Προς το περιεχόμενο

LG TV Monitor 27" 27MA43D 189 E Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά ποια να πάρουμε παιδιά. Η Benq έχει και 3 χρόνια εγγύηση όπως προαναφέρθηκε..

http://www.insomnia.gr/topic/511442-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-benq-gw2760-27-led-monitor-full-hd-189e/

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169041&sid=1

Ηχεία όμως δεν έχει...

Ηχεία κι HDMI μόνο το HS model.

Και μάλλον αυτό σημαίνει τελικά HS (HDMI + Sound).

Δημοσ.

Τελικά ποια να πάρουμε παιδιά. Η Benq έχει και 3 χρόνια εγγύηση όπως προαναφέρθηκε..

http://www.insomnia.gr/topic/511442-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-benq-gw2760-27-led-monitor-full-hd-189e/

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169041&sid=1

Ηχεία όμως δεν έχει...

Αν την θες μονο για υπολογιστη μια χαρα θα σου κανει. Δεν εχει hdmi , ουτε δεκτη τηλεορασης

Συνδέσεις εισόδου: D-sub / DVI.

Δημοσ.

Ενημερωτικά, υπάρχουν και οι αντίστοιχες Οθόνες LED Multifunction της Samsung, με δυνατότητα λήψης ψηφιακής τηλεόρασης DVB-T/C.

Δεν πωλούνται σε προσφορά, αλλά οι τιμές τους είναι ανάλογες με αυτές των LG. Τις αναφέρω κυρίως γιατί δίνεται και η επιλογή VA panel, για όποιον ενδιαφέρεται. Το εάν είναι καλύτερες ή χειρότερες από τις LG δεν το γνωρίζω, αφού αγόρασα την LG 27MA53D.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για ad-PLS panel, ας ρίξει μια ματιά στην Samsung T27C370EW.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για VA panel, ας ρίξει μια ματιά στην Samsung T28C570EW.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα μοντέλα αυτά έχουν και χειρότερες εκδόσεις, π.χ. την T27C350EW που έχει TN panel. Δεν έχω ψάξει τελευταία μήπως έχουν βγει καλύτερα μοντέλα της ίδιας σειράς. Προσοχή στους κωδικούς των μοντέλων σε περίπτωση παραγγελίας.

Δημοσ.

Για πηγαινε και ξαναδιαβασε. Σηριαλ θα καταντησει χωρις λογο...

Ρωτησε τι προτείνουμε γενικα, να την παρει η όχι πιστευω. Στην αρχη ρωτησε ξερα αν εχει DVI. Μετα αρχισε να ρωτάει αν η αποσταση θα είναι οκ για να την δουλεψει ως μόνιτορ και ειπε ότι μπορει να βλεπει και λιγο tv. Στο συνολο της αν θα τον βολεψει λοιπον πηγαινε το τι προτεινετε. Τα Ελληνικα μου ετσι λενε, δεν ξερω τα δικα σου. ;)

Δεν ανεφερε κατι για καλωδιωση, αλλα ρωτησε για το vesa mount το οποιο είναι θεσεις για βιδες σε συγκεκριμένες αποστασεις στην πλατη της tv για να δεχθεί βαση η οποια βιδώνεται και στον τοιχο, για να την κανει wall mounted μιας και το εχει ετοιμο.

δεν θελω να συνεχισω τον τσακωμο και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. for the record να αναφερω μονο πως σαν mod σε γνωριζω καθως σχετικα παλιος στο φορουμ, και αν και δεν γραφω πολυ διαβαζω συνεχεια. Το πρωτο σου ποστ χωρις να εχω διαβασει τον τσακωμο παρακατω μου φανηκε και μενα πολυ ειρωνικο, του τυπου, ψαξε, διαβασε και μην ρωτας. ετσι το εξελαβα εγω. και γενικα ειναι κατι πολυ διαδεδομενο στο φορουμ αυτο και το θεωρω λαθος. μεσω ιντερνετ μπορω να γινω και πυρηνικος φυσικος. εδω μπαινω να συζητησω και να ρωτησω για πιο γρηγορα, ευκολα, καθως καποιος τα εχει πιο καθαρα στο νου του, η ακομη ακομη ξερει να ψαχνει καλυτερα στην τελικη.. παιζει πολυ τετοιου ειδους ειρωνια εδω μεσα και δεν ειναι ομορφο. η γνωμη μου..    PS ειχα αποφασισει να την παρω καθως θα ελυνε αρκετα προβληματα, χωρο γραφειου, και τηλεκοντρολ, και IPS αλλα παλι, εβαλε και το παλικαρι και τιν ΒΕΝQ τωρα και κωλυομαι παλι.. ηξερα απ'εξω απ'εξω οτι το ips ειναι το καλυτερο πανελ. το VA πρωτη φορα το ακουω..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια τελικα εγω σημερα την πηρα την 27MA43D και στο καπακι την πηγα επιστροφη και πηρα πιστωτικο.

Η 27MA43D κανει μονο για να βλεπεις τηλεοραση.Για monitor pc ειναι για κλαμματα(ξεπλυμενα χρωματα,αλλοιωμενες γραμματοσειρες κλπ)καμοια σχεση με πραγματικο IPS.Eνημερωτικα την ειχα διπλα-διπλα με Dell u2412m και δεν επιανε μια μπροστα της.

Δημοσ.

Παιδια τελικα εγω σημερα την πηρα την 27MA43D και στο καπακι την πηγα επιστροφη και πηρα πιστωτικο.

Η 27MA43D κανει μονο για να βλεπεις τηλεοραση.Για monitor pc ειναι για κλαμματα(ξεπλυμενα χρωματα,αλλοιωμενες γραμματοσειρες κλπ)καμοια σχεση με πραγματικο IPS.Eνημερωτικα την ειχα διπλα-διπλα με Dell u2412m και δεν επιανε μια μπροστα της.

μια φωτο δεν εβγαλες?? :(

Δημοσ.

νταξει δικια σου υποκειμενική γνώμη και σε βρίσκω υπερβολικό, εκτος και αν αυτη η dell έχει τοσο γαματο panel τι να πω..

Δημοσ.

Το εχω πει δεν κανουν αυτες για οθονη υπολογιστη. Εγω εχω αλλαξει τουλαχιστον 10 απο αυτες και παντα τις ειχα για τηλεοραση.

Τωρα εχω την 27MA53D στην κρεβατοκαμαρα και την 2352 στο παιδικο.

Για βαση δειτε αυτη οποιος ψαχνει και φτηνη και πρακτικη γιατι δεν βιδωνει στον τοιχο αλλα την κρεμας σαν καδρο.

http://www.cosmodata.gr/product/11856/vasi-lcd-tv-lcd-202-30kg

11856_l.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως στο dvi ή hdmi (της tv) που συνέδεσες το pc δεν όρισες σαν ετικέτα εισαγωγής "pc";

Αν δεν το ορίσεις τότε παρουσιάζει τα συμπτώματα που αναφέρεις.

Έχω μία 23MA53 δίπλα από μία EIZO S2411W και μπορώ, κατά τη ταπεινή μου άποψη, να πω ότι παίζει αξιοπρεπέστατα...

@LLLEFTERIS

Δείχνει πολύ καλή βάση, σαν ιδέα και τιμή,......

Είναι σταθερή (εμπνέει εμπιστοσύνη κατά το κρέμασμα);

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μια χαρα εγω εχω βαλει δυο βιδες γωνιες με ουπα στην κρεβατοκαμαρα και αλλες δυο στην κουζινα και ετσι κανω ευκολη μεταφορα.

Εγω λεω οτι δεν κανει απο θεμα αναλυσης ειναι λιγα τα 1920Χ1080 για 27αρα.

nfer.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ναι μια χαρα εγω εχω βαλει δυο βιδες γωνιες με ουπα στην κρεβατοκαμαρα και αλλες δυο στην κουζινα και ετσι κανω ευκολη μεταφορα.

Εγω λεω οτι δεν κανει απο θεμα αναλυσης ειναι λιγα τα 1920Χ1080 για 27αρα.

nfer.jpg

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Θα σε μιμηθώ στη χρήση μέσω των συγκεκριμένων βάσεων, καθώς τα συγκεκριμένα monitor αποδεικνύονται πολύ χρήσιμα στη καθημερινή χρήση.

• Moderators
Δημοσ.

Το πρωτο σου (3ο) ποστ χωρις να εχω διαβασει τον τσακωμο παρακατω μου φανηκε και μενα πολυ ειρωνικο, του τυπου, ψαξε, διαβασε και μην ρωτας...

Ειρωνικο που του ειπα να ξαναδιαβασει αυτά που ειχες γραψει;  Που ελεγε ο συμφορουμιτης ότι ζητησες προταση για το τι να κανεις που δεν εχει DVI; Αυτό μου ειπε ότι εγραφες και ότι μου διεφυγε. Οποτε επειδή εγω εβλεπα ότι δεν εγραψες αυτό του ειπα να ξαναδιαβασει. Που είναι η ειρωνια; Λυπάμαι αν το εξέλαβες εσυ ειδικα ετσι, εσυ που ξερεις τι εγραψες χωρις να τα διαβασεις.

Τελος παντων σε ευχαριστω και εγω για την ευκαιρια που μου εδωσες να σου δωσω απαντησεις. Αν ηξερα το τι θα συμβει στη συνεχεια και κυριως σημερα, δεν θα απαντουσα στις αρχικες σου ερωτήσεις-αποριες.

Σορρυ για το οφτοπικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...