tasos555 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν το έχω τελειώσω ακόμα θέλω να βάλω και ένα διακόπτη για να το κλίνω ποιο εύκολα και να μην το βγάζω όλοι την ώρα από την πρίζα Επεξ/σία 26 Απριλίου 2014 από tasos555
NikosKallithea Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Σορρυ αλλα δεν κρατήθηκα δεν το έχω τελειώσω ακόμα θέλω να βάλω και ένα διακόπτη για να το κλίνω ποιο εύκολα και να μην βγάζω όλοι την ώρα την μπριζα
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 1,5μ ταινία; Καλά που έχει χωθεί όλη αυτή; btw από ebay παίρνεις τα 5 μέτρα 3-4 ευρώ (μονόχρωμη 60led/μέτρο)
tasos555 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) εε το ξέρω άλλα το ebay δεν το πολύ εμπιστεύομαι και ήθελα να το κάνω άμεσα όποτε πήγα στον ηλεκτρονικό της γειτονιάς μου Επεξ/σία 26 Απριλίου 2014 από tasos555
memoric_2000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Φαίνεται πολύ καλό (στη φωτό τουλάχιστον), έκανες καλή δουλειά! Σχετικά με το αναβόσβημα, φαντάζομαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πλήκτρο του Scroll Lock. Ξεκολλάς το LEDάκι του & στη θέση του κολλάς τη βάση ενός transistor. Βέβαια μπορείς να βάλεις & ένα απλό συρόμενο μηχανικό διακοπτάκι, αλλά θα πρέπει να τρυπήσεις το πληκτρολόγιο (κάτι που μπορεί να το χαλάσει αισθητικά, εκτός αν το βάλεις κάπου που δεν θα φαίνεται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα