Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ποιες μάρκες μπορούν να θεωρηθούν καλές εκτός από ZTE,Lenovo,Huawei που κοιτάω;
spaka279 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εχω παρει απο Κινα για φιλους και συγγενεις συνηθως κλονους. Για φιλο που πηρα ενα pomp ειχε σαφως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Οποτε τωρα ηρθε η σειρα μου και γιαυτο ψαχνω ενα επωνυμο κινεζικο. Μεχρι στιγμης περιοριζομαι σε lenovo και thl. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Δεκτες και αλλες προτασεις μεχρι να παρω απο βδομαδα... 5 ιντσες δεν ειναι δυσχρηστες για καθημερινη χρηση;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εγώ με τόσα που είδα έχω καραμπερδευτει... 8-πυρήνα 4-πυρήνα Intel inside 1GB/2GB ram 8GB/16GB/32GB rom +πόσες μάρκες που δεν γνωρίζω. Πφφ.. Λίγη βοήθεια!
sakis0547 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 thl t100s...8 πυρηνο 2gb ram 32 rom 5 ιντσες μπαταρια 2750 mah..πιστευω θα σε καλυψει πληρως
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Να είδες ξέχασα να το πω, το όριο μου είναι τα 150€ (210 δολλάρια). Οπότε μιας και θέλω φουλ ram (2GB) σε ZTE & Huawei καταλήγω πάλι, δεν βρίσκω κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.
doctorkostis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ΚΑι το Τ11 ειναι στα χρηματα σου, οπως εχει ηδη ειπωθει. Με εξαιρετικες επιδοσεις.
orck Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Επειδη και εγω ειχα μπερδευτει παρα πολυ αποφασισα να επιλεξω κατι απο τα Lenovo, ειμουν (πριν σπασει) απολυτα ικανοποιημενος απο το Lenovo A660, τοσο στην ταχυτητα οσο στην ποιοτητα κατασκευης.
eddie1996 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Παιδιά έχετε σκεφτεί καθόλου εάν σε περίπτωση πάθει κάτι το κινέζικο κινητό τι κάνετε και πόσο καιρό μετά μένετε χωρίς κινητό?
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Παιδιά έχετε σκεφτεί καθόλου εάν σε περίπτωση πάθει κάτι το κινέζικο κινητό τι κάνετε και πόσο καιρό μετά μένετε χωρίς κινητό? Λίγο παραπάνω απότι μένεις αν πάθει κάτι το iPhone! Πλάκα κάνω, προφανώς το να πάρεις κινέζικο έχει τα ρίσκα του, από τελωνείο που ίσως περάσει, να πέσεις σε ελαττωματική συσκευή, να χρειαστείς service κλπ...καλό είναι όποιος το σκέφτεται να τα υπολογίζει όλα αυτά. Νομίζω ότι πλέον δεν αξίζει το ρίσκο του κινέζικου αν και παλιότερα πίστευα πως άξιζε 100%. Τώρα μπορείς να βρεις από Ελλάδα ή Ευρώπη κινητά με πολύ καλά χαρακτηριστικά που καλύπτουν το 90% των χρηστών σε πολύ καλές τιμές (πχ moto g κλπ) 1
eddie1996 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Λίγο παραπάνω απότι μένεις αν πάθει κάτι το iPhone! Πλάκα κάνω, προφανώς το να πάρεις κινέζικο έχει τα ρίσκα του, από τελωνείο που ίσως περάσει, να πέσεις σε ελαττωματική συσκευή, να χρειαστείς service κλπ...καλό είναι όποιος το σκέφτεται να τα υπολογίζει όλα αυτά. Νομίζω ότι πλέον δεν αξίζει το ρίσκο του κινέζικου αν και παλιότερα πίστευα πως άξιζε 100%. Τώρα μπορείς να βρεις από Ελλάδα ή Ευρώπη κινητά με πολύ καλά χαρακτηριστικά που καλύπτουν το 90% των χρηστών σε πολύ καλές τιμές (πχ moto g κλπ) Σκέψου να έμπαινε η κίνα στην ευρώπη μετά θα γινόταν ένας χαμός από παντού όμως!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Παιδιά έχετε σκεφτεί καθόλου εάν σε περίπτωση πάθει κάτι το κινέζικο κινητό τι κάνετε και πόσο καιρό μετά μένετε χωρίς κινητό?Από απορία, δεν λέω ότι δεν έχεις δίκαιο αν συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά αν πάρεις από δω κινέζικο το ίδιο δεν θα συμβεί η κάνω λάθος; Αλλά δεν πιστεύω στο κάτω κάτω να στέλνουν τσουφια κινητά, σίγουρα θα γίνονται έλεγχοι πριν τα στείλουν, και από ότι βλέπω αγοράζει πολύς κόσμος και αρκετοί είναι και Έλληνες.
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Σκέψου να έμπαινε η κίνα στην ευρώπη μετά θα γινόταν ένας χαμός από παντού όμως! Σίγουρα θα γίνει κι αυτό... Ήδη εταιρείες όπως η oppo έχουν έρθει επίσημα στην Ευρώπη με υποστήριξη κλπ (και εννοείται zte κλπ που ήρθαν πιο νωρίς)
doctorkostis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Παιδιά έχετε σκεφτεί καθόλου εάν σε περίπτωση πάθει κάτι το κινέζικο κινητό τι κάνετε και πόσο καιρό μετά μένετε χωρίς κινητό? Ειναι ενα ρισκο που αποδεχονται οι περισσοτεροι λογω των χαμηλων τιμων. Και ειναι λογικο. Το στελνεις πισω και το επισκευαζουν ή το αλλαζουν (εντος εγγυησης). Κανα διμηνο χωρις εξυπνο κινητο. Αλλιως υπαρχουν αρκετοι που επισκευαζουν κινεζικα με το αζημιωτο (για Αθηνα).
panos2171 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το tracking number που στέλνουν το βάζουμε στο site των ΕΛΤΑ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα