Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού από MiniDeal.net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες μάρκες μπορούν να θεωρηθούν καλές εκτός από ZTE,Lenovo,Huawei που κοιτάω;

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω παρει απο Κινα για φιλους και συγγενεις συνηθως κλονους. Για φιλο που πηρα ενα pomp ειχε σαφως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Οποτε τωρα ηρθε η σειρα μου και γιαυτο ψαχνω ενα επωνυμο κινεζικο. Μεχρι στιγμης περιοριζομαι σε lenovo και thl. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Δεκτες και αλλες προτασεις μεχρι να παρω απο βδομαδα...

5 ιντσες δεν ειναι δυσχρηστες για καθημερινη χρηση;

Δημοσ.

Εγώ με τόσα που είδα έχω καραμπερδευτει...

8-πυρήνα

4-πυρήνα

Intel inside

1GB/2GB ram

8GB/16GB/32GB rom

+πόσες μάρκες που δεν γνωρίζω.

Πφφ.. Λίγη βοήθεια!

Δημοσ.

Να είδες ξέχασα να το πω, το όριο μου είναι τα 150€ (210 δολλάρια). Οπότε μιας και θέλω φουλ ram (2GB) σε ZTE & Huawei καταλήγω πάλι, δεν βρίσκω κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Επειδη και εγω ειχα μπερδευτει παρα πολυ αποφασισα να επιλεξω κατι απο τα Lenovo, ειμουν (πριν σπασει) απολυτα ικανοποιημενος απο το Lenovo A660, τοσο στην ταχυτητα οσο στην ποιοτητα κατασκευης.

Δημοσ.

Παιδιά έχετε  σκεφτεί καθόλου εάν σε περίπτωση πάθει κάτι το κινέζικο κινητό τι κάνετε και πόσο καιρό μετά μένετε χωρίς κινητό?

Δημοσ.

Παιδιά έχετε  σκεφτεί καθόλου εάν σε περίπτωση πάθει κάτι το κινέζικο κινητό τι κάνετε και πόσο καιρό μετά μένετε χωρίς κινητό?

Λίγο παραπάνω απότι μένεις αν πάθει κάτι το iPhone! :P  Πλάκα κάνω, προφανώς το να πάρεις κινέζικο έχει τα ρίσκα του, από τελωνείο που ίσως περάσει, να πέσεις σε ελαττωματική συσκευή, να χρειαστείς service κλπ...καλό είναι όποιος το σκέφτεται να τα υπολογίζει όλα αυτά. Νομίζω ότι πλέον δεν αξίζει το ρίσκο του κινέζικου αν και παλιότερα πίστευα πως άξιζε 100%. Τώρα μπορείς να βρεις από Ελλάδα ή Ευρώπη κινητά με πολύ καλά χαρακτηριστικά που καλύπτουν το 90% των χρηστών σε πολύ καλές τιμές (πχ moto g κλπ)

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο παραπάνω απότι μένεις αν πάθει κάτι το iPhone! :P  Πλάκα κάνω, προφανώς το να πάρεις κινέζικο έχει τα ρίσκα του, από τελωνείο που ίσως περάσει, να πέσεις σε ελαττωματική συσκευή, να χρειαστείς service κλπ...καλό είναι όποιος το σκέφτεται να τα υπολογίζει όλα αυτά. Νομίζω ότι πλέον δεν αξίζει το ρίσκο του κινέζικου αν και παλιότερα πίστευα πως άξιζε 100%. Τώρα μπορείς να βρεις από Ελλάδα ή Ευρώπη κινητά με πολύ καλά χαρακτηριστικά που καλύπτουν το 90% των χρηστών σε πολύ καλές τιμές (πχ moto g κλπ)

Σκέψου να έμπαινε η κίνα στην ευρώπη μετά θα γινόταν ένας χαμός από παντού όμως! :P

Δημοσ.

Παιδιά έχετε σκεφτεί καθόλου εάν σε περίπτωση πάθει κάτι το κινέζικο κινητό τι κάνετε και πόσο καιρό μετά μένετε χωρίς κινητό?

Από απορία, δεν λέω ότι δεν έχεις δίκαιο αν συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά αν πάρεις από δω κινέζικο το ίδιο δεν θα συμβεί η κάνω λάθος;

Αλλά δεν πιστεύω στο κάτω κάτω να στέλνουν τσουφια κινητά, σίγουρα θα γίνονται έλεγχοι πριν τα στείλουν, και από ότι βλέπω αγοράζει πολύς κόσμος και αρκετοί είναι και Έλληνες.

Δημοσ.

Σκέψου να έμπαινε η κίνα στην ευρώπη μετά θα γινόταν ένας χαμός από παντού όμως! :P

Σίγουρα θα γίνει κι αυτό... ;)  Ήδη εταιρείες όπως η oppo έχουν έρθει επίσημα στην Ευρώπη με υποστήριξη κλπ (και εννοείται zte κλπ που ήρθαν πιο νωρίς)

Δημοσ.

Ειναι ενα ρισκο που αποδεχονται οι περισσοτεροι λογω των χαμηλων τιμων. Και ειναι λογικο.

Το στελνεις πισω και το επισκευαζουν ή το αλλαζουν (εντος εγγυησης). Κανα διμηνο χωρις εξυπνο κινητο.

Αλλιως υπαρχουν αρκετοι που επισκευαζουν κινεζικα με το αζημιωτο (για Αθηνα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...