enas_bibikos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εχω το εξης θεματακι..Παρα παρα παρα παρα πολλους φακελους που καποιοι απο αυτους περιεχουν καποιες φωτο που θελω.Υπαρχει κατι που να μπορει να μου τραβηξει τα αρχεια αυτοματα απο τους φακελους και να τα μεταφερει σε καποιο αλλο σημειο π.χ. δισκο απο το να ανοιγω ενα-ενα φακελο.Ειναι απειρα τα folders γι'αυτο. Help Please...
TheELF Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Κατέβασε το IrfanView και πάτα το B αφού το τρέξεις,πάνω πάνω πάτα το batch rename πάνε στο κεντρικό φάκελο/δίσκο όπου είναι όλοι οι άλλοι φάκελοι,τίκαρε το include subdirectories.. και μετά πάτα το add all αν θες όρισε ένα άλλο φάκελο στο output, εκεί που θες να γραφούν τα αρχεία,τέλος πάτα το start batch και είσαι έτοιμος. 1
enas_bibikos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Φιλε σ' ευχαριστω για την απαντηση.Εκανα οτι μου ειπες αλλα βγαζει λιγοτερα αποτελεσματα.Δηλαδη ο φακελος που θελω περιεχει 53 αρχεια σε 1096 φακελους.Εκανα οτι μου ειπες και μου βρισκει μονο 5 αρχεια!!! Καμμια ιδεα? Ευχαριστω και παλι!
TheELF Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι επέλεξες το include subfolders;;; Αν μιλάμε για παράξενα φορμά κατέβασε και τα Plugin http://www.brothersoft.com/download-irfanview-all-plugins-164981.html
micos000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μπορείς να το κάνεις με αναζήτηση. Πήγαινε στον φάκελο και πάτα F3. Πάτα στο Σύνθετη αναζήτηση και τσεκάρισε να συμπεριλάβει αρχεία που δεν περιλαμβάνονται στο ευρετήριο. Επέλεξε Εικόνα στην μπάρα με τα φίλτρα και στο όνομα βάλε *.* και πάτα αναζήτηση. Περίμενε να τελειώσει και επέλεξε και μετέφερε όλα τα αρχεία σε άλλο φάκελο.
enas_bibikos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Προσπαθω να κανω αυτο που μου λες αλλα δεν βγαζει πουθενα "συνθετη αναζητηση"..τι κανω λαθος? Σε win7 το προσπαθω
micos000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Εγώ είμαι σε vista και το έχει στο πάνω δεξιά μέρος. Σε 7άρια νομίζω ότι πρέπει να πατήσεις στο custom (ή όπως το έχει στα Ελληνικά). Αν οι φωτογραφίες είναι όλες jpg τότε δεν χρειάζεται να το ψάχνεις περισσότερο, βάλε στην αναζήτηση *.jpg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα