p3tran Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Καποιοι ισως ξερετε τον durante, ή τουλαχιστον εχετε χρησιμοποιησει τα εργαλειακια του για να καλυτερεψετε τα γραφικα στο dark souls και αλλου. το GEnericDOwnSAmplingTOol ειναι ακομα wip, αλλα ευελπιστει οτι θα μπορεσει να προσφερει downsampling σε ολα τα DX9/9ex games. -> LINK <- 4
Bigi444444 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Θα δουλεύει όμως με όλες τις οθόνες;Εκεί είναι το θέμα.Διάβασα αυτό βέβαια στα χαρακτηριστικά του: "Not limited by display hardware". Για να δούμε, ελπίζω πως κάτι καλό θα καταφέρει τελικά, έχει πραγματικά ταλέντο ο άνθρωπος αυτός.Θα το δοκιμάσω, tnx για την ενημέρωση. 1
Bigi444444 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δουλεύει και σε 2-3 άλλα.Might and magic x νομίζω είδα και κάποια άλλα. Πάντως λέω, τι τα θες τι τα γυρεύεις, η ανάλυση είναι ανάλυση ρε φίλε.Παίζω στα 2560x1440 και το έβαλα στις default ρυθμίσεις του, στα 4k δηλαδή.Ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι είχε εμφανή διαφορά.Σκεφτείτε τι γραφικά θα βλέπουμε όταν γίνουν ainstream αυτές οι αναλύσεις ε.... Έχω όμως 2 θέματα.Το πρώτο ότι στα μενού δεν κλικάρει ο κέρσορας εκεί που φαίνεται ότι βρίσκεται και το δεύτερο ότι δε μου δείχνει σε 1:1 pixel maping το παιχνίδι σε ολόκληρη την όθόνη, αλλά σε τμήμα αυτής και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο. Δεν έχω χρόνο να το ξάξω παραπάνω βέβαια, μου αρκεί που έκανε την αρχή για δικό του downsampling tool, του έχω εμπιστοσύνη.Καταρχάς είναι η πρώτη φορά που έκανα downsample στην οθόνη μου γιατί μέσω των drivers της gpu δεν δούλευε. Θα δοκιμάσω ένα sweetfx preset απο περιέργεια και θα το αφήσω μάλλον έτσι για την ώρα.Εξάλλου θα πάει και αυτό για αργότερα (για τη σύνταξη )....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα