Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θα ήθελα να αγοράσω επιπλέον ραμ για το λαπτοπ μου. Στο  σίτε του e-shop  λέει ότι φοράει  4096MB DDR3 στα 1333MHz, ενώ στο cpu-z και στο speccy εχει συχνότητα 798.3 MHz :mellow: . Στο σίτε της kingston μου δίνει σαν επιλογή και στις δυο συχνότητες. Επειδή έχω μπερδευτεί  σε τη συχνότητα πρέπει να πάρω την ραμ 1333MHz η 1600Mhz. Αυτή εδω κάνει http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550540

Δημοσ.

Ειναι αλλο αυτο που βγάζει το cpuz μην σε μπερδεύει μνήμη στα 1333 drr3 θέλεις εσυ και συγκεκριμένα sodimm ddr3 , δεν ανοίγει η σελίδα για να δουμε τι μνήμη έβαλες

Δημοσ.

Το site του eshop κάνει λάθος, χρειάζεσαι 1600MHz  (PC3-12800S μνήμη για το λάπτοπ σου).

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι αν η αρχική μνήμη που φοράει είναι 1.5V ή αν είναι Low Voltage 1.35V.

EDIT: Τώρα είδα τα screenshots σου! Θέλεις 10000% μνήμη PC3-12800S (1600) και στο 1.5V τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως το speccy και το CPU δείχνει το real speed, και μιας και είναι double data rate δείχνει το μισό; ~800 x 2 = 1600
και το e-shop νομίζω όντως έχει λάθος, και είναι 1600, το δείχνει και το part number της RAM αυτό RMT3170ED68E9W1600

Δηλαδή με λίγα λόγια είσαι κομπλέ και μη βάλεις τίποτα εκτός αν χρειάζεσαι παραπάνω ram.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...