Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Samsung Galaxy Expess GT i8730.
Βρήκα από το ebay έναν φορτιστή που έχει output: 5V - 2Ah.
Αυτόν που είχε μέσα η συσκευασία είχε 5V - 1 Ah και η φόρτιση αργεί κάπως.
Προφανώς με τα 2 Ah θα γίνεται πιο γρήγορα.
Το έχει δοκιμάσει κανείς, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κανένα πρόβλημα??

Δημοσ.

όχι, κι αν υπάρξει δε θα 'ναι λόγω των 2Α αλλά άλλων παραγόντων...

Πόσο αργούσε btw? 2000mAh μπατταρία έχει που σημαίνει ότι με φορτιστή 1Α=1000mA θα φορτίζει πλήρως σε 2ώρες( 2h*1000mAh=2000mAh)

Βέβαια αυτά ονομαστικά οπότε στην πράξη υπολογίζεις + κάποιο χρονικό διάστημα επιπλέον.

Δημοσ.

όχι, κι αν υπάρξει δε θα 'ναι λόγω των 2Α αλλά άλλων παραγόντων...

Πόσο αργούσε btw? 2000mAh μπατταρία έχει που σημαίνει ότι με φορτιστή 1Α=1000mA θα φορτίζει πλήρως σε 2ώρες( 2h*1000mAh=2000mAh)

Βέβαια αυτά ονομαστικά οπότε στην πράξη υπολογίζεις + κάποιο χρονικό διάστημα επιπλέον.

Π.χ. με τον φορτιστη που είχε μέσα στην συσκευασία, απο το 30% έκανε περίπου 4 ώρες.

Εχθές δοκίμασα έναν άλλον φορτιστή που είχα που βγάζει σε usb, και απο το 25% το φόρτισε σε 3 ώρες και 20 λεπτά...

Γενικά αργεί να φορτίσει από τη αρχή που το πήρα...

Δημοσ.

Κατεβασε την εφαρμογη Galaxy Current απο το playstore και δες τι ρευματα περνανε με τον καθε φορτιστη.Ισως να ειναι και θεμα καλωδιου πολλες φορες

Την κατέβασα την εφαρμογή, θα την δοκιμάσω και θα σου απαντησω...

Δημοσ.

Την κατέβασα την εφαρμογή, θα την δοκιμάσω και θα σου απαντησω...

Με τον πρώτο φορτιστή γράφει : Maximum: 1000000 mA   και Reference: από 210000 mA μέχρι 270000 mA

Με τον φορτιστή που είχα : Maximum: 1000000 mA   και Reference: από 120000 mA μέχρι 160000 mA

Αλλά γενικά παίζουν οι τιμές συνέχεια, δεν είναι κάπως σταθερές.

Οι τιμές είναι οκ ή όχι???

Δημοσ.

Με τον πρώτο φορτιστή γράφει : Maximum: 1000000 mA   και Reference: από 210000 mA μέχρι 270000 mA

Με τον φορτιστή που είχα : Maximum: 1000000 mA   και Reference: από 120000 mA μέχρι 160000 mA

Αλλά γενικά παίζουν οι τιμές συνέχεια, δεν είναι κάπως σταθερές.

Οι τιμές είναι οκ ή όχι???

μΑ μήπως θες να πείς?

m=milli

μ=micro

Μου φαίνονται πάντως πολύ χαμηλές οι reference τιμές, χωρίς να έχω μετρήσει με το πρόγραμμα αυτό απ' την άλλη.

Ενδεικτικά πριν λίγο φόρτιζα το κινητό μου με παρόμοιας χωρητικότητας μπατταρία κι έκανε κάτι λιγότερο από 2,5ώρες.

Η φόρτιση έγινε από το 5% ως 100%  από Μ/Σ με output 5V/1A.

[Μιλάμε για φόρτιση από πρίζα κι όχι μέσω usb.Από usb θέλει αρκετά παραπάνω να φορτίσει και δεν έχει νόημα να μιλάμε για Μ/Σ μέσω USB βέβαια εφόσον βγάζει 4,4V]

Δημοσ.

μΑ μήπως θες να πείς?

m=milli

μ=micro

Μου φαίνονται πάντως πολύ χαμηλές οι reference τιμές, χωρίς να έχω μετρήσει με το πρόγραμμα αυτό απ' την άλλη.

Ενδεικτικά πριν λίγο φόρτιζα το κινητό μου με παρόμοιας χωρητικότητας μπατταρία κι έκανε κάτι λιγότερο από 2,5ώρες.

Η φόρτιση έγινε από το 5% ως 100%  από Μ/Σ με output 5V/1A.

[Μιλάμε για φόρτιση από πρίζα κι όχι μέσω usb.Από usb θέλει αρκετά παραπάνω να φορτίσει και δεν έχει νόημα να μιλάμε για Μ/Σ μέσω USB βέβαια εφόσον βγάζει 4,4V]

Όχι έτσι το έγραφε με m.

Μέσα στην συσκευασία από την αρχή είχε έναν μικρό φορτιστή που έχει θύρα usb και ένα καλώδιο usb.

Δεν είχε κανονικό φορτιστή...

Λες αυτό να φταίει??

Δημοσ.

700mA είναι ο ένας

1000mA o άλλος

οπότε δε σου κάνουν

Επίσης κάτω από 99,5% γενικά μην αγοράζεις από ebay.

Αυτός που έχω είναι με καλώδιο usb. Αυτούς που βρήκα απο ebay είναι με κανονικό καλώδιο λογικά...

Δεν υπάρχει πιθανότητα να το φορτίζουν κάπως πιο γρήγορα από'τι το usb???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι ρε δεν έχει να κάνει αυτό , το θέμα είναι η διατομή του καλωδίου, είτε είναι microUSB->USB είτε  microUSB->230V

Στην περίπτωσή σου λογικά ναι μεν ο Μ/Σ δίνει 1Α αλλά αν το καλώδιο "σηκώνει" μέχρι 0,5Α π.χ.  οπότε τόσα δίνει στη συσκευή.Η διατομή δλδ του καλωδίου είναι μικρότερη απ' όσο πρέπει.

Κοίτα εδώ: http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_sop=15&LH_ItemCondition=3&LH_BIN=1&_nkw=2A+micro+USB&rt=nc&LH_FS=1

[Γενικά, δε χρειάζεται να λέει για Galaxy Express, απλά να 'ναι microUsb]Σου 'βαλα και κάποια φίλτρα στο πιο πάνω λίνκ οπότε σου βγάζει καλά αποτελέσματα πιστεύω.

Εγώ θα έπαιρνα κάτι από αυτά τα δύο : 1 , 2

[Το δεύτερο αργεί πολύ αλλά μου φαίνεται καλύτερη επιλογή.Παραινέβην βέβαια τον κανόνα για 99,5+ αλλά δεν είχε και καλύτερους ;p ]

Επεξ/σία από Razor_7
Δημοσ.

Για ρώτα τον. Αν και επίτηδες έβαλα στα φίλτρα να δέχεται επιστροφές οπότε όπως θα δεις :

"Returns: 14 days, buyer pays return shipping"

Δημοσ.

Για ρώτα τον. Αν και επίτηδες έβαλα στα φίλτρα να δέχεται επιστροφές οπότε όπως θα δεις :

"Returns: 14 days, buyer pays return shipping"

ok τον έστειλα μνμ και περιμένω απάντηση...

Thnxxx πάντως για το ενδιαφέρον!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...