Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί θες να κάνεις κακό στην τσέπη σου; Επισης αν τώρα ανοιγεις 6 θέματα τη μέρα, μετά θα ανοιγεις 39 θέματα τη μέρα και ολα για το laptop

Πήγαινε σε κάτι πιο επωνυμο.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί θες να κάνεις κακό στην τσέπη σου; Επισης αν τώρα ανοιγεις 6 θέματα τη μέρα, μετά θα ανοιγεις 39 θέματα τη μέρα και ολα για το laptop

Πήγαινε σε κάτι πιο επωνυμο.

γιατι ρε? εγω εχω λαπτοπ turbo-x και ειναι μια χαρα 

Με τι χαρακτηριστηκα να το παρω?

αναλογα με την τσεπη σου και τι θες να κανεις με αυτο πες μας περισσοτερα για να σε βοηθησουμε 

Δημοσ.

γιατι ρε? εγω εχω λαπτοπ turbo-x και ειναι μια χαρα 

Το εχω γράψει κι αλλες φορές. Τα laptop turbo-x ειναι μεγάλο ρίσκο γιατί βγαίνουν είτε σκυλιά ή είσαι συνεχεια στο service. Συνήθως ειναι το δεύτερο. Εχω συναντήσει turbo-x σκυλί αλλά πολλά περισσότερα «γατάκια». Εχω φτάσει σε σημείο να λεω καλύτερα acer (αλλη μάρκα «ο Θεος βοηθός») πάρα turbo-x.

Επειδή εννοείται η γνώμη ειναι προσωπική κάνε search στο internet για να σχηματίσεις σφαιρική γνώμη,

• Like 2
Δημοσ.

Γράψει καλύτερα σε αυτο το θέμα  http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/ αναφέρωντας πρώτον τα χρήματα που θέλεις / μπορείς να δώσεις καθως και επίσης για τι ακριβώς χρήση το θέλεις

Δημοσ.

Τα turbox δεν ειναι καλα? Τα turbox ειναι η τελαιυτεα λεξη της τεχνολογιας

Οκ αν βρισκω θεματα θα γραφω

Δημοσ.

Βασικά άμα ειναι να για Turbo X μη πάρεις καθόλου εκτος κι αν θες να πιάσεις φιλίες με τους τεχνικούς στο πλαίσιο!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

φιλε εαν θελεις υποχρεωτικα turbox θα παρεις το ποιο φθηνο που υπαρχει στο καταστημα.μην κοιταξεις καθολου χαρακτηριστικα αλλα μονο την τιμη.

Δημοσ.

Δεν ειναι θέμα χαρακτηριστικών. Intel εχει το ενα Intel κ το άλλο πχ.

Ειναι θέμα υλικών. Χαμηλή ποιότητα κατασκευής που δημιουργεί προβλήματα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Οκ αν βρισκω θεματα θα γραφω

Τρολλάρεις τώρα έτσι? :D

Δημοσ.

Τι να σας πω, δεν τον κοβω να τρολλαρει γιατι πχ για εμενα που θελω ελαφρυ gaming στυλ League of Legends σε κανα σπιτι φιλου, στα 4 κατοσταρικα max που δινω δεν εχω βρει καλυτερο απο αλλη μαρκα.

i3, 4gb ram, 15.6 1366x768 και GT 740m 1gb.

Πηρα ενα παροιομοιο στα χαρτα με αυτο απο acer και το γυρισα πισω την επομενη γιατι ηταν κακιστο σε οθονη και πληκτρολογιο και μπαταρια...

Συγκεκριμενα αυτο που λεω ειναι αυτο:

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Blade-GT-i328-450.htm

Και το βλεπω καλο γιατι αυτο ειναι ολοιδιο με διαφορετικο επεξεργαστη και 50€ παραπανω που εχει reviews ομως γιατι ειναι πιο παλιο μοντελο, στα 8-9 reviews εχει 4.5/5 αστερια.

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-multimedia/Turbo-X-Blade-GT-i323-450.htm

Αν μπορειτε να περιμενετε σε 1 ωρα ειμαι πλαισιο να σας γραψω εντυπωσεις γιατι το εζουν live δοκιμη, ρωτησα.

Δημοσ.

Να μην το πάρεις καθόλου...

Και αφήστε τα review του πλαισίου, οι πωλητές τα γράφουν...

Μακριά απο τις πατατες... Πιο πιθανό ειναι να καταλήξετε να παίζετε παιχνιδια στο κινητο παρα στο τουβλο-χ

Προσωπικά θα τα ελεγα ντροπή της τεχνολογίας...

Καταχρηστικά ονομάζονται υπολογιστές..

• Like 1
Δημοσ.
Προσωπικά θα τα ελεγα ντροπή της τεχνολογίας...

Καταχρηστικά ονομάζονται υπολογιστές..

Χαχαχαχαχαχαχ ΕΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ!!!!! :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...