Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oι Quadro δεν θα πάψουν εύκολα να υπάρχουν εκτός αν μηδενιστούν οι πωλήσεις τους. ΄Αλλωστε όταν αγοράζεις σαν επαγγελματίας Quadro δεν αγοράζεις μόνο το hardware αλλά το συνοδευτικό λογισμικό και την υποστήριξη. Για εργαλείο δουλειάς πρόκειται και είναι επόμενο ότι για κάτι πολύ εξειδικευμένο θα πληρώσεις και μια πολύ εξειδικευμένη τιμή.

Τώρα για τον χρήστη που δουλεύει λιγουλάκι photoshop, λιγουλάκι autocad και κάνα αρχιτεκτονικό πρόγραμμα δεν θεωρώ ότι αξίζουν τα 8+ εκατοστάρικα μιας 4000 με 768SPs και 2 γίγα μνήμης. Αν ψάξει κάποιος μετρήσεις στο διαδίκτυο για επιδόσεις GPU, Quadrο και όλα τα συναφή σε διάφορες εκδόσεις autocad είναι πασιφανές ότι ειδικά εδώ οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν μόνο ανυπόστατο μύθο. Η δύναμή τους είναι σε πολύ πιο εξειδικευμένα και απαιτητικά πεδία από αυτό.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας αλλά μάλλον θα καταλήξω στην ATI Radeon HD5770 1GB λόγω του ότι ενώ προτιμούσα την SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 MAC Edition, όταν κοίταξα στο site της εταιρείας είδα ότι στο System Requirements δεν υποστήριζει το μοντέλο του macPro που έχω για κάποιους μηνες... :(

Και συγγνώμη που δεν είχα αναφέρει το μοντέλο του macPro! Δεν ήθελα να σας ταλαιπωρήσω!

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν ξέρω κανέναν δυστυχώς... Κι έγω  όσο αφορά τις κάρτες γραφικών είμαι ασχετος... όλα τα υπόλοιπα τα φτιάχνω.... Βλέπεις υπάρχει κι ο περιορισμός του μοντέλου όσο αφορά τα χρόνια του, δεν έφτανε μονο ο περιορισμος του ότι είναι mac..

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν ξέρω κανέναν δυστυχώς... Κι έγω  όσο αφορά τις κάρτες γραφικών είμαι ασχετος... όλα τα υπόλοιπα τα φτιάχνω.... Βλέπεις υπάρχει κι ο περιορισμός του μοντέλου όσο αφορά τα χρόνια του, δεν έφτανε μονο ο περιορισμος του ότι είναι mac..

Ε για αυτό θα σου πω ότι στην επόμενη γενική σου αναβάθμιση ελπίζω να μπορούμε να σε βοηθήσουμε με απλό PC.

Δημοσ.

Ε για αυτό θα σου πω ότι στην επόμενη γενική σου αναβάθμιση ελπίζω να μπορούμε να σε βοηθήσουμε με απλό PC.

Έτσι κι αλλιώς με βοηθήσατε αρκετα!!!!!! Στο ότι τα mac για κάποιοα πράγματα έχουν περιορισμούς δεν μπορούμε να κάνουμε κατι... Απλά είναι αρκετά καλύτερο (κατά την γνώμη μου) για την δουλειά μου και για τα προγράμματα που δουλεύω...

Δημοσ.

Παντως φιλε μου ειλικρινα, ειναι αμαρτια να δωσεις +300τοσα ευρω για....την 5770 :cry:
Αν χρειαζεσαι βασικα το λειτουργικο os, φτιαξε ή αγορασε ενα hackintosh να χαρεις :-)

Δημοσ.

Παντως φιλε μου ειλικρινα, ειναι αμαρτια να δωσεις +300τοσα ευρω για....την 5770 :cry:

Αν χρειαζεσαι βασικα το λειτουργικο os, φτιαξε ή αγορασε ενα hackintosh να χαρεις :-)

Δεν ειναι μονο το λειτουργικο των mac.. Είναι η γενικη σταθετροτητα κι αξιοπιστια που δινουν...

Δημοσ.

Μα το λειτουργικο χρειαζεσαι, ασε που επιπροσθετως
και ολα τα αλλα -σε hackintosh- ειναι μετα υπερ σου B)

Αν δωσεις το Mac Pro + τα 300τοσα της 5770, στηνεις μηχανημα
που θα του ριχνει στα αυτια, καινουργιο και με εγγυησεις σε ολα :devil:

Σε αυτα τα mac, δεν εχει οικονομικο καθολου νοημα να αγοραζεις
Appleγκεκριμενα (!) ή Appleιδικα upgrade parts: ram, vga, κ.λπ. :cry:

Το αναφερω περα απο καθε αντιπαραθεση mac#pc, και μαλιστα
εχοντας περισσοτερα mac (σταθερα & φορητα) εδω, παρα pc :ph34r:

Δημοσ.

Μα το λειτουργικο χρειαζεσαι, ασε που επιπροσθετως

και ολα τα αλλα -σε hackintosh- ειναι μετα υπερ σου B)

Αν δωσεις το Mac Pro + τα 300τοσα της 5770, στηνεις μηχανημα

που θα του ριχνει στα αυτια, καινουργιο και με εγγυησεις σε ολα :devil:

Σε αυτα τα mac, δεν εχει οικονομικο καθολου νοημα να αγοραζεις

Appleγκεκριμενα (!) ή Appleιδικα upgrade parts: ram, vga, κ.λπ. :cry:

Το αναφερω περα απο καθε αντιπαραθεση mac#pc, και μαλιστα

εχοντας περισσοτερα mac (σταθερα & φορητα) εδω, παρα pc :ph34r:

το mac pro που έχω έχει 2 επεξεργαστές τετραπύρηνους 2,8GHz. συν όλα τα υπολοιπα... Είσαι σίγουρος ότι άμα πάω να φτιάξω ένα hackintosh με αυτα τα χαρακτηριστικα θα μου ερθει ακρετο φθηνο??.. Σε ρωτάω γιατί δεν ξέρω και δεν το έχω ψάξει το θεμα...

Δημοσ.

Τα mac pro -αν δεν τα σκοτωσει καποιος- εχουν ακομη μεταπωλητικη αξια + πανακριβη 5770...
Οι 2 4πυρηνοι για την εποχη τους ηταν ok, σημερα ακομη και ο i5 4670k* τους ξεπερνα πολυ!
http://browser.primatelabs.com/mac-benchmarks
:devil:
http://www.tonymacx86.com/411-building-customac-buyer-s-guide-february-2014.html

(*για να υπαρχει και η επιλογη του overclocking, που μεγαλωνει ακομη/εξτρα τη διαφορα τους)

Δημοσ.

Τα mac pro -αν δεν τα σκοτωσει καποιος- εχουν ακομη μεταπωλητικη αξια + πανακριβη 5770...

Οι 2 4πυρηνοι για την εποχη τους ηταν ok, σημερα ακομη και ο i5 4670k* τους ξεπερνα πολυ!

http://browser.primatelabs.com/mac-benchmarks

:devil:

http://www.tonymacx86.com/411-building-customac-buyer-s-guide-february-2014.html

(*για να υπαρχει και η επιλογη του overclocking, που μεγαλωνει ακομη/εξτρα τη διαφορα τους)

Δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι δεν το κατεχω το θεμα του να στησω εναν υπολογιστη απο την αρχη.! Αλλα για να το λες ξερεις καλυτερα απο εμενα και δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω! Πάντως την Apple ATI Radeon HD5770 την εχω βρει 100 ευρω στο καινουργια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...