! σιγουρα δεν νιωθεις πως εχεις στα χερια σ ενα κινητο π πληρωσες 115 ευρω! οι ανθρωποι επαγγελματιες μ εστειλαν κ δωρακι θηκη κ screen protector χωρις να το ζητησω. πολυ δυσκολα να γυρισω στην ελληνικη αγορα τηλεφωνων
maverik13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 παιδια και εγω παραγγειλα απο το minideal το lenovo s820 και στο site του ελτα δειχνει αυτο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 05-05-2014 16:29 IPS ποσες μερες λετε οτι μπορει να περιμενω ακομα? και κατι αλλο ερχετε με αεροπλανο η με καραβι?
panos2171 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 παρηγγειλα απο minideal ενα lenovo s650 στις 29/4 και σημερα 9/5 το εχω στα χερια μου! εμεινα απ την ταχυτητα μαλλον ημουν τυχερη! το κινητο απιστευτο. γρηγορο, ομορφο, πολυ καλη ποιοτητα! σιγουρα δεν νιωθεις πως εχεις στα χερια σ ενα κινητο π πληρωσες 115 ευρω! οι ανθρωποι επαγγελματιες μ εστειλαν κ δωρακι θηκη κ screen protector χωρις να το ζητησω. πολυ δυσκολα να γυρισω στην ελληνικη αγορα τηλεφωνων Κι εμένα από τις 9 ήταν στα ΕΛΤΑ (28/5 η παραγγελία). Το παρέλαβα βέβαια σήμερα.
eddie1996 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 παιδια και εγω παραγγειλα απο το minideal το lenovo s820 και στο site του ελτα δειχνει αυτοΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 05-05-2014 16:29IPS ποσες μερες λετε οτι μπορει να περιμενω ακομα? και κατι αλλο ερχετε με αεροπλανο η με καραβι? Λοιπόν εξαρτάται και από την μεταφορική της κίνας.Δηλαδή τι γράφουν τα 2 τελευταία γράμματα? CN-HK-SG κτλ? γυρώ τις 15 ημέρες να υπολογίζεις από την ημέρα κλεισιμο ips και έρχεται με αεροπλάνο.
maverik13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Λοιπόν εξαρτάται και από την μεταφορική της κίνας.Δηλαδή τι γράφουν τα 2 τελευταία γράμματα? CN-HK-SG κτλ? γυρώ τις 15 ημέρες να υπολογίζεις από την ημέρα κλεισιμο ips και έρχεται με αεροπλάνο. sg ειναι
eddie1996 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 sg ειναι ωραία μπορεί να είσαι τυχερός ας πούμε εγώ παρήγειλα κάτι από την προηγουμένη δευτέρα και αύριο θα πάω να το παραλάβω από τα ελτα δηλαδή μου έχει έρθει ειδοποιητήριο. Λογικά να υπολογίζεις γύρω τις 15 ημέρες. Εάν έρθει νωρίτερα τότε καλώς.
kalalele Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Επειδη ειδα πιο πανω το to2c να αναφερεται θα ρωτησω εδω.. Λυπαμαι αν δεν ταιριαζει εδω περα το ποστ.Προσπαθω να κανω την πρωτη μου συναλλαγη στο εν λογω site (εχω στο νου μου το JIAYU F1) χρησιμοποιωντας το PayPal. Για λογους που ακομα δεν εχω καταλαβει το Paypal δε δεχεται την prepaid που εχω καταθεσει μεσα το ποσο. Για αυτο το λογο ακριβως δεν εχω ολοκληρωσει την παραγγελια και εφυγα. Στο Dashboard παλι του λογαριασμου μου ομως στο to2c, δειχνει την παραγγελια σαν να εχει γινει και μου αναφερει "order pending"..... και δεν μπορω να βρω τροπο να την ακυρωσω καπως ωστε να μην την εμφανιζει. Τι εγινε τωρα; Το παρηγγειλα καπως και θα χρεωθω εκ των υστερων; Λιγη βοηθεια;.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα