Snolly Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Γιατι δεν εχει ουτε Play Store. Θελω να του βαλω την στοκ εκδοση 4.4.2 που θα ειχε αν το ειχε παρει απο Ελλαδα. Καταφερα και το εκανα root αλλα για το Θεο μετα απο 2 ωρες ψαξιμο δεν εχω βγαλει ακρη. Στο xda γινεται ο κακος χαμος χαρα στο κουραγιο σας οι Android users δε μπορουσα να βρω μη πειραγμενη εκδοση. Σε αλλα sites βρηκα υποτιθεται roms με κατι country codes μυστηρια που το BE σημαινε Ελλαδα κλπ αλλα σε πανε κλασικα σε premium host sites που χωρις συνδρομη κατεβαζεις με 10k και αναθεμα αν ξερεις και τι ειναι αυτο που κατεβαζεις. Δε θελω τιποτα μη στοκ, θελω να εχει ελληνικα και play store. Ειναι το GT-i9500 εχει κανενας σας καποιο λινκ με μια επισημη ρομ; Δε με νοιαζει να ειναι ρουταρισμενη σα να ειχε μπει να το παρει απο το γερμανο θελω να το κανω. *αγκαλιαζω και φιλαω το iPhone μου* Σας ευχαριστω!
spookaki Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μπες σε αυτό το site http://www.sammobile.com/firmwares/γράψε στην αναζήτηση i9500 και θα σου βγάλει τις official rom που κυκλοφορούν για το μοντέλο σου.
arc Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Κίνα και S4 με προβληματίζει. Είσαι σίγουρος οτι πήρες sammy s4 ή μήπως είναι κάποιος κλώνος s4; Χωρίς να ξέρω τις γνώσεις σου, μπορείς να ξεχωρίσεις ένα κλώνο s4 από το αυθεντικό; 1
basilis5 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 φιλε κι εγω καμμενος με apple ειμαι, αλλα αδικεις την google/android τωρα. οπως ειπε ο φιλος απο επανω, μαλλον εχεις καποιο κλωνο. και κανει μπαμ απο το γεγονος οτι δεν εχει το google play. μονο οσες εταιριες χρησιμοποιουν την εντελως δωρεαν εκδοση android που δεν πληρωνουν κανενα δικαιωμα, δεν εχουν το play store. η samsung ειναι επισημη συνεργατης της google, πληρωνει δικαιωματα και προσφερει την φουλ εκδοση του android , οχι τις πετσοκομμενες των κινεζικων (βλεπε κλωνοι, turbo x πλαισιο, κλπ).
arc Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Βασικά τα μοντέλα της sammy που πωλούνται εντός Κίνας δεν έχουν play store λόγω περιορισμών της κυβέρνησης. Αν εχει αυθεντικό sam θα βγει άκρη, ενω αν ειναι κλώνος το αντίθετο.
Snolly Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δεν ειναι κλωνος παιδια αγοραστηκε μεσα στο επισημο Samsung Store στο Hong Kong. Το κινητο ειναι αυθεντικο. Το ρουταρα στην 4.3 που ειχε. Δοκιμασα να αλλαξω το CSC με καποια apps αλλα κανενα δε δουλεψε. Τα apps προειδοποιουν πως μονο σε μοντελο που ειναι multiregion μπορεις να αλλαξεις το CSC αλλα το δικο μου (οχι μου ακριβως θεος φυλαξοι) εχει μαλλον αυτο το ενα Region οπότε δεν. Απο το Kies μια χαρα το αναγνωριζει και προσφερεται να με παει στην 4.4.2 αλλα την Κινεζικη παλι χωρις Google Play. Στην Κινα δεν εχουν store λογω νομοθεσιας (βεβαια στο ΗΚ δεν παιζουν αυτα αλλα ποιος ξερει). Τεσπα δε νομιζω να γινεται κατι, και δε ρισκαρω να αρχισω τα φλασαρισματα και να της το μπρικαρω. Θα της πω καλα να παθει που αγορασε Android GT-i9500 PDA: I9500ZCUFNA1 CSC: I9500CHNFNA1 MODEM: I9500ZCUFNA1 Τελικα Shanghai αγορασμενο αρα λογικη η ελλειψη store. Και screenshot απο Kies. Αρα αποκλειουμε το μουφα.
spookaki Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δεν ειναι κλωνος παιδια αγοραστηκε μεσα στο επισημο Samsung Store στο Hong Kong. Το κινητο ειναι αυθεντικο. Το ρουταρα στην 4.3 που ειχε. Δοκιμασα να αλλαξω το CSC με καποια apps αλλα κανενα δε δουλεψε. Τα apps προειδοποιουν πως μονο σε μοντελο που ειναι multiregion μπορεις να αλλαξεις το CSC αλλα το δικο μου (οχι μου ακριβως θεος φυλαξοι) εχει μαλλον αυτο το ενα Region οπότε δεν. Απο το Kies μια χαρα το αναγνωριζει και προσφερεται να με παει στην 4.4.2 αλλα την Κινεζικη παλι χωρις Google Play. Στην Κινα δεν εχουν store λογω νομοθεσιας (βεβαια στο ΗΚ δεν παιζουν αυτα αλλα ποιος ξερει). Τεσπα δε νομιζω να γινεται κατι, και δε ρισκαρω να αρχισω τα φλασαρισματα και να της το μπρικαρω. Θα της πω καλα να παθει που αγορασε Android GT-i9500 PDA: I9500ZCUFNA1 CSC: I9500CHNFNA1 MODEM: I9500ZCUFNA1 Τελικα Shanghai αγορασμενο αρα λογικη η ελλειψη store. Και screenshot απο Kies. Αρα αποκλειουμε το μουφα. Μέσα από το kies δεν σου δίνει update? Αν και βλέπω από την sammobile πως τα updates της κίνας δεν είναι διαθέσιμα μέσω kies :/
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 http://www.imei.info/ βαλε ιμει εδω και πες τι σου βγαζει! το οτι η φιλη πηρε κινεζικο κινητο δεν φταιει το ανδροιδ. ειναι σαν να βαλω χακιντος σε υπολογιστη και να κατηγορώ το Mac Os που δεν τρεχει σωστα.. συνελθετε λιγο μερικοι και επισης το οτι δεν ξερεις εσυ καποια πραγματα για το ανδροιδ παλι δεν φταιει αυτο ουτε το οτι η φιλη σου προτιμησε το κινεζικο απο το αυθεντικο για να γλυτωσει λεφτα! οτι πληρωνεις παιρνεις
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μπες σε αυτό το site http://www.sammobile.com/firmwares/γράψε στην αναζήτηση i9500 και θα σου βγάλει τις official rom που κυκλοφορούν για το μοντέλο σου. Aυτη ειναι η καλυτερη λυση. Περνας το firmware μεσω Odin. Δυο κλικ ειναι Snollygoster και αρκει να ξερεις που θα ψαξεις Το xda αστο προς το παρον, ειναι σαν να εχεις παρει iphone πρωτη μερα και να ασχολεισαι με tweaks απο cydia. Baby steps man
Snolly Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Aυτη ειναι η καλυτερη λυση. Περνας το firmware μεσω Odin. Δυο κλικ ειναι Snollygoster και αρκει να ξερεις που θα ψαξεις Το xda αστο προς το παρον, ειναι σαν να εχεις παρει iphone πρωτη μερα και να ασχολεισαι με tweaks απο cydia. Baby steps man το θεμα ειναι ποιο απο ολα περναω και αν θα το παρει λογω αλλου CSC. μη το μπρικαρω http://www.imei.info/ βαλε ιμει εδω και πες τι σου βγαζει! το οτι η φιλη πηρε κινεζικο κινητο δεν φταιει το ανδροιδ. ειναι σαν να βαλω χακιντος σε υπολογιστη και να κατηγορώ το Mac Os που δεν τρεχει σωστα.. συνελθετε λιγο μερικοι και επισης το οτι δεν ξερεις εσυ καποια πραγματα για το ανδροιδ παλι δεν φταιει αυτο ουτε το οτι η φιλη σου προτιμησε το κινεζικο απο το αυθεντικο για να γλυτωσει λεφτα! οτι πληρωνεις παιρνεις http://www.imei.info/?imei=357747054677807 δεν ειναι κινεζικο με την εννοια της μαιμους. ειναι απλα αγορασμενο απο κινα. κανενα χακιντος, αυθεντικο samsung τηλεφωνο ειναι. ειναι σα να βαλεις σε μακ αγορασμενο απο κινα mac os και να εχει αλλο mac os. δε θα κατηγορησεις; Μέσα από το kies δεν σου δίνει update? Αν και βλέπω από την sammobile πως τα updates της κίνας δεν είναι διαθέσιμα μέσω kies :/ δινει αλλα παλι κινεζικη 4.4.2 χωρις google store και τα ρεστα.
Snolly Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Aυτη ειναι η καλυτερη λυση. Περνας το firmware μεσω Odin. Δυο κλικ ειναι Snollygoster και αρκει να ξερεις που θα ψαξεις Το xda αστο προς το παρον, ειναι σαν να εχεις παρει iphone πρωτη μερα και να ασχολεισαι με tweaks απο cydia. Baby steps man Υπαρχει περιπτωση να μη μπορει να περασει λογω αλλου CSC; Υπαρχει περιπτωση να το μπρικαρω ή περναω αφοβα οποια επισημη εκδοση θελω ανεξαρτητου CSC;
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλα να μπρικαρει τελειως ειναι δυσκολο. Απο κει και πέρα ασε να το ψαξω λιγο γιατι δεν ειμαι σιγουρος τι παιζει με τα csc σε ininternational level. 1
sakis450 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 αν βαλεις αλλη rom για i9500 φυσικα δε θα μπρικαρει απλως δεν θα συνδεεται στο kies το ειχα δοκιμασει σε δικαρτο ς4 ι9502 αλλα δεν ειχε και παλι to play store οποτε αναγκαστηκα περασα το cmw φλασαρισα τα gapps και τελος το ρουταρα για να σβησω τις κινεζικες εφαρμογες πιστευω το ιδιο θα ειναι και για το δικο σου απλως πρεπει να βρεις τα σωστα gapps 1
sokinfragoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Τρελα μου το σιγουρο ειναι οτι δεν εχει εγγυση στην ευρωπη εφοσον εχει ως χωρα προελευσης ανατολικη χωρα.ισως μπορω να σε βοηθησω λιγο εχω αντιμετωπησει το ιδιο με htc.εφ οσον η συσκευη ειναι γνησια(το s4 εχει amoled,αν πιεσεις την οθονη δεν τρεχουν οι κρυσταλλοι,δοκιμασε το)πανε στα apps και απενεργοποιησε μια εφαρμογη που λεειlocation settings η provider η network δεν θυμαμαι καλα.κανεις ρεσετ και ερχονται ολα και ελληνικα και playstore ktl....δοκιμασε το κατι απο εκει ειναι.σε εμενα πετυχε ψαξτο λιγο 1
alexisgt Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Κατέβασε το Γερμανικό firmware απο εδώ και απο εδώ το Odin v3.09 Instructions For Flashing Firmware:- Extract (unzip) the firmware file- Download Odin3 v3.09- Extract Odin .ZIP file- Open Odin3 v3.09- Restart phone in download mode (Press and hold Home + Power + Volume down buttons)- Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin- Add I9505XXUEMJ5_I9505OXAEMJ5_I9505XXUEMJ5_HOME.tar.md 5 to AP- Make sure re-partition is NOT ticked- Click start button, sit back and wait a few minutes.- If you encounter any issues with the firmware (Any FC, Bootloop etc)- Boot into recovery mode (Home+power+vol up)- Choose to wipe/factory reset. (THIS WILL ERASE ALL OF YOUR DATA INCLUDING YOUR INTERNAL SD CARD!)- Then choose reboot and you should be good to go!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα