Typhonios Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Έρχεται μέγα παιχνιδάρα στο X1 και αρχίσατε τα κλάμματα και τα hate.
hollow_83 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 To Kinect θα γινει φιασκο αν αφεραιθει απο την κονσολα. Αυτο συμβαινει με οποιοδηποτε περιφερειακο. Αυτη τη στιγμη μια χαρα ειναι. Εχουμε συνηθισει στα κλασσικα, απλα πρεπει να δεχτουμε οτι η τιμη ειναι αυτη, και το πακετο ειναι ολο μαζι XB+kinect= full κονσολα. Με την ιδια λογικη ας αφαιρεθουν και τα χειριστηρια. Δε τα γουσταρω ρε παιδι μου, θελω να παιζω με κινεζιες των 10 ευρω γιατι να δινω τα εξτρα 50. 2
lepaterious Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 hollow μόνο την μητρική τι να το κάνεις το πλαστικό άχρηστο είναι ενώ έτσι το βαζεις σε ότι case θες . Πλάκα πλάκα πολλοί ps fan κράζουν το kinekt σαν άχρηστο αλλα στο ps4 έχει πουλήσει κάπου στα 1.5 εκατομμύριο 2
xavier Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 και τα υπολοιπα 4.5εκ θα σου λεγαν οτι ειναι αχρηστο
Vole Maulder Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τι έχει πουλήσει 1.5 εκατομμύρια στο PS4; Η κάμερα; Αυτή για να δείχνουν τις φάτσες τους όταν στριμάρουν; Με τα 60 ευρώ; Ακριβώς αντιστοιχία με το Κινέκτ, λέμε... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 hollow μόνο την μητρική τι να το κάνεις το πλαστικό άχρηστο είναι ενώ έτσι το βαζεις σε ότι case θες . Πλάκα πλάκα πολλοί ps fan κράζουν το kinekt σαν άχρηστο αλλα στο ps4 έχει πουλήσει κάπου στα 1.5 εκατομμύριο Καμια φορα ειναι η ψευδαισθηση της ελευθεριας επιλογης. Ακομη και αν μαζι με την κονσολα ή την επομενη μερα πας και παρεις το kinect ή την καμερα στο ps4 ας πουμε. Δεν ειναι κακο παντως να βγαιναν 2 εκδοσεις μια χωρις τα kinect/cams ας πουμε κατι σαν standard/lite versions και μια με αυτα σε ελαφρως χαμηλοτερη τιμη σαν bundle απο οτι να τα επερνες ξεχωριστα. Σημερα ο καμμενος ας πουμε πηγα και πηρα και το ps4. Παιζει αυριο να παρω και την καμερα του αν και προς το παρων εχει πολυ περιορισμενες λειτουργιες, και νομιζω οτι αν υπηρχε σαν του xbox πακετο θα το προτιμουσα παλι. Τι έχει πουλήσει 1.5 εκατομμύρια στο PS4; Η κάμερα; Αυτή για να δείχνουν τις φάτσες τους όταν στριμάρουν; Με τα 60 ευρώ; Ακριβώς αντιστοιχία με το Κινέκτ, λέμε... Ναι σε αυτο εχεις δικιο. Αλλα σαν πακετο πολλοι απο εμας θα μπαιναμε στον πειρασμο να το παρουμε μια και καλη..
HarryGrey Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ έχω τεράστιες απαιτήσεις απ το πρώτο next gen Gears of War. Δεν θα μείνω ευχαριστημένος αν είναι απλά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το πρώτο Gears άλλαξε μια για πάντα το gaming σκηνικό, επηρέασε, επηρεάζει και θα συνεχίσει να επηρεάζει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του είδους. Το επόμενο next gen GOW δεν θέλω να είναι μόνο ένα βελτιωμένο GOW, καλύτερα γραφικά κτλ. Θέλω καινοτομίες και αν σεβαστούν το όνομα του παιχνιδιού και δώσουν το απαραίτητο βάρος θα πρέπει να βγάλουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν ζητάω να προσφέρει τόσες όσες το πρώτο GOW αλλά τουλάχιστον πρέπει να δούμε νέα πράγματα εξίσου σημαντικά με τα προηγούμενα γιατί είναι αν όχι το σπουδαιότερο ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα