panos2171 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Τα turbox δεν ειναι καλα? Τα turbox ειναι η τελαιυτεα λεξη της τεχνολογιας Οκ αν βρισκω θεματα θα γραφω Nαι και μετά πέθανε... Πες μου που το διάβασες αυτό να πάω να φουντάρω κι εγώ μετά. Αν συγκρίνεις τα turbo-x με άλλα επώνυμα ίδιων χαρακτηριστικών (σε άλλα καταστήματα φυσικά) θα δεις ότι οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες. Max κανα 50αρικο διαφορά που σίγουρα δίνεται με κλειστά μάτια για ποιότητα και αξιοπιστία.
nfsmw_gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Λοιπον, πηγα το δοκιμασα απο κοντα. Μου αρεσε, ειδα και αλλα αλλα αυτο ηταν καλυτερο (μεχρι 400 που εδινα) οποτε το πηρα. (γενικως ειμαι κατα των turbo x, επισης αμφιβαλλω ποσο και αν ηταν ψευτικα τα reviews γιατι εχω δει προιοντα με 2 και 3 αστερια στο plaisio, οχι οπως στο e-shop που ηθελα να κανω αρνητικο review στο acer και δεν με αφησαν...-.- Εκτος αυτων, αυτο ειναι clevo, και review του ιδιου barebone αυτου αλλα με αλλη οθονη και Cpu με σκορ 80% υπαρχει εδω: http://www.notebookcheck.net/Review-Nexoc-M512-Clevo-W650EH-Notebook.93332.0.html ) Εγω μιλαω για αυτο: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-multimedia/Turbo-X-Blade-GT-i323-450.htm Θετικα -Επεξεργαστης -Ram -Gpu -Λιγα bloatware -Ωραιος σχεδιασμος -Λεπτο και ελαφρυ Αρνητικα: -Οθονη -Αισθηση πληκτρολογιου Ειχε περιπου στα 20 laptop, μεχρι τα 700 δεν ειχε κανενα καλη οθονη, ολα μετρια η κατω του μετριου ηταν...-.- Γιατι πλεον ειναι τοσο κακες οι οθονες??? Θυμαμαι παλια ηταν αρκετα οκ απο μαυρο και γωνιες θεασης... Και στο acer που γυρισα πισω η οθονη ηταν ενα απο τα θεματα που ειχα... Τουλαχιστον δεν γκρινιαζω για την επιλογη γιατι μεχρι 3 κατοσταρικα πανω με +- 10% ολες οι οθονες το ιδιο καλες ειναι. Ειχε και χαρτι απο επωνυμο τεχνικο ελεγχο μεσα, θετικο αυτο. Τωρα ποσο θα κρατησει δεν ξερω...προσωπικα λεω πολυ τιμιο για τα λεφτα του, οποιος δεν θελει να δωσει πολλα απο επιδοσεις ειναι φοβερο... 1
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Όταν στα ίδια λεφτά παίρνεις ένα από τα παρακάτω DELL με i5 4ης γενιάς και 2 χρόνια Onsite Next Business Day εγγύηση, το να δώσεις το ίδιο ποσό για Tuvlo-X με i3 2350M (ή ας είναι ακόμα και 3ης γενιάς) και με 1 χρόνο εγγύηση Πλαίσιο, είναι απλά παραφροσύνη: http://www.skroutz.gr/s/3887243/Dell-Inspiron-15-3537-i5-4200U-4GB-500GB-Linux.html http://www.skroutz.gr/s/4596413/Dell-Inspiron-3537-i5-4200U-4GB-500GB-HD-4400-FreeDOS.html
nfsmw_gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Κοιτα, για εσενα μπορει να αξιζει, ο καθενας την γνωμη του. Εγω που παιζω παιχνιδια και δεν θελω να δωσω μια περιουσια μου κανει καλυτερα το turbo x. Η οθονη στο dell ειναι εξισου κακη το εχω δει απο κοντα, ο επεργαστης 4ης γενιας ελαχιστα πιο γρηγορος αλλα τρωει πιο λιγο ρευμα οκ σωστος εκει αν εισαι με μπαταρια σε νοιαζει αυτο, ομως η gpu ειναι αρκετα πιο αργη απο την GT 740M, οποτε δεν ξερω αν αξιζει την διαφορα, για εμενα μαλλον οχι. Αν παιζει πιο casual παιχνιδια ο αγοραστης και δεν τον νοιαζουν τοσο πολυ οι επιδοσεις στο gaming η τον νοιαζει η μπαταρια οκ μπορει η εξτρα εγγυηση και το ονομα της dell να τον τραβηξει πιο πολυ και καλα θα κάνει να παρει το dell. Ειναι παντα αναλογα τι ψαχνει ο αλλος.
apostol1s Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ενας που δεν γνωριζει πολλα λογικο ειναι να πηγαινει σε turbox γιατι με 300ευροπουλα παιρνει λαπτοπ στο χερι και εαν του χαλασει πεταγετε και στο καταστημα.
flyer Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ενας που δεν γνωριζει πολλα λογικο ειναι να πηγαινει σε turbox γιατι με 300ευροπουλα παιρνει λαπτοπ στο χερι και εαν του χαλασει πεταγετε και στο καταστημα. Εγώ πάντως σαφώς θα προτιμούσα το θρυλικό, πλέον, support της dell (για τα δεδομένα της Ελλάδας μας) από το να προσπαθώ να εξηγήσω την αλφαβήτα στα παιδαρέλια του πλ@ισίου σε περίπτωση προβλήματος...
Roger Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Κοιτα, για εσενα μπορει να αξιζει, ο καθενας την γνωμη του. Εγω που παιζω παιχνιδια και δεν θελω να δωσω μια περιουσια μου κανει καλυτερα το turbo x. Η οθονη στο dell ειναι εξισου κακη το εχω δει απο κοντα, ο επεργαστης 4ης γενιας ελαχιστα πιο γρηγορος αλλα τρωει πιο λιγο ρευμα οκ σωστος εκει αν εισαι με μπαταρια σε νοιαζει αυτο, ομως η gpu ειναι αρκετα πιο αργη απο την GT 740M, οποτε δεν ξερω αν αξιζει την διαφορα, για εμενα μαλλον οχι. Αν παιζει πιο casual παιχνιδια ο αγοραστης και δεν τον νοιαζουν τοσο πολυ οι επιδοσεις στο gaming η τον νοιαζει η μπαταρια οκ μπορει η εξτρα εγγυηση και το ονομα της dell να τον τραβηξει πιο πολυ και καλα θα κάνει να παρει το dell. Ειναι παντα αναλογα τι ψαχνει ο αλλος. Tα λαπτοπ δεν ειναι για παιχνιδια.Αν παρολαυτα θελεις να παιζεις παιχνιδια και αγορασεις turbox ,δηλαδη turbox + πουσαρισμα ,τοτε εισαι χαμενος απο χερι. Αυτα τα χρεπια ειναι για πολυ light δουλειες,αν στρεσαριστουν με την παροδο του χρονου και ανεβαζουν θερμοκρασιες τοτε ειναι τελειες σομπες για τα γονατα. 1
bold Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Τα turbox δεν ειναι καλα? Τα turbox ειναι η τελαιυτεα λεξη της τεχνολογιας Οκ αν βρισκω θεματα θα γραφω Τρολλάρεις τώρα έτσι? Οχι δεν τρολλαρω. Ειμαι σοβαρος στην αποψή μου. Ειναι τα πιο καινουρια λαπτοπ. Κυκλοφορουν τελευταια στην αγορά. Τα turbox δεν ειναι καλα? Τα turbox ειναι η τελαιυτεα λεξη της τεχνολογιας Οκ αν βρισκω θεματα θα γραφω Nαι και μετά πέθανε... Πες μου που το διάβασες αυτό να πάω να φουντάρω κι εγώ μετά. Αν συγκρίνεις τα turbo-x με άλλα επώνυμα ίδιων χαρακτηριστικών (σε άλλα καταστήματα φυσικά) θα δεις ότι οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες. Max κανα 50αρικο διαφορά που σίγουρα δίνεται με κλειστά μάτια για ποιότητα και αξιοπιστία. Δηλαδη κυκλοφορουν τωρα τελευταια. Μιλαω σοβαρα. Τα turbox δεν ειναι καλα? Τα turbox ειναι η τελαιυτεα λεξη της τεχνολογιας Οκ αν βρισκω θεματα θα γραφω Kανω πως δε το διαβασα αυτο Ναι. Μην τι διαβαζεις. Αντι ομως να λυνεις το πρόβλημά μου ...οπως αλλα ΠΟΣΑ ατομα με κοροιδευεις για αυτο που ειπα. ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑΕΕΕΕΕ ΜΑ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Θα μπορούσες να γράψεις είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο που υπάρχει σε Tuvlo-X. Γιατί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σίγουρα δε τη λες (εκτός κι αν τη λέξη "τελευταία" τη λάβει κανείς κυριολεκτικά). Για τα περί βοήθειας, προτάθηκαν λίνκς με άλλα μοντέλα σε προηγούμενα ποστς. 1
tolisk99 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Κι εγω θα παω στο TurboX Blade GT με τον i3 και την nVidia 740M. Για gaming που το θελω δεν υπαρχει τιποτα απολύτως καλύτερο σε αυτα τα λεφτά. Εξάλλου εχω λαπτοπ TurboX απο το 2011. Ζει. Και μαλιστα βασιλεύει!
Στεφανος123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Οχι δεν τρολλαρω. Ειμαι σοβαρος στην αποψή μου. Ειναι τα πιο καινουρια λαπτοπ. Κυκλοφορουν τελευταια στην αγορά. Δηλαδη κυκλοφορουν τωρα τελευταια. Μιλαω σοβαρα. Ναι. Μην τι διαβαζεις. Αντι ομως να λυνεις το πρόβλημά μου ...οπως αλλα ΠΟΣΑ ατομα με κοροιδευεις για αυτο που ειπα. ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΕΕΕΕ ΜΑ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Ας ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα: 1)Δεν σε κοροιδευω, 2)Οπως λες οτι τα turbo-x ειναι η τελευταια λεξη της τεχνολογιας (γνωμη σου),λεω κεγω τη δικια μου, 3)Δεν θα μπω καν στο κοπο να σου λυσω το προβλημα απο τη στιγμη που θελεις να παρεις turbo-x(απλως σχολιασα σε κατι που εγραψες), 4)Θες να μας πεις στην 4η γραμμη οτι μονο το Πλαισιο βγαζει πια συγχρονα laptop?Μετα απο αυτο θεωρεις οτι θα μπει καποιος στο κοπο να σου λυσει το "προβλημα" σου? 5)Για να κολλησαμε ολοι σε αυτα που γραφεις για τα turbo-x,παει να πει οτι καποιος εχει αδικο, Υ.Γ. Λεφτα για turbo-x δεν θα εδινα ποτε θα προτιμουσα να τα εδινα σε φιλανθρωπικο σκοπο γτ δν θα πηγαιναν χαμενα. Πιστεψε με τα γραφω ολα αυτα γτ ειχε αγορασει ενας φιλος μου 2 λαπτοπ turbo-x και στον εναν χρονο του εβγαλαν το ιδιο προβλημα ΚΑΙ ΟΧΙ γτ το παιζω εξυπνος.
apostol1s Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 ιδια λαπτοπ με τα turbox εχει γεμισει και η βραζιλια.το μονο που αλλαζει ειναι η μαρκα και το πληκτρολογιο και πωλιουνται απο την εκει αλυσιδα.ο κοσμος τα αγοραζει με το κιλο και κανουνε γυρο στα 200ευρο.για σερφαρισμα κανουνε μονο και για το χειμωνα οταν εχει κρυο για να ζεστενεται καποιος.
kostass__ Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Οχι δεν τρολλαρω. Ειμαι σοβαρος στην αποψή μου. Ειναι τα πιο καινουρια λαπτοπ. Κυκλοφορουν τελευταια στην αγορά. Δηλαδη κυκλοφορουν τωρα τελευταια. Μιλαω σοβαρα. Ναι. Μην τι διαβαζεις. Αντι ομως να λυνεις το πρόβλημά μου ...οπως αλλα ΠΟΣΑ ατομα με κοροιδευεις για αυτο που ειπα. ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΕΕΕΕ ΜΑ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ πραγματικα αν τρολλαρεις οκ φιλε. απο εκει και περα αν δεν, καλο θα ηταν να μας πεις και να αιτιολογησεις το "ειναι τα πιο καινουργια laptop". με την πλειαδα επιλογων που υπαρχει στην επιλογη -νεων μοντελων- laptop λογικο δεν ειναι να κουφαθουν μερικοι απο αυτο που ειπες? μπηκες σε ενα φορουμ για προτασεις για μια αγορα σου. ακου και εξετασε τις συμβουλες καποιων που γνωριζουν. επισης καινουργιο λαπτοπ με επεξεργαστη διετιας δεν νομιζω να ειναι και ακριβης χαρακτηρισμος. φιλικα. 3
tolisk99 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Παρήγγειλα κι εγω χθες το Blade GT με 400€ κι απο Δευτέρα έρχεται!
zacharis1955 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Τελικά υπάρχουν ακόμα άτομα που δίνουν λευτά για Turbo-X! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα