Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Έχω μια τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο και επειδή δε θέλω να φέρω το καλώδιο της κεραίας (θέλει τρύπημα τοίχων κτλ.) της έχω βάλει μία εσωτερική κεραία που βρήκα σε μια παλιά τηλεόραση 14" (είναι εκείνη η κεραία που είναι μονή κυλινδρική περίπου 1 μέτρο). Την κεραία αυτή την έχω στερεώσει πίσω από την τηλεόραση για να μη φαίνεται.

Τις μισές φορές πιάνει καλά τα περισσότερα κανάλια. Τις υπόλοιπες όχι και μάλιστα εαν έχει και κακοκαιρία δεν πιάνει τίποτα.

Ήθελα να ρωτήσω τι να κάνω. Να πάρω καμιά σύγχρονη εσωτερική κεραία (είναι πιο δυνατές άραγε οι καινούργιες; ) ;  Ρωτάω εδώ για να μην κάνω εγώ κάποια αγορά και μετά δω ότι έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Ή υπάρχει κανένα σύστημα που ενισχύει το σήμα; Κάτι φθηνό εννοώ πάντα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν στην περιοχή που είσαι δεν έχεις πρόβλημα με το σήμα γενικά όποια εσωτερική και να πάρεις θα κάνει δουλειά (έχω πάρει μέχρι και με 2€ από κινέζικο και μια χαρά πιάνει!). Αν όμως έχεις δυσκολία γενικά στο σήμα περίμενε για κάποια πιο εξειδικευμένη πρόταση

Δημοσ.

Αν στην περιοχή που είσαι δεν έχεις πρόβλημα με το σήμα γενικά όποια εσωτερική και να πάρεις θα κάνει δουλειά (έχω πάρει μέχρι και με 2€ από κινέζικο και μια χαρά πιάνει!). Αν όμως έχεις δυσκολία γενικά στο σήμα περίμενε για κάποια πιο εξειδικευμένη πρόταση

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Έχω ήδη μια κεραία όπως έγραψα παραπάνω και πιάνει-δε πιάνει. Αν αλλάξω κεραία θα έχω καλύτερα αποτελέσματα ή ίδιες είναι όλες;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Έχω ήδη μια κεραία όπως έγραψα παραπάνω και πιάνει-δε πιάνει. Αν αλλάξω κεραία θα έχω καλύτερα αποτελέσματα ή ίδιες είναι όλες;

Νομίζω ότι δεν είναι όλες ίδιες, κάπου εδώ στο θέμα με τις τηλεοράσεις έχει αναφέρει ένας τεχνικός κάποιες καλές εσωτερικές κεραίες. Προσπάθησε να το βρεις με κάποια αναζήτηση γιατί δε θυμάμαι ποιο θέμα είναι

Δημοσ.

δεν ξερω αν τελικα πηρες και παει απατο το μηνυμα...

Οι εσωτερικες κεραιες, το χαρακτηριστικο τους ειναι ποσα db ενισχυουν.

Συνηθως φτανουν 42 db και καποιες αλλες τα 45-46 db.

Λογω μετακομισεων, καποια στιγμη πηγα σε δυσκολο σπιτι,

και ετσι αναγκαστηκα να ψαξω για το οσο δυνατον εσωτερικη κεραια με πολλα db.

Το μονο που μπορω να κανω, ειναι να σου στειλω με μηνυμα ποια κεραια πηρα και 

μετα κανονιζεις εσυ.

Δημοσ.

δεν ξερω αν τελικα πηρες και παει απατο το μηνυμα...

Οι εσωτερικες κεραιες, το χαρακτηριστικο τους ειναι ποσα db ενισχυουν.

Συνηθως φτανουν 42 db και καποιες αλλες τα 45-46 db.

Λογω μετακομισεων, καποια στιγμη πηγα σε δυσκολο σπιτι,

και ετσι αναγκαστηκα να ψαξω για το οσο δυνατον εσωτερικη κεραια με πολλα db.

Το μονο που μπορω να κανω, ειναι να σου στειλω με μηνυμα ποια κεραια πηρα και 

μετα κανονιζεις εσυ.

Όχι δεν πήρα ακόμα. Το σκέφτομαι.

Αν μπορείς να μου στείλεις τι πήρες εσύ θα με βοηθούσε.

Δηλαδή είδες διαφορά ανάμεσα σε αυτό που πήρες και κάποια προηγούμενη κεραία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...