MY80- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 http://www.techreport.com/etc/2003q3/deltachrome/index.x?pg=1 Toulaxiston endoiaferon... So, what do YOU think ?
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Ποτέ ξανά το ίδιο λάθος, ποτέ ξανά κάρτα γραφικών απο την S3... Νομίζω ότι ο Narayan τα είπε όλα.... Ας σημειώσω ότι η S3 πλέον κάνει την πάπια (και θέλει να ξεχάσει) σχετικά με την Savage2000, έχει σταματήσει το support και ας πάνε όλοι να κουρεύονται. Και ας θεωρήθηκε το ατού της κάποια χρόνια πριν.... Mε τέτοιες πελετειακές σχέσεις, πολιτικές του στύλ "άλλα υποσχόμαστε στην προβολή του προϊόντος και άλλα υλοποιούμε", "drivers για τα windows 2000 δεν έχουμε και όταν θα έχουμε θα είναι beta" η S3 δε πρόκειται να ακούσει καλό λόγο απο εμένα. Αν δε ξαναπάρω κάτι απο την S3 ΠΟΤΕ, θα ήταν πολύ σύντομα... (Χμ..η ελληνική μτφρσ χάνει λίγο...)
trustfm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 h savage 2000 exei thn kaluterh apeikonish dvd kai vcd pou exw dei . O aderfos mou pou exei matrox 450 leei oti exei idia apeikonish akribws alla thn 8ewrei kaluterh mias kai den exei tis asumbatotites ths matrox. Ebala kai ta geforce kai eida ta xalia ths . Ka8iste twra na 8auete ... Opoioa etairia kai na mpei se opoiondhpote xwro kalo kanei au3anei ton antagwnismo . Amesws na 8apsoume ...
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Φιλε δεν είπα να την θάψουμε όλοι μαζί ....(!) Μου αρκεί να τη θάβω εγώ και να σώ΄σω κάποιο φουκαρά που είναι στα πρόθυρα να μπλέξει με S3. (Ας βγώ άδικος ΜΑΚΑΡΙ) Την savage 2000 την είχα περίπου 2,5 χρόνια και τα βάσανα που μου προσέφερε μετα βίας αντισταθμιζόταν από την καλή απεικόνιση dvd. Βέβαια και σε αυτό μάλιστα είχε τραγικά προσβλήματα (τουλάχιστο αρχικά) (BSODs σε Windows98 και ανυπαρξία hardware acceleration στο Powerdvd σε Windows2000)...
Nemo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 h savage 2000 exei thn kaluterh apeikonish dvd kai vcd pou exw dei . ... se win 9x (98/SE/ME)?
LEFteriz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δυστυχώς είχα κι εγώ αυτή την καρτούλα δεν έπαιρνα μια tnt2ultra καλυτερα ; Για ποιότητα DVD δεν θυμάμαι και πολλά... θυμάμαι όπως ψευτό T&L επιτάχυνση Χάλια drivers/control panel
Narayan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Θυμάμαι που υπήρχαν έντονες αντιδράσεις για τις επιδόσεις της Diamond Viper 2 που φόραγε το Savage2000, σε τέτοιο βαθμό που η Diamond αναγκάστηκε να την αντικαταστήσει με Diamond Viper V770 Ultra (TNT2 Ultra) για όποιον χρήστη το ζητούσε Μαύρες εποχές για την S3...
Nemo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 h savage 2000 exei thn kaluterh apeikonish dvd kai vcd pou exw dei . ... se win 9x (98/SE/ME)? kai gia na gino safesteros ontos i viper2z200/savage2000 eixe poly kali poiotita apeikonisis allo mono se win9x se se 2000/xp isos kai epeidi den epitrepotan direct hardaware access se ayti tin oikogeneia ton leitoyrgikon den eixe oyte kan hardware dvd accelleration .... to TnL leitoyrigoyse opos eprepe mono se ena open gl demo to treemark eixa kai ego mia vlepete ....
MY80- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Paidia, to mono pragma pou exw mathei toso kairo psaxnontas gia pragmata sxetika me kartes grafikwn einai pote na mhn krinoume mia etairia apo to parelthon ths (toulaxiston gia na mhn katanthsoume san merikous pou akoma lene oti to rampage ama evgaine tha phgene kontra 9800pro/5900ultra). Perimenoume na vgoune ta proionta, vlepoume ama lene tipota kai TOTE krinoume Ki egw proswpika den exw kai th megalyterh ektimish gia etairies opws h S3 h h XGI, omws de tha krinw tipota prin dw ta proionta tous en drash
Narayan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Αν η τιμή είναι σωστή και το προϊόν "τίμιο"... ας το βγάζει κι ο Ταμτάκος, η κοινότητα των users θα το στηρίξει. Όμως υπάρχει μια σειρά γεγονότων που προσωπικά δεν μου δίνουν πολλές ελπίδες: 1) Γίνεται το "καζό" με τη Savage2000 2) Η S3 μετονομάζεται σε SonicBlue λόγω του κακού μάρκετινγκ που έχει το franchise 3) Η SonicBlue πουλάει την S3 με όλη την τεχνογνωσία της στη ViA Technologies 4) H ViA αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω της μέτριας πορείας των chipset για P4 5) Η "νέα" S3 παρουσιάζει το "επαναστατικό" DeltaChrome, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία απευθύνεται στη "mid-range" αγορά. Το όλο σκηνικό μου θυμίζει μικρή ομάδα ποδοσφαίρου με οικονομικά προβλήματα και βεβαρυμένο παρελθόν, η οποία βάζει ως στόχο "να βγει στο ΟΥΕΦΑ" :? Με τις nVidia και ATi να έχoυν καπαρώσει το low και high-end τμήμα της αγοράς ίσως να ακούγεται λογικό η S3 να σημαδεύει κάπου ενδιάμεσα, ωστόσο με τα οικονομικά προβλήματα που τη βαρύνουν αμφιβάλω αν θα μπορεί να κάνει το DeltaChromeS8 ανταγωνιστικό με τις ATi 9600, GeForceFX5600V2 σε επίπεδο τιμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.