Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ρώτησε "τί προτείνετε", μάλλον θα σου διέφυγε Για πηγαινε και ξαναδιαβασε. Σηριαλ θα καταντησει χωρις λογο... Ρωτησε τι προτείνουμε γενικα, να την παρει η όχι πιστευω. Στην αρχη ρωτησε ξερα αν εχει DVI. Μετα αρχισε να ρωτάει αν η αποσταση θα είναι οκ για να την δουλεψει ως μόνιτορ και ειπε ότι μπορει να βλεπει και λιγο tv. Στο συνολο της αν θα τον βολεψει λοιπον πηγαινε το τι προτεινετε. Τα Ελληνικα μου ετσι λενε, δεν ξερω τα δικα σου. Έχω την εντύπωση ότι ανέφερε ότι έχει ήδη την καλωδίωση στον τοίχο και γι'αυτό δεν ήθελε αλλαγές (τύπου να πάρει άλλο καλώδιο εντελώς). Διαφορετικά, σαφώς και το αυτούσιο καλώδιο είναι καλύτερη λύση. Δεν ανεφερε κατι για καλωδιωση, αλλα ρωτησε για το vesa mount το οποιο είναι θεσεις για βιδες σε συγκεκριμένες αποστασεις στην πλατη της tv για να δεχθεί βαση η οποια βιδώνεται και στον τοιχο, για να την κανει wall mounted μιας και το εχει ετοιμο.
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τα Ελληνικα μου ετσι λενε, δεν ξερω τα δικα σου. Μετά μην απορείς γιατί πολλοί σε έχουνε στη μπούκα... Δυο λύσεις είπα να προτείνω στο παιδί κι έπεσες να με φας. Καλή συνέχεια
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ουτε να πατησω διαγραφη δεν αξιζει το ποστ σου, ευγε. Και εις ανωτερα. Το μονο που μας εδωσε η παρεμβαση σου εδώ με τοσα ποστς σαν νεα πληροφορια είναι ότι καποιος με εχει στην μπουκα. Αν μου πεις και το ονομα του θα ησουν κατατοπιστικος.
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Λυπάμαι Γιάννη, δε θα σου δώσω άλλη τροφή για συζήτηση, ούτε για offtopic. Το τί έδωσε και τί όχι η παρέμβασή μου, άσε να το κρίνουν άλλοι. Όσο για το προηγούμενο πόστ και αυτό το πόστ μου,είτε τα αφήσεις, είτε όχι, πράξε όπως κρίνεις, δε θα σου πώ εγώ τί να κάνεις. Καλή συνέχεια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Φυσικα ολοι μπορουν να κρινουν και να εχουν την γνωμη τους. Εγω απαγορευεται να την εχω και να την λεω; Αν νομιζεις ότι δεν μπορω να την εχω, φευγω τωρα από μοντ, για να μπορω να απαντω και να εχω γνωμη. Από την αρχη φαινοταν ότι παει για σηριαλ όπως και το ειπα, απο το πρωτο quote. Ο καθενας μπορει να διαβασει αν εχει χρονο για χασιμο ολο τον διαλογο και να καταλαβει ποιος εδωσε και ποιος όχι. Και να βαλει οποιον γουσταρει στην μπουκα.
dobro Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 χαμογελατε , είναι μεταδοτικο... :-D (sorry για το offtopic...αλλα χρειαζετε να ηρεμησουν τα πνευματα)
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 @matrixxx: Η μόνη μου ένσταση κι αυτό θέλω να σου αναφέρω απλά, ένας κάπως ειρωνικός τόνος από το πρώτο σου πόστ που απάντησες, εχοντας επομένως το γνώθι σ'αυτό, ότι θα γίνει σήριαλ. Οπότε αν θες να αναφέρεις κάτι, ταπεινή μου γνώμη και άποψη να το αναφέρεις αν θες με ευγενικό και όχι με ειρωνικό τόνο και όλα καλά για να μπορέσει να γίνει και εποικοδομητικός διάλογος. Τέλος πάντως δεν πειράζει. Ηρεμα θα σας μπαναρω και τους δυο :D
hurin Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ τον TS, τσίμπησα μία (αν και το σκεφτόμουν και για δεύτερη...)
mr.mister Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αυτη μηπως ειναι καλυτερη(VA panel,flicker free)? https://www.skroutz.gr/s/4306791/BenQ-GW2760.html
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αυτη μηπως ειναι καλυτερη(VA panel,flicker free)? https://www.skroutz.gr/s/4306791/BenQ-GW2760.html Αν και το GW2760 είναι VA, ναι αξίζει καλύτερα θεωρώ. Αν όμως μόνο το GW2760HS είναι VA μόνο, τότε όχι. Με ένα VA monitor θα υπάρχει και καλύτερο input lag και καλύτερα μαύρα σε σχέση με ένα IPS. EDIT: Με μια γρήγορη ματιά στο site της BENQ, και το απλό μοντέλο είναι VA και μάλιστα με 8bit panel. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον mr.mister, απλά αφορά όποιον δε θέλει το TV functionality (γιατί το GW2760 δεν έχει TV tuner και ούτε και USB playback feature).
scifo77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αν και το GW2760 είναι VA, ναι αξίζει καλύτερα θεωρώ. Αν όμως μόνο το GW2760HS είναι VA μόνο, τότε όχι. Με ένα VA monitor θα υπάρχει και καλύτερο input lag και καλύτερα μαύρα σε σχέση με ένα IPS. VA είναι http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-090-BQ
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 VA είναι http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-090-BQ Είχα κάνει ήδη edit/update το πόστ μου λίγο πριν ποστάρεις Κάτι άλλο που παρατήρησα, το BENQ έχει 3 χρόνια εγγύηση συνολικά, σε σχέση με το LG που έχει 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα