Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού από MiniDeal.net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πήρα την απόφαση να προβώ σε αγορά κινεζικού κινητού από το συγκεκριμένο site. Τα μοντέλα που κοίταξα είναι αυτά που κυκλοφορούν και στην χώρα μας (Lenovo, ZTE, Huawei). Αλλά με ενθουσιασαν τα συγκεκριμένα μόνο, ZTE Geek V975 και HUAWEI Honor 3C. Να πω την αλήθεια τις υπόλοιπες μάρκες δεν τις κοίταξα γιατί δεν τις γνωρίζω. Η αγορά μου θα κυμανθεί πάνω-κάτω στα 200 δολλάρια. Έχετε αγοράσει εσείς από το συγκεκριμένο site; Ολα πήγαν καλά; Τι θα χρειαστεί να τους πω να βάλουν στο κινητό μιας και προορίζεται για Ευρώπη; Αν έχετε εσείς να μου προτείνεται και κάτι άλλο ελεύθερα...

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το γνωστό ποίημα που το γράφουν όλοι, το πρόσεξα. :)

ZTE Geek V975 και HUAWEI Honor 3C

Ποιο από τα δύο όμως; Τα βρίσκω και τα 2 κινητά εξίσου καλά και όμορφα.

Και κάτι ακόμα, κάπου πρόσεξα ότι μετά την αγορά εγώ θα το παραλάβω σε 20-30 μέρες; Ισχύει;

Δημοσ.

Ημουν αναμεσα στο lenovo s650 kai s660. Μου φαινεται καλη η ποιοτητα τους.

Τωρα ειδα και το Τ11 THL του terry ποιο πανω και κολλησα... Τι λεει αυτο απο ποιοτητα?

Μεχρι να παραγγειλω θα αλλαξω 100 γνωμες plz help

Δημοσ.

Το πήρα για φίλο , ήρθε το σετάρισα και του το έδωσα την επόμενη ημέρα 

Σχεδιασμός είναι στα γούστα του καθενός 

Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή ( Έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά ακόμα και της ίδιας εταιρίας αλλά και άλλα κινέζικα) 

Οθόνη 5" με 1280Χ720 καθαρή με καλές γωνίες θέασης. 

Επεξεργαστής 8core γρήγορος και όχι τόσο ενεργοβόρος 

Μπαταρία το ατού του σύμφωνα με τον φίλο που λόγω πολύωρης ομιλίας και πολλών sms καθημερινά "σώθηκε" και ξεχνάει να το φορτίσει . Φυσικά μιλάει για τις κανονικές λειτουργίες του σαν κινητό , όταν ανοίξει το wifi ή τα data τότε ο χρόνος αναμονής πέφτει όπως είναι λογικό 

Internet πάει σφαίρα στο σπίτι του , ενώ με το προηγούμενο αν και 2core με 1gb ram περίμενε και περίμενε... 

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά και στο Myphone.gr στα ανάλογα νήματα 

Δημοσ.

Βρήκα και αυτό το site με λίγο καλύτερες τιμές και πιο πολλές επιλογές.

http://www.to2c.com

το ξερω οτι δεν πρεπει να στο δειξω για να μην σε μπερδεψω περισσοτερο αλλα θα το κανω... :-D

http://www.minideal.net/elephone-p9-water-mtk6592-1-7ghz-octa-core-android-4-2-gps-dual-sim-with-5inch-hd-corning-gorilla-glass-2.html

Τι παίζει με τις μάρκες αυτές που δεν έρχονται στην χώρα μας; Κατά πόσο είναι καλές και ποιες είναι αυτές;

Όσο για το κινητό πολύ δυνατά χαρακτηριστικά χωρίς να γνωρίζω την μάρκα όμως.

Δημοσ.

Ημουν αναμεσα στο lenovo s650 kai s660. Μου φαινεται καλη η ποιοτητα τους.

Τωρα ειδα και το Τ11 THL του terry ποιο πανω και κολλησα... Τι λεει αυτο απο ποιοτητα?

Μεχρι να παραγγειλω θα αλλαξω 100 γνωμες plz help

Αυτό είναι σίγουρο! :-D  Προσωπικά έχω πολύ καλή εμπειρία από THL και έχω ακούσει καλά λόγια για lenovo

το ξερω οτι δεν πρεπει να στο δειξω για να μην σε μπερδεψω περισσοτερο αλλα θα το κανω... :-D

http://www.minideal.net/elephone-p9-water-mtk6592-1-7ghz-octa-core-android-4-2-gps-dual-sim-with-5inch-hd-corning-gorilla-glass-2.html

Τι λέει από θέμα κατασκευής-αξιοπιστίας αυτή η εταιρεία? Γιατί από χαρακτηριστικά όλα παρόμοια είναι

Δημοσ.

επειδη εχω φερει πολυ κινεζο ολα ειναι πως θα σου κατσει...εχω φερει thl και χαλασε σε μια βδομαδα.αλλο thl δεν ειχανε βαλει μεσα φλας...ναι καλα ακουσατε φλας για την φωτογραφικη μηχανη...φυσικα φυγανε πισω κινα...εχω δει και "αγνωστες" μαρκες να μην καταλαβαινουν τιποτα(tengda n9500)...μην σου τυχει ειναι..

Δημοσ.

Οι τιμες SAR δεν σας ενδιαφερουν καθολου;

Τι ακριβώς είναι οι τιμές SAR; Και γιατί δεν τις αναφέρουν πουθενά;

Δημοσ.

-

Οι τιμες SAR δεν σας ενδιαφερουν καθολου;
Εκανα αγορα πριν απο μια εβδομαδα το Lenovo s820 απο minideal. http://www.minideal.net/original-l-lenovo-s820-white-smartphone-android-4-2-mtk6589-3g-4-7-inch-hd-screen-13-0mp-camera.html

Προσωπικά είναι το τελευταίο (και αν) πράγμα που κοιτάω σε ένα κινητό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...