Roger Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το ωραιο δεν ειναι οτι δινουνε ακομα λεφτα για turbox,το ωραιο ειναι οτι το παιζουνε και γνωστες. Αρα λοιπον το πλαισιο πειθει τον τελειως ασχετο που ειδε φως και μπηκε,και τον δηθεν γνωστη ο οποιος πειστηκε απο τα καλυτερα χαρακτηριστικα που μπορει να εχει ενα turbox απο αλλα λαπτοπ. 1
tolisk99 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Φίλε προσωπικά εδεινα μέχρι 450€. Βρες μου εσύ σε τέτοια λεφτά λαπτοπ με τετοια καρτα γραφικών. Αν βρεις σφύρα μου.
panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Οπότε αγόρασες χαρακτηριστικά και όχι ποιότητα. Από θερμοκρασίες πως πάει ? 1
tolisk99 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δεν μου ήρθε ακόμα... Κοίτα αν κάτι δεν παει καλά ζητάω αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Έψαχνα μήνες και το μόνο που ήταν τόσο δυνατό σε αυτά τα λεφτά ήταν turbox. Σημείωση: έχω ήδη turbox laptop απο το 2011 και ειναι άψογο. Ουτε υψηλές θερμοκρασίες ουτε άλλα προβληματα...
apostol1s Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 φιλε το καλο ειναι πως με τα turbox θα ζεστενεσε το χειμωνα οταν εχει πολυ κρυο.προσφερουν δωρεαν θερμανση.ειναι κατι που μετραει γιατι λεφτα για πετρελαιο δεν παιζουν.και εαν κανεις και καμια πατεντα καλη θα εχει θερμανση ολο το δωματιο.οταν το εχεις πανω σε παπλωμα ειναι λες και εχεις ηλεκτρικη κουβερτα. 1
Roger Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Οπότε αγόρασες χαρακτηριστικά και όχι ποιότητα. Από θερμοκρασίες πως πάει ? Ακριβως,χαρακτηριστικα και επιδοσεις ψαχνουν.Πολυ εφημερα ομως.
plpapadopoulos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ακριβως,χαρακτηριστικα και επιδοσεις ψαχνουν.Πολυ εφημερα ομως. Σαν το κρουασαν το 7 days ένα πράγμα, που σε 1-1,5 μήνα λήγει
zacharis1955 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Σαν το κρουασαν το 7 days ένα πράγμα, που σε 1-1,5 μήνα λήγει Απλώς δεν έχουν ιδέα πού ποιοί και πώς τα συναρμολογούν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα