Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Πριν 1 εβδομάδα αγόρασα την LG 23EA63V (http://www.lg.com/us/monitors/lg-23EA63V-P-led-monitor)

και έχω κάποιες απορίες όσον αφορά τα settings της.

1ον) Reponse Time: Σε ποιό επίπεδο πρέπει να είναι αν υποθέσουμε οτι κάνω gaming και βλέπω ταινίες?

(έχει 4 επίπεδα)

2ον) Super Resolution: Αυτή η λειτουργία σε τι χρησιμεύει? Αν κατάλαβα καλά είναι κάτι σαν το Sharpness (?).Αν το ανεβάσω μου κάνει την εικόνα σαν ιερογλυφικό..

Και γενικά, πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις οι οποίες είναι "must" για να δείχνει η οθόνη όσο καλύτερα γίνεται?

Την έχω συνδεδεμένη στο pc της υπογραφής μου με καλώδιο DVI -> HDMI (αν παίζει κάποιο ρόλο).

Επίσης, πρέπει να έχω εγκατεστημένα τα drivers στο PC ή δεν παίζει κάποιο ρόλο?

Αν μπορεί κάποιος που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο να με διαφωτίσει!

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Πριν 1 εβδομάδα αγόρασα την LG 23EA63V (http://www.lg.com/us/monitors/lg-23EA63V-P-led-monitor)

και έχω κάποιες απορίες όσον αφορά τα settings της.

1ον) Reponse Time: Σε ποιό επίπεδο πρέπει να είναι αν υποθέσουμε οτι κάνω gaming και βλέπω ταινίες?

(έχει 4 επίπεδα)

2ον) Super Resolution: Αυτή η λειτουργία σε τι χρησιμεύει? Αν κατάλαβα καλά είναι κάτι σαν το Sharpness (?).Αν το ανεβάσω μου κάνει την εικόνα σαν ιερογλυφικό..

Και γενικά, πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις οι οποίες είναι "must" για να δείχνει η οθόνη όσο καλύτερα γίνεται?

Την έχω συνδεδεμένη στο pc της υπογραφής μου με καλώδιο DVI -> HDMI (αν παίζει κάποιο ρόλο).

Επίσης, πρέπει να έχω εγκατεστημένα τα drivers στο PC ή δεν παίζει κάποιο ρόλο?

Αν μπορεί κάποιος που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο να με διαφωτίσει!

με τα drivers δεν θα αλλαξει και τιποτα.κατα τα αλλα θα ελεγα οτι δεν υπαρχει ακριβως σωστο η λαθος.υπαρχει τι σε βολευει στο ματι για την χρηση που το θες παντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...