Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θέλω να φτιάξω ένα project και θα ηθελα την συμβουλη σας.

Έχω ένα δωμάτιο ελέγχου με το οποίο θα ελέγχω (προφανώς) 2 χώρους. Η απόσταση του πιο απομακρυσμένου σημείου είναι 25 μέτρα. Στους χώρους αυτούς θα έχουμε κάμερες, μόνιτορ και ηχεία. Αυτό που θέλω είναι να μεταφέρω εικόνα στα monitor, ήχο στα ηχεία και προφανώς να παρακολουθώ τις κάμερες ανεξάρτητα σε κάθε ένα απο τους 2 αυτούς χώρους.. Τι είδους καλώδια  πρέπει να περάσω? Με utp μπορώ να καλύψω τις ανάγκες μου ή πρέπει να περάσω χωριστά καλώδια για κάθε μία από τις ανάγκες που ανέφερα?

Δημοσ.

οι κάμερες θα κουμπώσουν σε κάποιο καταγραφικό,είναι αναλογικές , ip κάμερες,επίσης οι κάμερες έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο Η θα βάλεις εσύ μικρόφωνα
σε γενικές γραμμές πάντως μπορείς να κανεις δουλειά με utp

Δημοσ.

Οι κάμερες και τα μικρόφωνα θα κουμπώσουν σε καταγραφικό. Πιστεύω είναι πιο οικονομική λύση από ip. Προβληματίζομαι για τον ήχο και την εικόνα λόγω των αποστάσεων.

Δημοσ.

άρα μια απλή εγκατάστση θες.τα 25m να μην σε προβληματίζουν καν ,δεν θεωρείτε και μεγάλη απόσταση.
μπορείς να χρησιμοποίσις και utp με χρήση balun αν και εγώ προτιμώ το ομοαξωνικό καλώδιο με τροφοδοσία και ήχο.επίσης το καταγραφικό μπορείς να το χρησιμοποίσις και ως ένα σύστημα συναγερμού όπου μπορείς να κουμπώσεις κάποιο radar η κάποια παγίδα.

http://www.skroutz.gr/c/689/aksesouar-sistimatos-parakolou.html?keyphrase=%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1+%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%85+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82

Δημοσ.

Μια ακόμη ερωτηση. Μπορω να μεταφερω ήχο και εικονα απο το pc σε αποσταση 25 μετρων με το hdmi?και απο το tv monitor να βγαζω εξοδο ηχου σε ηχεια?|
Η μηπως τα 25 μετρα ειναι παρα πολλα?

Επίσης με cat6 μπορω να μεταφερω εικονα και ηχο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...