Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά...Τη βοήθειά σας σας παρακαλώ... Έχω ote tv και αγόρασα το Mdliconi av 100 plus audio video transmitter για να μπορω να βλρπω και στην τηλεοραδη του δωματιου αλλα ο ανοητος δεν ειδα οτι η τηλεοραση η 2η δεν εχει scart. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το συνδέσω ρε παιδιά;

Δημοσ.

εγω που ειμουν στην nova και ηθελα να κανω αυτο που θελεις.Ηταν +10euro στην συνδρομή + εναν extra αποκωδικοποιητή.Ο ενας ηταν πρωτεύον και ο αλλος δευτερευον.Ο πρωτεύων μπορούσε να παιξει μόνος τους ο δευτερεύον δεν μπορούσε έπρεπε να παίρνει σημα απο τον πρωτο,αλλα επαιζε ο καθενας το δικο του προγραμμα ξεχωριστα.

Δημοσ.

εγω που ειμουν στην nova και ηθελα να κανω αυτο που θελεις.Ηταν +10euro στην συνδρομή + εναν extra αποκωδικοποιητή.Ο ενας ηταν πρωτεύον και ο αλλος δευτερευον.Ο πρωτεύων μπορούσε να παιξει μόνος τους ο δευτερεύον δεν μπορούσε έπρεπε να παίρνει σημα απο τον πρωτο,αλλα επαιζε ο καθενας το δικο του προγραμμα ξεχωριστα.

Άλλο nova άλλο OTE TV . Στον OTE δεν δίνεται μέχρι στιγμης αυτή η δυνατότητα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα! Ειπα να μην ανοιξω καινουριο θεμα. Θελω να προασπαθησω να βαλω οτε τβ σε δυο τηλεορασεις αλλα να παιζουν διαφορετικα καναλια. Ρωτησα και μου ειπανε οτι αυτο γινεται μονονμε δευτερο αποκωδικοποιητη. Πηρα τηλεφωνο στον οτε για να ζητησω αλλον και μου ειπανε δεν γινεται να μου δωσουν δευτερο και εφοσον μου χαλασε ο παλιος και θελω αλλον ειμαι υποχρεωμενος να τους δωσω πισω τον παλιο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: αν βρω καποιον μεταχειρισμενο και τον παρω θα μπορω να κανω αυτο που θελω; γιατι αυτοι εχουν μια καρτα μεσα κ προφανως η καρτα του μεταχειρισμενου δεννθα ισχυει. Τι κανω σε αυτη τη περιπτωση για να δουλεψει;μπορω να παρω καρτα απο τον οτε?

Δημοσ.

Καλημέρα.Γίνεται με δεύτερο που λες αποκωδικοποιητή,αλλά και με 2 συνδρομές.Δεν νομίζω να σε συμφέρει αυτό.Και ο παλιός που λες να μην είχε χαλάσει και να σου δίνανε δεύτερο πάλι δεν θα έκανες δουλειά.Να στο πω διαφορετικά.Και αυτή τι στιγμή να είχες 2 αποκωδικοποιητές σε 2 τηλεοράσεις και να έβγαζες την κάρτα από τον έναν και να την έβαζες στον άλλον δεν θα έπαιζε επειδή η κάρτα είναι παντρεμένη με τον ένα δέκτη.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή μέχρι να βγάλει-διαθέσει ο ΟΤΕ υπηρεσία multiview που θα μπορείς με δεύτερο αποκωδικοποιητή να βλέπεις σε δεύτερη τηλεόραση διαφορετικό κανάλι,με κάποια χρέωση φυσικά.

Φιλικά Νότης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...