Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης θεματακι..Παρα παρα παρα παρα πολλους φακελους που καποιοι απο αυτους περιεχουν καποιες φωτο που θελω.Υπαρχει κατι που να μπορει να μου τραβηξει τα αρχεια αυτοματα απο τους φακελους και να τα μεταφερει σε καποιο αλλο σημειο π.χ. δισκο απο το να ανοιγω ενα-ενα φακελο.Ειναι απειρα τα folders γι'αυτο.

Help Please...  :confused:

Δημοσ.

Κατέβασε το IrfanView και πάτα το B αφού το τρέξεις,πάνω πάνω πάτα το batch rename πάνε στο κεντρικό φάκελο/δίσκο όπου είναι όλοι οι άλλοι φάκελοι,τίκαρε το include subdirectories.. και μετά πάτα το add all αν θες όρισε ένα άλλο φάκελο στο output, εκεί που θες να γραφούν τα αρχεία,τέλος πάτα το start batch και είσαι έτοιμος.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε σ' ευχαριστω για την απαντηση.Εκανα οτι μου ειπες αλλα βγαζει λιγοτερα αποτελεσματα.Δηλαδη ο φακελος που θελω περιεχει 53 αρχεια σε 1096 φακελους.Εκανα οτι μου ειπες και μου βρισκει μονο 5 αρχεια!!! Καμμια ιδεα? 

Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

Μπορείς να το κάνεις με αναζήτηση.

Πήγαινε στον φάκελο και πάτα F3. Πάτα στο Σύνθετη αναζήτηση και τσεκάρισε να συμπεριλάβει αρχεία που δεν περιλαμβάνονται στο ευρετήριο. Επέλεξε Εικόνα στην μπάρα με τα φίλτρα και στο όνομα βάλε *.* και πάτα αναζήτηση.

Περίμενε να τελειώσει και επέλεξε και μετέφερε όλα τα αρχεία σε άλλο φάκελο.

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω αυτο που μου λες αλλα δεν βγαζει πουθενα "συνθετη αναζητηση"..τι κανω λαθος? Σε win7 το προσπαθω

Δημοσ.

Εγώ είμαι σε vista και το έχει στο πάνω δεξιά μέρος. Σε 7άρια νομίζω ότι πρέπει να πατήσεις στο custom (ή όπως το έχει στα Ελληνικά).

Αν οι φωτογραφίες είναι όλες jpg τότε δεν χρειάζεται να το ψάχνεις περισσότερο, βάλε στην αναζήτηση *.jpg.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...