Fan Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το site. Με 10 ευρώ το μήνα μπορείς να βλέπεις κάθε μέρα μέχρι 5 ώρες επεισόδια σειρών δωρεάν ή έχει και κάποια άλλη κρυφή χρέωση;
mathsrule Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Με 10 ευρώ το μήνα Αυτό δηλαδή δεν μετράει ως χρέωση;
bluesattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλη φαση φαινεται.Θα τολμουσα κιολας να πω οτι ειναι κατι που περιμεναμε καιρο , αλλα κραταω πισινη μεχρι να δω ποκιλια στο προγραμμα.
Vassilis_24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν για κάτι που μπορούν να έχουν δωρεάν;Μάλιστα... 3
Fan Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν για κάτι που μπορούν να έχουν δωρεάν; Μάλιστα... Αυτό δηλαδή δεν μετράει ως χρέωση; Σιγά τη χρέωση που είναι 10 ευρώ το μήνα εάν μπορείς να βλέπεις όλες τις σειρές χωρίς να τις κατεβάζεις. 100 φορές έδειξα στους γονείς μου πως να χρησιμοποιούν torrent και να βρίσκουν υπότιτλους αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Για τόσο λίγα χρήματα θα βρω την ησυχία μου.
michael92 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν για κάτι που μπορούν να έχουν δωρεάν; Μάλιστα... Για αυτούς αυτές που βλέπουν βραζιλιάνικες ή τούρκικες σειρές και δεν ξέρουν ισπανικά ή τούρκικα φαντάζομαι είναι πολύ καλύτερη λύση από το να αγοράζουν DVD από τα περιοδικά. Τώρα οι αμερικάνικες και ευρωπαικές σειρές είναι αστείες σε ποσότητα οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει για τους περισσότερους από εμάς. Από ότι κατάλαβα 5 ώρες είναι το free trial για μια βδομάδα, μετά βλέπεις όσο θες με 10 ευρώ το μήνα.
Backpacker Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Σιγά τη χρέωση που είναι 10 ευρώ το μήνα εάν μπορείς να βλέπεις όλες τις σειρές χωρίς να τις κατεβάζεις. 100 φορές έδειξα στους γονείς μου πως να χρησιμοποιούν torrent και να βρίσκουν υπότιτλους αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Για τόσο λίγα χρήματα θα βρω την ησυχία μου. Μα και για streaming υπάρχουν άπειρα ελληνικα site με πολύ περισσότερες αμερικάνες/βρετανικές σειρές και ταινίες σε ποικιλία και είναι τζάμπα. Τα τούρκικα και τα βραζιλιάνικα τα έχουν και τα ίδια τα κανάλια στα web tv τους όπως και τις ελληνικές σειρές εννοείτε επίσης τζάμπα...μάλλον για άσχετους λαλάκες ψάχνουν αυτοί που το φτιάξανε αυτό το site...άκου 10 ευρώ τον μήνα...σιγά ρε netflix wannabe!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα