Apirotan Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Γεια σας έχω το έξης πρόβλημα, καταρχήν πήρα μια καινούρια κάρτα geforce 650ti είχα μια Geforce: 9800 GT , κατααρχήν δν περίμενα να παίξω games(λογο παλιου συστηματος) με αυτήν την κάρτα απλώς κανα mooba lol smite που δν ειναι βάρια, τώρα το θέμα ειναι με την 650ti εκει που με την 9800 ειχα 50-40 fps + drops σε low γραφικά με την 650 έχω πολύ ποιο fps drops. το ξέρω ότι με κρατεί πίσω ο επεξεργαστής και η motherboard αλλά σε τόσο μεγάλο βαθμό? τι λέτε να με κρατάει πίσω λεφτά δυστυχώς για ολόκληρη αναβάθμιση δν υπάρχουν Επεξεργαστής: intel core 2 quad q6600 Motherboard: gigabyte technology ep35-ds3l ram 4.0 gb Τροφοδοτικό: 400 watt (Άνοιξα το κουτί αλλά τα γράμματα δν τα καταλαβαίνω μάλλον θα είναι καμιά μάπα)
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 περα απ το να μην εχει γινει σωστος καθαρισμος απο τους drivers της 9800,αν εχεις κανενα μαπα τροφοδοτικο ενδεχεται να στεγνωνει και να μην μπορει να αποδωσει η καρτα. Κατεβασε το msi afterburner και δες σε τι % δουλευει η καρτα.
@topos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Λογικα drivers και κατα δευτερων τροφοδοτικο μου μυριζει... Βεβαια η 650ti λογικα δεν πρεπει να απεχει και πολυ απο την παλια 9800gt σε καταναλωση...
Apirotan Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 εννοείτε ότι καθαραρησα από την 9800gt τους drivers και έβαλα τους καινούριος, τώρα μάλλον το τροφοδοτικό θα είναι τώρα αν είναι θα το πάω για αλλαγή και βλέπουμε τι τροφοδοτικά προτείνετε για έναν τέτοιο pc
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 κλασικα για τροφοδοτικο xfx 550W η thermaltake smart ce 500 και ανω watt. Παρε κατι που θα σου μεινει και με ολικη αναβαθμιση συστηματος δηλαδη.
Millennium Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Κοίτα και από software μήπως έκανες καμμία αλλαγή τελευταία ή για ιό,κάποιο περίεργο update ίσως.Το τροφοδοτικό αν είναι no name έτσι και αλλιώς πρέπει να το αλλάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα