TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Διχως να εχω καθολου προσωπικη αποψη για τον πωλητη-που μπορει να ειναι, βεβαιως και αριστος, μπορει και οχι*-αυτο που αναφερει ομως οτι -> παιρνει brand new καρτες,ολοκλειστες αλλα τις ανοιγει μετα (!) για να ξαναβαλει αλληthermal paste (!!) μου ακουγεται απο παραξενο ως υποπτο *προσεξε οτι στο feedback του, υπαρχει 1 αρνητικη κριτικηSimply did not have a good experience.Item was not what was described. Buyer: Apr-24-14Apple ATI Radeon HD5770 1GB Video Graphics Card,2006 - 2012 Mac Pro, BRAND NEW!
Alpap Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 <p>Διχως να εχω καθολου προσωπικη αποψη για τον πωλητη<br> -που μπορει να ειναι, βεβαιως και αριστος, μπορει και οχι*-<br> αυτο που αναφερει ομως οτι -> παιρνει <em>brand new καρτες</em>,<br> ολοκλειστες αλλα <em>τις ανοιγει μετα</em> (!) για να ξαναβαλει αλλη<br> thermal paste (!!) μου ακουγεται απο παραξενο ως υποπτο <br> <br> *προσεξε οτι στο feedback του, υπαρχει 1 αρνητικη κριτικη<br><em>Simply did not have a good experience.<br> Item was not what was described. <br> Buyer: Apr-24-14<br> Apple ATI Radeon HD5770 1GB Video Graphics Card,<br> 2006 - 2012 Mac Pro, BRAND NEW!</em></p> Συμφωνω σε αυτο... πιστευω ομως οτι θα την βρω σε καλη τιμη... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το σιγουρο ειναι πως με αυτο που κανει δεν εχεις εγγυηση(περα απο την ελαχιστη-αστεια δικη του, των 60 ημερων..)Ειναι σχεδον λες και το κανει επιτηδες αυτο για να χαθει (αν υποθεσουμε οτι εξαρχης υπηρχε, αληθινα-brand new)P.S.Η τιμη θα ανεβει παραπανω -> εαν περασει Τελωνειο εδω
Alpap Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το σιγουρο ειναι πως με αυτο που κανει δεν εχεις εγγυηση (περα απο την ελαχιστη-αστεια δικη του, των 60 ημερων..) Ειναι σχεδον λες και το κανει επιτηδες αυτο για να χαθει (αν υποθεσουμε οτι εξαρχης υπηρχε, αληθινα-brand new) P.S. Η τιμη θα ανεβει παραπανω -> εαν περασει Τελωνειο εδω Απλά ελπίζω να βρω κάποια σε καλή κατάσταση και σχετικά οικονομικη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα