Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σετακι ραμ 2*2GB που η ταχυτητα τους ειναι στα 1600 mhz κανονικα. Εχω εναν i5-3470 και αναφερει πως υποστηριζει και 1600 Mhz στις ραμ αλλα στο bios οταν ανοιγει τις βαζει αυτοματα να δουλεψουν στα 1333. Για να το παω στα 1600 αρκει να αλλαξω την επιλογη στο bios η πρεπει να κανω και καποια αλλη ρυθμιση;;

Δημοσ.

Αν η μητρικη του δεν σηκωνει ΟC του ειπες οτι θα την παρει στα χερια?

Θες μητρικη να σηκωνει ΟC γιατι ο χρονισμοσ που σου γραφει εχει το σημα OC σε παρενθεση.

Αν εχεις τον 3470Κ προχωρα Οverclock αλλιως αστο καλυτερα.

ΟC=OverClock

Δημοσ.

Θες μητρικη να σηκωνει ΟC γιατι ο χρονισμοσ που σου γραφει εχει το σημα OC σε παρενθεση.

ΟC=OverClock

Φανταστηκα οτι η μητρικη του αφου φοραει και τετοιον cpu να σηκωνει παραπανω απο 1333....

Οσες μνημες εχω δει ακομα  παιζουν default οταν τις πρωτοβαλεις στην μητρικη στα 1333.

Δημοσ.

ΟC=OverClock

Δεν νομιζω οτι παω για OC απο την στιγμη που μνημες και επεξεργαστης (που αναφερονται στην υπογραφη) υποστηριζουν 1600 mhz χρονισμο στις ραμ

Δηλαδη να το γυρισω στα 1333 mhz?

Δημοσ.

Πραγματικά ότι να ναι..Τεσπα, μπες στο BIOS και ενεργοποίησε X.M.P αν θες να τα κάνει όλα αυτόματα..διαφορετικά κατεβάζεις CPU-Z, κοιτάς το SPD tab τι timings έχει για τις μνήμες σου και μπαίνεις bios να ρυθμίσεις ταχύτητα και timings..

Δημοσ.

Πραγματικά ότι να ναι..Τεσπα, μπες στο BIOS και ενεργοποίησε X.M.P αν θες να τα κάνει όλα αυτόματα..διαφορετικά κατεβάζεις CPU-Z, κοιτάς το SPD tab τι timings έχει για τις μνήμες σου και μπαίνεις bios να ρυθμίσεις ταχύτητα και timings..

Οκ ευχαριστώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...